Nepřevzali dobírku
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nepřevzali dobírku
Téma na moderní trend v čechách, nepřevzít dobírku je normálka ne?
Jen upřesním, každý kdo mi alespoň odepsal proč dobírku nepřevzal tak nikam nenapíšu.
Postupně doplním
Robert Fiala Pravice 146 okr.Znojmo 67178.
bobpragl@seznam.cz
Mario Daniel adresa tyrše a fugnera 1-61 svitavy smerovak 56802
marconero@seznam.cz
Klasika nezvedá telefon, ale nechá se vždy nachytat z jiného čísla a začne eeeee aaaa oooo noooo jááá už pro to jdu, ano ano pošťačka mi řekla, že nic nemám. A další den samozřejmě nic až do konce úložní lhůty.
Tomáš Jirkovský
Hatě 19
Bečváry
281 44
Jen upřesním, každý kdo mi alespoň odepsal proč dobírku nepřevzal tak nikam nenapíšu.
Postupně doplním
Robert Fiala Pravice 146 okr.Znojmo 67178.
bobpragl@seznam.cz
Mario Daniel adresa tyrše a fugnera 1-61 svitavy smerovak 56802
marconero@seznam.cz
Klasika nezvedá telefon, ale nechá se vždy nachytat z jiného čísla a začne eeeee aaaa oooo noooo jááá už pro to jdu, ano ano pošťačka mi řekla, že nic nemám. A další den samozřejmě nic až do konce úložní lhůty.
Tomáš Jirkovský
Hatě 19
Bečváry
281 44
Naposledy upravil(a) uruem dne úte 16.06.2015, 13:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Věčnej rejpal
Re: Nepřevzali dobírku
Já se hlásím dobrovolně. Taky jsem dobírku nepřevzal, protože jsi mi, Ty bastarde, nic neposlal, protože jsem si nic neobjednal, protože jsem o ničem nevěděl.

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Jak to souvisi s Toyotou...jsi posilal nejake dily a davas to tady proto, ze to jsou clenove, kteri jsou nespolehlivi a je treba si davat pozor na ne nebo jak?
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- Tygr
- Věčnej rejpal
Úplne jsem si vzpomněl, jak kdysi byly všude v kancelářích pověsene papíry s natistenym klukem zmrdího vzezření se slovy.. Každý den si na tento seznam připisuju lidi, kteří mne serou 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
To jsem měl na tričku. Takovej nasranej týpek s šátkem a naušinicí. Kdybych z něho nevyrost, nosim ho furt.Tygr píše:Každý den si na tento seznam připisuju lidi, kteří mne serou
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to lidi kteří si tady u mne objednali nějaký díl, a pak si ho nepřevzali a ani od té doby nenapsali. Chtěl jsem to tu zanechat pro ostatní aby zvážili u takových dobírku.
Ale pokud to vadí nechám si to pro sebe.

- Tygr
- Věčnej rejpal
Zalovat se nemá, ale hlásit se to musí 

- Tygr
- Věčnej rejpal
Jeee, ja to nemyslel nijak blbe, jen jsem si fakt vzpomnel na ten seznam se zmrdíkem atd. Proste rypu ale na to prď.
Vsechno je to jenom o tom, ze lidi jsou natvrdli, naslibujou a pak nejsou schopni ani zvednout telefon a rict "strc si to do zadku, nechci to". Resim to pomerne casto, kdy lidi nereknou ani "neprijedu", jen proste delaji jako ze nic.
Tuhle jeli zajemci o L200 (nadherne auti, 84tis km 04) odkudsi z Jeseníku (fakt uz nevim presne, ale z dalky). Jeli a jeli a ja cekal.
Naposled co jsem jim volal, jak to s nima vypada, tak se stavovali na obede a jedli 60km ode mne. Nu a pokud neumreli, tak tam sedi a zerou dodnes. Je to 4 roky
Skoro cely den v pytli a prdlajs z teho.
Dneska jsou lidi, co si ode mne berou veci, kolikrat to i prodavaji dal. Jsem rad, kdyz oni jeste treba vydelaji. Ale ja nemusim resit inzerci, nemusim resit dobirky a blbosti, nemusim zvedat telefony lidem, co resi naproste kraviny nebo si chteji povidat, ze tohle a tamto a jestli misto 800,- jim to nedam za 700,-. A kdyz se vsechno domluvi tak ani nezavolaji a balik Ti prijde zpatky.
Je to skoda, ale tohle cloveka naprosto znechuti a vlastne obdivuju Uruema, ze na to ma nervy.
Omlouvam se za sloh.
Vsechno je to jenom o tom, ze lidi jsou natvrdli, naslibujou a pak nejsou schopni ani zvednout telefon a rict "strc si to do zadku, nechci to". Resim to pomerne casto, kdy lidi nereknou ani "neprijedu", jen proste delaji jako ze nic.
Tuhle jeli zajemci o L200 (nadherne auti, 84tis km 04) odkudsi z Jeseníku (fakt uz nevim presne, ale z dalky). Jeli a jeli a ja cekal.
Naposled co jsem jim volal, jak to s nima vypada, tak se stavovali na obede a jedli 60km ode mne. Nu a pokud neumreli, tak tam sedi a zerou dodnes. Je to 4 roky

Dneska jsou lidi, co si ode mne berou veci, kolikrat to i prodavaji dal. Jsem rad, kdyz oni jeste treba vydelaji. Ale ja nemusim resit inzerci, nemusim resit dobirky a blbosti, nemusim zvedat telefony lidem, co resi naproste kraviny nebo si chteji povidat, ze tohle a tamto a jestli misto 800,- jim to nedam za 700,-. A kdyz se vsechno domluvi tak ani nezavolaji a balik Ti prijde zpatky.
Je to skoda, ale tohle cloveka naprosto znechuti a vlastne obdivuju Uruema, ze na to ma nervy.
Omlouvam se za sloh.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec bych nic nikomu neposílal na dobírku... už jen ten voser lézt 2x na poštu... všechno pěkně předem a on si to každej rád vyzvedne... když se to někomu nelíbí, ať mi prdel políbí 
Uruem by měl říct, když ten inzerát najde někdo jinde než tady + i tady, to je putna, že tady má 100% pozitivní reference a ať si pak třeba stěžuje tady... ale dobírka=blbost, žere čas nervy a prachy.

