Díky za pomoc a tipy, kdyby jste někdo zvažoval prodej S motory 4E nebo 4A, dejte vědět
E11 -výbavy a tipy
- JenniColky
- Řidič
E11 -výbavy a tipy
Prosím Vás o pomoc, hledám pro dědu E11 Corollu a snažím se zjistit, od které výbavy už měla otáčkoměr a zda mají všechny posilovač?
Díky za pomoc a tipy, kdyby jste někdo zvažoval prodej S motory 4E nebo 4A, dejte vědět
.
eX Auris 1ZRFAE, E11-4EFE a "nějakej ten koncern a další šrot"
Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
Re: E11 -výbavy a tipy
Posilovač podle mě všechny, pokud to nebyla nějaká soc. série pro nevyvinuté státy.
Otáčkoměr není problém, do patnácti stovek seženeš celou palubku a výměna je na dvacet minut.
Otáčkoměr není problém, do patnácti stovek seženeš celou palubku a výměna je na dvacet minut.
- JenniColky
- Řidič
Tak to potěšilo 
Zatím to vypadá na tuhle http://auto.bazos.cz/inzerat/46385141/T ... orolla.php a výbava je vážně sociální
Zatím to vypadá na tuhle http://auto.bazos.cz/inzerat/46385141/T ... orolla.php a výbava je vážně sociální
Já tam žádnou výbavu nevidím
To je hezké, že chceš dědovi pořídit právě Corollu
Má několik výhod. Především dokonalá ovladatelnost. Možná je trochu nízká. Ovšem třeba nejlepší sedačky měly ročníky 92 až 97, pak se tam dávaly vzhledově stejné, ovšem příliš měkké a nepohodlné.
Až to budeš kupovat, omrkni výfuk. Musí být původní. Dobrý indikátor celkového stavu.
To je hezké, že chceš dědovi pořídit právě Corollu
Má několik výhod. Především dokonalá ovladatelnost. Možná je trochu nízká. Ovšem třeba nejlepší sedačky měly ročníky 92 až 97, pak se tam dávaly vzhledově stejné, ovšem příliš měkké a nepohodlné.
Až to budeš kupovat, omrkni výfuk. Musí být původní. Dobrý indikátor celkového stavu.
- JenniColky
- Řidič
Výbavu ani neuvidíš
... výfuk byl prý vařený, ale u E11 je to z toho co jsem četl časté... U Aurise po 1. roce provozu jsme ho měl slušně olezlý v jednom místě:)
S tím nižší jsi mě moc nepotěšil, ale uvidíme no... Mě se tady vcelku líbí, že by měla být v dobrém stavu, ale to potvrdí až prohlídka.
Do Brna je to sice daleko, ale z těch E11tek co jsem hledal je to všechno velice podobné.. ale tak nečekáme za 25kKč zázrak
.
S tím nižší jsi mě moc nepotěšil, ale uvidíme no... Mě se tady vcelku líbí, že by měla být v dobrém stavu, ale to potvrdí až prohlídka.
Do Brna je to sice daleko, ale z těch E11tek co jsem hledal je to všechno velice podobné.. ale tak nečekáme za 25kKč zázrak
Vařený výfuk může být zezadu bouchlý. To měla Ex u své ex Corolly E10, také z '97. Byl celý původní a uprostřed zlomený po nárazu.
Já když do auta usazuju maminku, tak jsou s tím trochu problémy. Záleží na tom, jak je děda dobrý na nohy a tak. Ovšem jak už sedíš za volantem, tak pokud nemáš metr devadesát, je to ergonomicky něco úplně jiného, než průměrný "koncern".
Nicméně když se poohlédneš po zachovalé E10, může být levnější a klidně v lepším stavu. Vydržely víc.
Jo, tu nesoc edišn poznáš také podle nastavitelného volantu a sedáku sedačky řidiče.
Já když do auta usazuju maminku, tak jsou s tím trochu problémy. Záleží na tom, jak je děda dobrý na nohy a tak. Ovšem jak už sedíš za volantem, tak pokud nemáš metr devadesát, je to ergonomicky něco úplně jiného, než průměrný "koncern".
Nicméně když se poohlédneš po zachovalé E10, může být levnější a klidně v lepším stavu. Vydržely víc.
Jo, tu nesoc edišn poznáš také podle nastavitelného volantu a sedáku sedačky řidiče.
- JenniColky
- Řidič
Výfuk chápu, ale ... co sleduji inzerci, tak jsem na pěknou E10 nenarazil 
Tady tu E11 paní prý kupovala novou, je tedy první majitelka, prý nikdy nebourané až na šrám z couvání. Osobně se mi líbí E10 a E11, hlavně jsme řešili něco na co budou levné a dostupné díly a nebude moc koroze, což tady by mělo být OK.
Ono sehnat pěknou E11 s výbavou co není po prvním majiteli v ČR a 25ti v Itálii je docela problém..
Tady tu E11 paní prý kupovala novou, je tedy první majitelka, prý nikdy nebourané až na šrám z couvání. Osobně se mi líbí E10 a E11, hlavně jsme řešili něco na co budou levné a dostupné díly a nebude moc koroze, což tady by mělo být OK.
Ono sehnat pěknou E11 s výbavou co není po prvním majiteli v ČR a 25ti v Itálii je docela problém..
Zkus se mrknout sem.JenniColky píše:Výfuk chápu, ale ... co sleduji inzerci, tak jsem na pěknou E10 nenarazil
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 19&t=35967
Toyota Corolla E11 FL - 1,4 16V VVT-i
- JenniColky
- Řidič
Abych srovnal - Corolla není nízká oproti Celice, ale oproti třeba Aurisu jo
. Tam jsem seděl mnohem výš i na nejnižší polohu...leč tady poloha není
.
- Tygr
- Věčnej rejpal
Hodně lidi se obecně zbavuje e10 i e11 v pokročilejším věku, že se jim z nich 'blbe leze'. Třeba e12 mi přijde že tam sedim jak na kakáču, do faceliftu v poloze opicaka, pač volant nesel dat k sobe. To samé T22 Avensis oproti Carince. A 2003 Camry jsem kvůli tomu opustil. Volant sel seřídit jen horizontálně takže opet kakajici opičák. Ale je to věc individuální. 
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Přesně tak,Corollku jsem musel prodat jenom kvůli nastupování a vystupování.Jsem po operaci páteře,takže Verso a sedačka v něm nejvýš už je bez problémů 
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001