Kde sehnat díly na podvozek?
Kde sehnat díly na podvozek?
Čau borci,
sháním nějaké díly pro svého mazlíka 5.gen (ST182)...aktuálně pouzdra do podélných vzpěr zadní nápravy. Poradíte někdo?
sháním nějaké díly pro svého mazlíka 5.gen (ST182)...aktuálně pouzdra do podélných vzpěr zadní nápravy. Poradíte někdo?
- Přílohy
-
- Toyota_Celica_ST182_rear_lengthwise_brace-small.JPG
- (95.08 KiB) Staženo 2262 x
1992 Celica 2.0 GTI
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde sehnat díly na podvozek?
Shedee> zejtra objednávám 4ks podélných ramen SRL, nemam v zásobě
cena je 1000,-/rameno-klepítko + silentbloky do těhlic si objednej sám... dám ti kód Hyundai/korea co mam já od automatejcek.cz (do klepítka) 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
osobně mám v plánu si je vysoustružit, tak uvidim jak mi to pujde, vyjde to tak na 1/4 ceny a můžu si vybrat tvrdost 

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
V těhlicích u ST185 jsou silentbloky? To je spíš nějaký polokloub. Proto to Toyota neprodává samostatně, ale pouze s těhlicí. Také to potřebuju vyřešit. Zatím jsem koupil jiné těhlice, které na tom ale nejsou o moc lépe.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
sferická ložiska, silenty nedávat, a když ano, ne vysokou tvrdost. Rádo to pak ohybá ramena..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
u st182 jsou v těhlicích totožný silenty, co jsou na opačný straně v podélným ramenu, nebudeme z toho dělat vědu-že ne... ... a hundee silenty jsou obzvlášť měkoučký to mi věřte
... luxusní komfort
+ toyota to nevyrábí... protože jsou to debilové... to je jedinej důvod...
oni by totiž radši aby sis koupil GT86 místo celicy.... to je ten důvod 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Micron -> Ok tedy dej vědět až budeš mít Čeldiny ladné ramínka na skadě
a pošli pls to číslo na silentbloky ať to objednám. Pozítří valím na dovču a do té doby to asi nedořešíme tak se ti ozvu až se vrátím na přelomu měsíce... Díkes 

1992 Celica 2.0 GTI
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Shedee> 100% objednávám až zejtra... XV mělo přednost, už mě dlouho nic tak nesralo... a nesere
dneska sem celej den nejed nic jinýho než 1/2kg pistácií, včera mi bylo tak blbě, že sem nešel ani do práce... tak mě to XV sere.... mega
sem zhnusen!!!! je to jak vřed, v žaludku a toho se musim zbavit... tady už jde nejen o psychiku ale o zdraví...
akcie subaru bych okamžitě prodal mít nějaký...
2 risky... time 

Micron> Tak jsem zpátky...celej a dá se říct i zdravej...jen ty Egyptský mršky mi zdá se furt řádí v trávicím ústrojí, tak se dá říct, že jsem tu dovču ještě nepřestal prožívat
A co ty s tím Subáčem vyvádíš? To sis pořídil nový auto a nějak nehorázně se ti vysypalo?

1992 Celica 2.0 GTI
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Shedee> Subko mlátí ze zadní nápravy tak nehorázně, že kdyby tohle po přejetí příčnýho prahu dělala celica, nejezdil bych s ní, protože máš pocit že ti něco z auta odpadne, ne jen nervy...kam se hrabe vrzání
i když i to vrzání s nervama zacloumá... tohle jsou ale tupý děsivý rány. Týká se to všech XV od 2012-2014 možná kromě dieselů... takže tak 200.000 aut min. Snažili se to uhrát, jako že jde o vlastnost vozu, tak od teď už to neni vlastnost, ale VADA. Teď se japončikům asi dost kouří z palic, musej to nějak pořešit... trapárna
už se to prostě rozkřiklo, a Subaru si asi určitě nejmíň přeje, aby auta stály na parkovištích a byl bloklej prodej pro nezájem zákazníků že?
je to taková vlna tsunami (zatim nabírá vodu...třeba se ale zarazí)... ne jen že moje Subko stojí... stát bude prodej. Takže makat, makat až se z Vás bude čoudit... Subaru 

Micorn> Tak hlavně, že se o kolo toho něco děje a že ti to sand i fixnou v rámci garance
A jak s těma ramenama? Už je máš na skladě?

1992 Celica 2.0 GTI
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
vedlejší topic...