mal som dlhšiu dobu stojaceho yarisa, ktorého pomaličky dávam dokopy a chcel by som sa Vás opýtať, či nemáte niekto skúsenosť s nefunkčným zadným ostrekovačom. Nie je počuť ani motorček ani nič. V predu ide všetko ako má
Zadný ostrekovač 99
Zadný ostrekovač 99
Nazdar toyoťáci,
mal som dlhšiu dobu stojaceho yarisa, ktorého pomaličky dávam dokopy a chcel by som sa Vás opýtať, či nemáte niekto skúsenosť s nefunkčným zadným ostrekovačom. Nie je počuť ani motorček ani nič. V predu ide všetko ako má
Re: Zadný ostrekovač 99
nie som si celkom istý ako u yarisa , ale mam pocit , že motorcek je len jeden . Teda ak to funguje vpredu, tu by problem byt nemal. Asi by som skusil najprv proste dlhsie to tlacit - predsa len je to dlha hadica a ak to komplet spadlo a je to zavzdusnene , tak bude chvilu trvat kým to znova pretlací. Možno je aj napriklad zanesena tryska. Jemný prach na zadnom okne dokaze vojst aj to týchto mini dierok . Skusil by som precistit. Obcas sa to stane aj mne ak dlho nepouživam...alebo to zvykne blbnut v nizkych teplotach, ked sa vymeni kvapalina za nemrzku ale v hadici ostane letna a zmrzne. Vtedy staci väcsinou trochu pojazdit , auto sa zohreje a je to.
Ked nic z toho nezabere - ostava skontrolovat elektriku alebo samotne hadice. Hlavne ich spojky.
Ked nic z toho nezabere - ostava skontrolovat elektriku alebo samotne hadice. Hlavne ich spojky.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
R18A2Carina AT190L 1992 JP
4AFEex.Carina AT191L 1996 UK
Re: Zadný ostrekovač 99
Na yarise II se mně pravidelně ucpávala tryska zadního ostřikovače. Nechával jsem ji v servise pri výměně oleje kompresorem profouknout.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"