Kde sehnat díly na podvozek?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Shedee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kde sehnat díly na podvozek?

Příspěvek od Shedee »

Čau borci,
sháním nějaké díly pro svého mazlíka 5.gen (ST182)...aktuálně pouzdra do podélných vzpěr zadní nápravy. Poradíte někdo?
Přílohy
Toyota_Celica_ST182_rear_lengthwise_brace-small.JPG
(95.08 KiB) Staženo 2262 x
1992 Celica 2.0 GTI
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde sehnat díly na podvozek?

Příspěvek od micron »

Shedee> zejtra objednávám 4ks podélných ramen SRL, nemam v zásobě :-) cena je 1000,-/rameno-klepítko + silentbloky do těhlic si objednej sám... dám ti kód Hyundai/korea co mam já od automatejcek.cz (do klepítka) :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

osobně mám v plánu si je vysoustružit, tak uvidim jak mi to pujde, vyjde to tak na 1/4 ceny a můžu si vybrat tvrdost :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

V těhlicích u ST185 jsou silentbloky? To je spíš nějaký polokloub. Proto to Toyota neprodává samostatně, ale pouze s těhlicí. Také to potřebuju vyřešit. Zatím jsem koupil jiné těhlice, které na tom ale nejsou o moc lépe.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

sferická ložiska, silenty nedávat, a když ano, ne vysokou tvrdost. Rádo to pak ohybá ramena..
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

u st182 jsou v těhlicích totožný silenty, co jsou na opačný straně v podélným ramenu, nebudeme z toho dělat vědu-že ne... ... a hundee silenty jsou obzvlášť měkoučký to mi věřte :-)... luxusní komfort :biggrin: + toyota to nevyrábí... protože jsou to debilové... to je jedinej důvod... :roll: oni by totiž radši aby sis koupil GT86 místo celicy.... to je ten důvod :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Shedee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shedee »

Micron -> Ok tedy dej vědět až budeš mít Čeldiny ladné ramínka na skadě 8) a pošli pls to číslo na silentbloky ať to objednám. Pozítří valím na dovču a do té doby to asi nedořešíme tak se ti ozvu až se vrátím na přelomu měsíce... Díkes :)
1992 Celica 2.0 GTI
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Shedee> 100% objednávám až zejtra... XV mělo přednost, už mě dlouho nic tak nesralo... a nesere :roll: dneska sem celej den nejed nic jinýho než 1/2kg pistácií, včera mi bylo tak blbě, že sem nešel ani do práce... tak mě to XV sere.... mega :angry: sem zhnusen!!!! je to jak vřed, v žaludku a toho se musim zbavit... tady už jde nejen o psychiku ale o zdraví... :mad: akcie subaru bych okamžitě prodal mít nějaký... :biggrin: 2 risky... time :bomb:
ObrázekObrázekObrázek
Shedee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shedee »

Micron> Tak jsem zpátky...celej a dá se říct i zdravej...jen ty Egyptský mršky mi zdá se furt řádí v trávicím ústrojí, tak se dá říct, že jsem tu dovču ještě nepřestal prožívat :-D A co ty s tím Subáčem vyvádíš? To sis pořídil nový auto a nějak nehorázně se ti vysypalo?
1992 Celica 2.0 GTI
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Shedee> Subko mlátí ze zadní nápravy tak nehorázně, že kdyby tohle po přejetí příčnýho prahu dělala celica, nejezdil bych s ní, protože máš pocit že ti něco z auta odpadne, ne jen nervy...kam se hrabe vrzání :-) i když i to vrzání s nervama zacloumá... tohle jsou ale tupý děsivý rány. Týká se to všech XV od 2012-2014 možná kromě dieselů... takže tak 200.000 aut min. Snažili se to uhrát, jako že jde o vlastnost vozu, tak od teď už to neni vlastnost, ale VADA. Teď se japončikům asi dost kouří z palic, musej to nějak pořešit... trapárna :roll: už se to prostě rozkřiklo, a Subaru si asi určitě nejmíň přeje, aby auta stály na parkovištích a byl bloklej prodej pro nezájem zákazníků že? :wink: je to taková vlna tsunami (zatim nabírá vodu...třeba se ale zarazí)... ne jen že moje Subko stojí... stát bude prodej. Takže makat, makat až se z Vás bude čoudit... Subaru 8)
ObrázekObrázekObrázek
Shedee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shedee »

Micorn> Tak hlavně, že se o kolo toho něco děje a že ti to sand i fixnou v rámci garance :-) A jak s těma ramenama? Už je máš na skladě?
1992 Celica 2.0 GTI
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

vedlejší topic...
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“