Co se dá sehnat na Celicu ST162 r.v.1987
Co se dá sehnat na Celicu ST162 r.v.1987
Zdravým
Mám možnost koupit Celicu ST162 r.v.1987 motor 2.0 GT, Je to nálezový stav. Stála několik let venku, ale nastartovat jde a popojet se sní dá taky. Ale bohužel kastle je v hrozném stavu. Co a kde se dá běžně koupit na tuhle Celicu jako např.: blatníky, přední nárazník, krytka světla, ???? díky
Mám možnost koupit Celicu ST162 r.v.1987 motor 2.0 GT, Je to nálezový stav. Stála několik let venku, ale nastartovat jde a popojet se sní dá taky. Ale bohužel kastle je v hrozném stavu. Co a kde se dá běžně koupit na tuhle Celicu jako např.: blatníky, přední nárazník, krytka světla, ???? díky
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co se dá sehnat na Celicu ST162 r.v.1987
Otázkou je co myslíš tím běžně? Jestli něco jako Elit, ACI, tak z karosařiny nic... Přes Toyotu by to asi šlo, ale bude to ranec... Nějaký použitý díly se občas objeví na automedik.cz, ale ani tam to není žádná sláva... Třeba přední blatník, kterej byl už z fotky horší než ten co mám na autě stál nesmysl...
Já sám, mám jen pár použitejch dílů. Z plechařiny jen oboje dveře, kapotu a zadní vrata. A nějaký to světlo...

29Carlos píše:Otázkou je co myslíš tím běžně? Jestli něco jako Elit, ACI, tak z karosařiny nic... Přes Toyotu by to asi šlo, ale bude to ranec... Nějaký použitý díly se občas objeví na automedik.cz, ale ani tam to není žádná sláva... Třeba přední blatník, kterej byl už z fotky horší než ten co mám na autě stál nesmysl...Já sám, mám jen pár použitejch dílů. Z plechařiny jen oboje dveře, kapotu a zadní vrata. A nějaký to světlo...
Souhlasím, proto přemýšlím zda má cenu auto pořizovat a opravovat a jestli bude mít potom nějakou cenu třeba při prodeji, když nebudu spokojenej.
a máš namysli jako koupit nový a nebo shánět použitý součástky ???biscuit píše:myslim, ze sehnat se da vsechno. nicmene uz to bude u nekterejch vecicek i otazka penez...

No, clovece, nebude to asi tak jednoduche.... aj na bezodnom allegre je na toto auto v ponuke len rura vyfuku s vlnovcom
.....ale zato original
http://allegro.pl/rura-kolektorowa-toyo ... 72025.html

http://allegro.pl/rura-kolektorowa-toyo ... 72025.html
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tam jde i o to, za kolik je ke koupi, co je podle tebe kastle v hrozném stavu, co všechno si schopnej udělat sám.
A kdybyse ti to nakonec nelíbilo, tak na tom určitě nezbohatneš... Ale čtyřková je z předokol nejhezčí!!! 

No, zle som hladal.... je tam toho viac, ale karosarske veci skoro nic, blatnik len jeden a este nic moc.
Mozno nejake vrakace alebo britske ostrovy?
Mozno nejake vrakace alebo britske ostrovy?
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Mě se taky libí. Je v takovém stavu : přikládám foto29Carlos píše:Tam jde i o to, za kolik je ke koupi, co je podle tebe kastle v hrozném stavu, co všechno si schopnej udělat sám.A kdybyse ti to nakonec nelíbilo, tak na tom určitě nezbohatneš... Ale čtyřková je z předokol nejhezčí!!!
- Přílohy
-
- P1020913.JPG
- (166.1 KiB) Staženo 2159 x
-
- P1020909.JPG
- (165.48 KiB) Staženo 2159 x
Je fakt za levno, má díru prahu u řidiče a to určitě nebude jediná díra + poškozený přední blatník, nárazník. Myslím že zvládnu vše mimo plechařiny a laku. Nechci na tom zbohatnou, ale taky ne prodělat majlant.29Carlos píše:Tam jde i o to, za kolik je ke koupi, co je podle tebe kastle v hrozném stavu, co všechno si schopnej udělat sám.A kdybyse ti to nakonec nelíbilo, tak na tom určitě nezbohatneš... Ale čtyřková je z předokol nejhezčí!!!
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Otázkou je jak vypadá spodek a nosný části a co je pod těma plastovejma věcma... Jinak takhle na první pohled to vypadá zachránitelně... Zadní lemy se ještě loni daly sehnat, otázkou je jestli je ještě někdo má, já údajně vyzobával v Elitu poslední...A ten PP blatník taky vypadá, že by mohl jít zachránit... 

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Prodelas majlant a nikdo to neoceni, ja zachranoval 5.gen a uz bych do toho nešel když to není alespoň 4x4
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Souhlasímbiscuit píše:bude to stat peknou hromadku a prace jak na kostele, to je jasny... ale kazdej to mame jinak a o tom to vlastne je. ono je taky neco jinyho zachranovat auto, ke kterymu si clovek uz vytvoril nejakej vztah a neco s nim zazil, nez uplne nove porizeny, si myslim (ja jsem prvni moznosti castecne prosel a udelal bych to zas, ale na druhou bych se asi vykaslal). na druhou stranu, kdyz ji udelas opravdu poradne a udrzis ten stav, za tricet let uz nejakou cenu mit bude. ale kdo to z tehle duvodu dela, podle me stejne neni normalni. dulezity je prece si to auto udelat a uzit, ne? to je stokrat vic nez nejaky blby penize... stejne to za tebe nikdo nerozhodne a nasledky si taky poneses ty sam (ty prijemny, i ty ostatni)

Já si myslám že ocení, a na občasné projíždky nepotřebuju 4x4Pavo.B. píše:Prodelas majlant a nikdo to neoceni, ja zachranoval 5.gen a uz bych do toho nešel když to není alespoň 4x4
Když jsem pod tím ležel, tak nosníky a prahy vypadají dobře. Pod těma plastama určitě něco bude OK, lemy jsem ještě viděl v kelly29Carlos píše:Otázkou je jak vypadá spodek a nosný části a co je pod těma plastovejma věcma... Jinak takhle na první pohled to vypadá zachránitelně... Zadní lemy se ještě loni daly sehnat, otázkou je jestli je ještě někdo má, já údajně vyzobával v Elitu poslední...A ten PP blatník taky vypadá, že by mohl jít zachránit...