Nefunkcni radio/CD changer

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Myshaak
Člen Týmu

Nefunkcni radio/CD changer

Příspěvek od Myshaak »

Ahoj, mam takovy problem, ktery mi trosku kazi radost z jezdeni. Rikal jsem si, jestli byste me treba nekdo nenasmeroval spravnym smerem. :~)

O co jde: po zimnim spanku mela Cecilka uplne vybitou baterku, tak jsem ji nechal nabit. Zhruba od te doby zlobi radio (ruku do ohne bych za to nedal, ale myslim si, ze jeste prvni jizdu s dobitou baterii to bylo ok, coz mi prijde divne). Mam tam TF4301 a CD changer na 6 CD. Autoradio samotne se zapne, ale nefungujou CD, pritom ten changer sviti a normalne jdou menit cedecka, az na to, ze se pak cedo neroztaci. Na radiu tlacitko CD nic nedela. Navic prakticky nefunguje ani radio, nenaladi to ani jednu stanici, vsechno hrozne sumi. Kdyz zkusim kazetu, tak to hraje jako kdyz taha kocku za ocas, pripomina mi to trochu jako kdyz walkmanu dochazela stava - ale kazety jsem tak nikdy pred tim nepoustel, takze mozna tenhle symptom ani neni novy.
Zkousel jsem pojistku (mini 15ka), vypadala ok, pro jistotu jsem vymenil s pojistkou pro zapalovac (nepouzivam). Zadna zmena. :( Nejaky napad? Bohuzel nemam zadne jine radio k dispozici, ktere bych tam na zkousku mohl soupnout - a ani si nejsem jisty, jestli jsem tam manualne zrucny, abych to zvladnul. ;)
Celica 1.8 VVT-i
Odpovědět

Zpět na „Celica“