prerabka Carina GB na EU

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
ToyoCarE

prerabka Carina GB na EU

Příspěvek od ToyoCarE »

co ma caka,, ked by som chcel prerobit Carinu pravostrannu na lavostrannu,,, cislo mam poriesene,, takisto aj riadenie ,, palubovku atd,, ide mi o elektriku,, zrkadla,,, ovladanie okien,,, atd
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Steve: hlavně musíš vyříznout a převařit firewall. Tj. ten velkej kus plechu mezi motorovým prostorem a kabinou. Výměna kompletní kabeláže elektriky už proti tomu bude sranda ;-)
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

to mam poriesene,,, ked sa prevari cely plech,, tak s nim aj uchyt na riadenie atd,,, ale k tej kabelazi,,,, asi sa musi menit polovca celej v interieri,, ze?
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

Steve McSteve píše:to mam poriesene,,, ked sa prevari cely plech,, tak s nim aj uchyt na riadenie atd,,, ale k tej kabelazi,,,, asi sa musi menit polovca celej v interieri,, ze?
nie, malo by stacit vymenit kable pod palubovkou. kable co idu dozadu a do dveri by mali mat rovnake konektory. ale kym to nezacnes robit, tak to nezistis.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

já bych se na to Vy........To se snad ani nevyplatí kuchat.!!!!!!
J.
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ale vyplati,,, ja totiz potrebujem tieto diely: strecha, zadny blatnik,, zadny naraznik,,, komplet vyfuk + kat,, zadne svetla,,, obe zrkadla,,, LP dvere,,, predne sklo,,, atd,,,, a zohnal som auto z GB za 30 000SKK,,, a ma to laka,,, je pre mna najlepsie kupit cele auto,,,
Odpovědět

Zpět na „Carina“