Ukazatel dojezdu

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
Saaas
Člen Týmu

Ukazatel dojezdu

Příspěvek od Saaas »

Ahoj zdravím všechny! (Toyota Verso 2010)
Mám problém s ukazatelem dojezdu...ukazuje 50 km dojezd přitom podle kostiček vpravo víc jak půlka nádrže 4-5 kostek :satisfied:
Moc tomu nerozumím a ani netuším jak moc je to na závadu...jezdím po městě...a už jsem dvakrát natankovala a dojezd furt stejný a po nastartování se vždy aktualizoval dojezd a teď nic...poraďte mi prosím co s tím? :)
tomko
Věčnej rejpal

Re: Ukazatel dojezdu

Příspěvek od tomko »

a priemerku ti ukazuje kolko? pretoze je rozdiel ci mas priemerku 20l/100km alebo 5l/100km
Obrázek
Saaas
Člen Týmu

Příspěvek od Saaas »

No spotřeba 7,6 litrů ....průměr.. :wink:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tak to je zvlastne, pretoze ked maš polku nadrze tak by si mal min 300-350km este prejst aby si zacalo ist "na rezervu" teda dojazd "0"
Obrázek
Saaas
Člen Týmu

Příspěvek od Saaas »

:? to je zvláštní...zkusím ještě chvilku jezdit pak dám plnou a uvidím...já jen jestli jsem první komu tohle dělá,nebo to se nikomu nestalo? A nedá se to nějak resetovat? :wink: A v létě mělo velkou prohlídku Verso úplně v pohodě..
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Nediv se. Je to systém, který má v kódu jakousi schopnost se učit. A bez jistého stupně pochopení jak to dělá se může pozorovateli jevit, že funguje úplně blbě. Pro jistotu si dej do kufru kanystr benzínu a jezdi a pozoruj jak se chová do úplného prazdna. Pak vem úplně plnou. ;-)
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Verso“