Idaho> před pár minutama přišly až do ručky... sem zrovna seděl v autě po práci s flášou vína a týpek mi volá že je u mě za 5 minut... supr PPL... tak sem je rozbalil, zamrzela stará krabička Tesla, je vidět že chuděrka krabička neni nejnovější (jakoby s někym souložila

), i když má design jako ta na obrázku... no krabice si prožila svý

ok, potěší to že tam je napsáno made in Czech republic... takovej produkt sem si nekoupil ani nevim kdy aby tam bylo tohle napsaný

to potěší

TESLA Czech Republic...4 Toyota Celica hmmm nádhera taková konexe

, tak sem kábly tak zkouknul, takový prostě kábly no

zamrzelo mě že tam neni vyraženo nikde logo TESLA nebo made by Czech... přímo na kabelech, to je škoda, no prostě kábly který máš do 24hod. a za hubičku na celicku

TESLA, nejdřív vyzkoušim ten mezi rozdělovačem a cívkou, jestli se to Tesle fakt povedlo, ty kontakty... a případně nechám prohodit i od svíček místo origo Toyota/Denso/NGK ani nevim já sem kdysi kupoval nový kábly ke svíčkám od Toyoty, se musim podivat jestli to dělali NGK nebo Denso, asi spíš toyota brala Denso mam dojem. V tý době asi před 6-?? lety, paradoxně Toyota nenabízela pack s kabelem k rozdělovači... ale jen zvlášť, takže ten sem neměnil... comedy. někdo toyotě vyžral (vykoupil) kábly k rozdělovači

aby ne... ty u rozdělovače jsou zoxidovaný tak, že se mechanik divil že celica jezdila no problemo... no je to zázračnej vůz, to už vim dlouho

a bude ještě dýl
+ idaho> vyhledem ke komický ceně káblů je i určitá chyba při výrobě dá se říct přípustná a dá se tolerovat

záruka 2 roky... tak uvidíme, ale dávám + i když nemam na autě ještě ani jedinej, stačilo by si udělat shop na ebay jako má ta firma na přední díly laufu na ebay.de a dealovat jen kabely Tesla... já to nemam za potřebí, ale kdybych neměl práci, asi bych to zkusil, můžeš si tam namrdat 100% marži a i víc...třeba i 200% co 200, i 300% a stejně nemáš v zahraničí u určitých vozů konkurenci

výrobce vozu jen zákazníkovi řekne že si může za A vylízat a nebo za B cvakat jak mourovatej

ale my tu máme Teslu takže můžeš výrobci, dealerovi auta s klidem řict, ať si ty kabely za ty prachy strčí veleváženě co nejdál do prdele

hele takový i krásný obrázky k nim maj přesný... i ten katalog je precizní... bez chyb... ale prodej je jaksi no já to nechápu... pokavaď Tesla nebude na Ebay tak neexistuje a kábly nemůžou vydělávat...
+ Idaho> taky je otázka kdo servisoval to auto u kterýho se svádí problém na kabely... ono to taky mohlo bejt něčim jiným a servis si jen ulehčil diagnózu že

lenost, případně je to takovej sosavej servis, kterej saje love...

ne tak 4 ok a 5. ne... to je divný a neobjektivní... já udělám objektivní test... nesnášim spekulace... a recenze typu stará baba povídala... v hospodě sem zaslech...že
Hned bych si třeba koupil destičky Kashiyama JAPAN na XV, protože ty co tam jsou tak fest sviněj trony... na to nejsem zvyklej u celicy s Kashiyama za pár let, nevidim důvod prasit si hadr... jo brzděj origo dobře, ale ten sajrajt... nechci sajrajt... u celicy nemusíš elektrony skoro celej rok čistit, to je Kashiyama... tady na XV utřeš trony a máš 2 hadry na vyhození černá sračka... Kashiyama neprášej černej sajrajt!