Uruem by měl říct, když ten inzerát najde někdo jinde než tady + i tady, to je putna, že tady má 100% pozitivní reference a ať si pak třeba stěžuje tady... ale dobírka=blbost, žere čas nervy a prachy.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
micron v tvojem svete asi neexistuje poukazka A a C, ze? Tak v tom realnem jo a s tou jednou staci jit na postu jen 1x 
uruem: o to mi presne slo, nevedel jsem, jestli jsou to lidi z fora. Dik

uruem: o to mi presne slo, nevedel jsem, jestli jsou to lidi z fora. Dik

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dávám sem jen ty co mám poznamenáno, že mi psali z fora. Nicky bohužel už nemám jen vrácené štítky z balíků.
Tahle společnost potřebuje léčit. A krypl co nepřevezme dobírku zítra vyvraždí vaší rodinu.

Tahle společnost potřebuje léčit. A krypl co nepřevezme dobírku zítra vyvraždí vaší rodinu.

Uruem já tě sice trochu chápu, ale stejně mi přijde, že si s tím obchodováním malinko nevíš rady. Tihle jednotlivci na které tu chceš poukazovat jsou v drtivé většině okrajoví uživatelé fóra a nějaká Toyota komunita je vůbec nezajímá. Prostě nemůžeš chtít po všech, aby se chovali stejně. Já taky ve svém bysnysu potkávám lidi se kterýmy se dá domluvit jednoduše, rychle, věcně a jasně. A pak tu jsou ti co jsou s nima vždy nějaké potíže. Prostě se nauč mít na ty lidi čuch a svůj obchod postav tak, aby jsi z něj tyhle pitomce vyloučil. Pokud posíláš dobírku každému kdo si o ni řekne, tak se nediv, že se ti děje tohle. Kdybych byl na tvém místě, tak bych poslal dobírku pouze těm, kdo uhradí dopředu buď zálohu a nebo alespoň náklady na dobírku. Že ty se prostě bojíš aby jsi nepřišel o nějaký kšeft? Buď se s tou tvojí obchodní filosofií už konečně nauč žít a nebo se nad ní hluboce zamysli a udělej takové změny, aby jsi dosáhl řešení tvých problémů. Jak se říká "blbá hlava, trpí celý tělo"
Osobně si myslím, že vytváření nějakých veřejných seznamů ti nepomůže a dle mého laického názoru je to i právně pro tebe nebezpečné. Já se objevit na tvém seznamu a cítit křivdu, tak bych tě hnal k soudu pokud by jsi své tvrzení nemohl doložit věcným důkazem. Tak to taky zkus zvážit i s téhle právní stránky, aby jsi s těmi lidmi neměl nakonec víc trápení než by jsi chtěl.
Osobně si myslím, že vytváření nějakých veřejných seznamů ti nepomůže a dle mého laického názoru je to i právně pro tebe nebezpečné. Já se objevit na tvém seznamu a cítit křivdu, tak bych tě hnal k soudu pokud by jsi své tvrzení nemohl doložit věcným důkazem. Tak to taky zkus zvážit i s téhle právní stránky, aby jsi s těmi lidmi neměl nakonec víc trápení než by jsi chtěl.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda po zkusenosti s prodejem kol a dalsich veci jsem s jakymkoli obchodovanim postou skoncil. Bud platba predem a poslu kam je libo nebo osobni s tim, ze si zajemce sam prijede, ne abych se s tim 200km vezl a jen ticho po pesine s vypnutym telefonem.
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Počkej počkej
,
Tady se asi nechápem. Já nikdy nebral posílání dílů na foru jako obchod. Šlo vždy jen o to se zbavit dílů který nebyly potřebné. Nakonec takový status mají všechny.
Takže stavení obchodu, promýšlení byznysu rovnou dáme stranou
. Díly jsem dával vždy víceméně za dohodnutou cenu. Takže po té co bylo všechno odsouhlaseno jsem balíček poslal. Bral jsem to tak, že jednotlivec nemusí pro díly na vrakáč za výhodné ceny.
Já se v celku o kšeft nebojím jen jsem rád za každý krám co neskončil na skládce a najde využití.
A jen upozorním, není co měnit. Vše je zpětně. Už díly lidem z fora neposílám. Ani nemám moc co.
A hnát mne někdo z mého seznamu k soudu, udělal by mi neskutečnou radost. Ten seznam neměl být MŮJ měl být Toyota fora a pomoct ušetřit zbytečně vyhozené stovky

Tady se asi nechápem. Já nikdy nebral posílání dílů na foru jako obchod. Šlo vždy jen o to se zbavit dílů který nebyly potřebné. Nakonec takový status mají všechny.
Takže stavení obchodu, promýšlení byznysu rovnou dáme stranou

Já se v celku o kšeft nebojím jen jsem rád za každý krám co neskončil na skládce a najde využití.
A jen upozorním, není co měnit. Vše je zpětně. Už díly lidem z fora neposílám. Ani nemám moc co.
A hnát mne někdo z mého seznamu k soudu, udělal by mi neskutečnou radost. Ten seznam neměl být MŮJ měl být Toyota fora a pomoct ušetřit zbytečně vyhozené stovky