Co se dá sehnat na Celicu ST162 r.v.1987

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
cupan
Člen Týmu

Co se dá sehnat na Celicu ST162 r.v.1987

Příspěvek od cupan »

Zdravým
Mám možnost koupit Celicu ST162 r.v.1987 motor 2.0 GT, Je to nálezový stav. Stála několik let venku, ale nastartovat jde a popojet se sní dá taky. Ale bohužel kastle je v hrozném stavu. Co a kde se dá běžně koupit na tuhle Celicu jako např.: blatníky, přední nárazník, krytka světla, ???? díky
29Carlos
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Co se dá sehnat na Celicu ST162 r.v.1987

Příspěvek od 29Carlos »

Otázkou je co myslíš tím běžně? Jestli něco jako Elit, ACI, tak z karosařiny nic... Přes Toyotu by to asi šlo, ale bude to ranec... Nějaký použitý díly se občas objeví na automedik.cz, ale ani tam to není žádná sláva... Třeba přední blatník, kterej byl už z fotky horší než ten co mám na autě stál nesmysl... :? Já sám, mám jen pár použitejch dílů. Z plechařiny jen oboje dveře, kapotu a zadní vrata. A nějaký to světlo...
cupan
Člen Týmu

Příspěvek od cupan »

29Carlos píše:Otázkou je co myslíš tím běžně? Jestli něco jako Elit, ACI, tak z karosařiny nic... Přes Toyotu by to asi šlo, ale bude to ranec... Nějaký použitý díly se občas objeví na automedik.cz, ale ani tam to není žádná sláva... Třeba přední blatník, kterej byl už z fotky horší než ten co mám na autě stál nesmysl... :? Já sám, mám jen pár použitejch dílů. Z plechařiny jen oboje dveře, kapotu a zadní vrata. A nějaký to světlo...

Souhlasím, proto přemýšlím zda má cenu auto pořizovat a opravovat a jestli bude mít potom nějakou cenu třeba při prodeji, když nebudu spokojenej.
cupan
Člen Týmu

Příspěvek od cupan »

biscuit píše:myslim, ze sehnat se da vsechno. nicmene uz to bude u nekterejch vecicek i otazka penez...
a máš namysli jako koupit nový a nebo shánět použitý součástky ??? :wink:
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

No, clovece, nebude to asi tak jednoduche.... aj na bezodnom allegre je na toto auto v ponuke len rura vyfuku s vlnovcom :mad: .....ale zato original :!:

http://allegro.pl/rura-kolektorowa-toyo ... 72025.html
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
29Carlos
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 29Carlos »

Tam jde i o to, za kolik je ke koupi, co je podle tebe kastle v hrozném stavu, co všechno si schopnej udělat sám. :wink: A kdybyse ti to nakonec nelíbilo, tak na tom určitě nezbohatneš... Ale čtyřková je z předokol nejhezčí!!! :biggrin:
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

No, zle som hladal.... je tam toho viac, ale karosarske veci skoro nic, blatnik len jeden a este nic moc.
Mozno nejake vrakace alebo britske ostrovy?
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
cupan
Člen Týmu

Příspěvek od cupan »

29Carlos píše:Tam jde i o to, za kolik je ke koupi, co je podle tebe kastle v hrozném stavu, co všechno si schopnej udělat sám. :wink: A kdybyse ti to nakonec nelíbilo, tak na tom určitě nezbohatneš... Ale čtyřková je z předokol nejhezčí!!! :biggrin:
Mě se taky libí. Je v takovém stavu : přikládám foto
Přílohy
P1020913.JPG
(166.1 KiB) Staženo 2159 x
P1020909.JPG
(165.48 KiB) Staženo 2159 x
cupan
Člen Týmu

Příspěvek od cupan »

29Carlos píše:Tam jde i o to, za kolik je ke koupi, co je podle tebe kastle v hrozném stavu, co všechno si schopnej udělat sám. :wink: A kdybyse ti to nakonec nelíbilo, tak na tom určitě nezbohatneš... Ale čtyřková je z předokol nejhezčí!!! :biggrin:
Je fakt za levno, má díru prahu u řidiče a to určitě nebude jediná díra + poškozený přední blatník, nárazník. Myslím že zvládnu vše mimo plechařiny a laku. Nechci na tom zbohatnou, ale taky ne prodělat majlant.
29Carlos
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 29Carlos »

Otázkou je jak vypadá spodek a nosný části a co je pod těma plastovejma věcma... Jinak takhle na první pohled to vypadá zachránitelně... Zadní lemy se ještě loni daly sehnat, otázkou je jestli je ještě někdo má, já údajně vyzobával v Elitu poslední...A ten PP blatník taky vypadá, že by mohl jít zachránit... :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Prodelas majlant a nikdo to neoceni, ja zachranoval 5.gen a uz bych do toho nešel když to není alespoň 4x4
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
cupan
Člen Týmu

Příspěvek od cupan »

biscuit píše:bude to stat peknou hromadku a prace jak na kostele, to je jasny... ale kazdej to mame jinak a o tom to vlastne je. ono je taky neco jinyho zachranovat auto, ke kterymu si clovek uz vytvoril nejakej vztah a neco s nim zazil, nez uplne nove porizeny, si myslim (ja jsem prvni moznosti castecne prosel a udelal bych to zas, ale na druhou bych se asi vykaslal). na druhou stranu, kdyz ji udelas opravdu poradne a udrzis ten stav, za tricet let uz nejakou cenu mit bude. ale kdo to z tehle duvodu dela, podle me stejne neni normalni. dulezity je prece si to auto udelat a uzit, ne? to je stokrat vic nez nejaky blby penize... stejne to za tebe nikdo nerozhodne a nasledky si taky poneses ty sam (ty prijemny, i ty ostatni ;-) )
Souhlasím ;-)
cupan
Člen Týmu

Příspěvek od cupan »

Pavo.B. píše:Prodelas majlant a nikdo to neoceni, ja zachranoval 5.gen a uz bych do toho nešel když to není alespoň 4x4
Já si myslám že ocení, a na občasné projíždky nepotřebuju 4x4
cupan
Člen Týmu

Příspěvek od cupan »

29Carlos píše:Otázkou je jak vypadá spodek a nosný části a co je pod těma plastovejma věcma... Jinak takhle na první pohled to vypadá zachránitelně... Zadní lemy se ještě loni daly sehnat, otázkou je jestli je ještě někdo má, já údajně vyzobával v Elitu poslední...A ten PP blatník taky vypadá, že by mohl jít zachránit... :wink:
Když jsem pod tím ležel, tak nosníky a prahy vypadají dobře. Pod těma plastama určitě něco bude OK, lemy jsem ještě viděl v kelly :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“