Potisk podložek pod SPZ
Potisk podložek pod SPZ
Co si nechat potisknout podložky pod SPZ? Měl by někdo zájem?
Re: Potisk podložek pod SPZ
Chystá se edice kvalitních vyřezávaných samolepek s logem klubu. Tu si pak můžeš nalepit kam chceš.....
Ale ještě to logo a nápis musíme nějak doladit.
Ale ještě to logo a nápis musíme nějak doladit.
A co nechat barvy originál a dát to na bílý podklad? Jednalo by se tedy o dvě barvy červená a černá.
Sušenko!!! Udělej pro mě prosím jednu malou, úplně nepatrnou věc. Jestli už nechceš měnit ten font, zkus nápis Česká republika zmenšit tak na třetinu a prostě ho nezarovnávat. A posunout oba nápisy o chlup dolů, samozřejmě. Ono T a Č se pod sebou zarovnává dost blbě a nikdy to nebude vypadat dobře.
A žádná pětiletka, hned po prázdninách se řeže. Už je to domluvené a cena bude velmi přijatelná.

A žádná pětiletka, hned po prázdninách se řeže. Už je to domluvené a cena bude velmi přijatelná.
Tomu nerozumím; vysvětli, prosím....v.lesuk píše:A co nechat barvy originál a dát to na bílý podklad? Jednalo by se tedy o dvě barvy červená a černá.

Yap. Genau.
Podložky jsou černé, nápis Toyota klub tak je taky černý. Takže by nápis nebyl vidět. Tak jsem myslel že by se udělal bílý podklad a na to by se dalo to logo Toyota klubu, tak jak je v originálu. Myslim si, že by to bylo dobře vidět.Jimmi píše:Sušenko!!! Udělej pro mě prosím jednu malou, úplně nepatrnou věc. Jestli už nechceš měnit ten font, zkus nápis Česká republika zmenšit tak na třetinu a prostě ho nezarovnávat. A posunout oba nápisy o chlup dolů, samozřejmě. Ono T a Č se pod sebou zarovnává dost blbě a nikdy to nebude vypadat dobře.
Tomu nerozumím; vysvětli, prosím....v.lesuk píše:A co nechat barvy originál a dát to na bílý podklad? Jednalo by se tedy o dvě barvy červená a černá.
Já mám podložky SPZ jednoho nejmenovaného autobazaru a chtěl bych je vyměnit. Tak jsem vymyslel že bychom nechali potisknou vlastní podložky s Toyota klubem.
Vyřezávané budou dvoubarevné - červené logo, bílý nápis. Bez pozadí.
Ale je fakt, že zatím uvažujeme o trošku větší verzi, tak na zadní sklo. Na rámeček by se to možná nevešlo.
Každopádně na potisk rámečků jsem nedávno taky našel docela levnou firmu, ale nechal bych to až po těch nálepkách.
Ale je fakt, že zatím uvažujeme o trošku větší verzi, tak na zadní sklo. Na rámeček by se to možná nevešlo.
Každopádně na potisk rámečků jsem nedávno taky našel docela levnou firmu, ale nechal bych to až po těch nálepkách.
Co's to zase vyvedl, Sušenko........???
Já doufal, že ten nápis Česká republika taky zkrátíš........
Já doufal, že ten nápis Česká republika taky zkrátíš........

Jimmi chtěl taky kdysi nápis do kruhu, to by tady kolem toho akena docela šlo 
(Toyotaklub nad křídla, česká republika pod, křídla dotváří kruhový tvar)
Ale to jen pokračuju ve vtipkování. Mě se líbí původní biscuitův návrh, nic bych nezkracoval ani nezarovnával.
Zvětšeným rozestupům písmen moc nefandím, ale na té podložce to nevypadá zle a možná je lepší zachovat jednotný font.

(Toyotaklub nad křídla, česká republika pod, křídla dotváří kruhový tvar)
Ale to jen pokračuju ve vtipkování. Mě se líbí původní biscuitův návrh, nic bych nezkracoval ani nezarovnával.
Zvětšeným rozestupům písmen moc nefandím, ale na té podložce to nevypadá zle a možná je lepší zachovat jednotný font.
Aspoň nějak takhle, Sušenko....... 

- Přílohy
-
- tkcz_2015d_by_biscuit13-d97bubc_and_jimmi.jpg
- (41.32 KiB) Staženo 6506 x
Nemohu se zbavit dojmu, že kazišuk útočí
A nechtěli by jste si to prostě kucí vyříkat u piva?

A nechtěli by jste si to prostě kucí vyříkat u piva?

Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Néééé, už nééééééé
Já mu říkal, ať veme noťas, že si sednem na zahrádku k pívu a něco vymyslíme. Ale to ne, to on ne.....

Já mu říkal, ať veme noťas, že si sednem na zahrádku k pívu a něco vymyslíme. Ale to ne, to on ne.....

Já rozpory ve svém individuálním vkusu nemám, Sušenko.....!!!
Já Tě náhodou ve Tvém vkusu podporuju. Logo se mi líbí a celkově jsem s Tvou prací pro Klub spokojen
Ovšem některé věci mě tahají za oči - ten dvouřádkový nápis neladí a hotovo.
A taky to musí jít nějak vyřezat. A neměli bychom se moc odlišovat od již prezentované... té... no.... to je jedno.

Já Tě náhodou ve Tvém vkusu podporuju. Logo se mi líbí a celkově jsem s Tvou prací pro Klub spokojen

Ovšem některé věci mě tahají za oči - ten dvouřádkový nápis neladí a hotovo.
A taky to musí jít nějak vyřezat. A neměli bychom se moc odlišovat od již prezentované... té... no.... to je jedno.
Ty mě točíš, ty mě vytáčíš, Galileo....!
Nj. nějak tak to bude.....

Nj. nějak tak to bude.....
poslední jsou fakt dobrý, kdy budou k dostání?