Ovládání palubního počítače

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Rad2k
Člen Týmu

Ovládání palubního počítače

Příspěvek od Rad2k »

Ahojte.Mám Yariska rv.2003 jen chvilku a potřeboval bych poradit ohledně palubního počítače.V manuálu jsem se dočetl,že by měl ukazovat po zmáčknutí tlačítka TRIP průměrnou rychlost,průměrnou spotřebu i okamžitou spotřebu,ale dostanu se jen na průměrnou rychlost a dále to přepínat nelze,i když používám tlačítka s šipkami nebo když mačkám TRIP opakovaně.Rád si nechám od někoho poradit.Předem děkuju.
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Mno mackas to dobre....zmacknes tlacitko TRIP a posouvas se dal...spotreba...prumerna rychl. proste jak pises...tam bude asi jinej hacek.... :? Ale jakej...to netusim.
mark 7
Člen Týmu

Příspěvek od mark 7 »

a nemáš náhodou diesela? mám pocit, že v manuálu dokonce je napsáno, že pro zážehové motory jde jen jeden ukazatel z celkových tří, o kterých mluvíš ... ty další jsou jen nám benzíňákům ...
Rad2k
Člen Týmu

Příspěvek od Rad2k »

Tak už vím,v čem to je.Opravdu mám diesela,takže moc děkuji za informaci.Sice v mém návodu jsem se nic takového nedočetl,ale třeba jsem se přehlídl.Aspoň vím,že je palubní počítač v pořádku.
mark 7
Člen Týmu

Příspěvek od mark 7 »

tak je to potvrzeno, na manuálu straně 192 je to napsané: vznětové mají jen možnost průměrné rychlosti - celkem špatenka, to bych teda nechtěl :( :( proč to vůbec je ? :?: :?: eště že mám benzín ... :D
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Tam jde o to, že u benzínu si množství vstřikovaného benzínu řídí řídící jednotka a je velice jednoduché pak spočítat spotřebu. U nafty to není tak jednoduché a řídící jednotka ví prd o tom, kolik se tam nafty dostalo. Museli by se tam dát průtokoměry.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
romanca
Člen Týmu

dakujem za vyriesenie tejto zahady

Příspěvek od romanca »

dakujem za vyriesenie tejto zahady. este sa chcem spytat, stlacenim ktorych tlacidiel nastavujem hodiny.
romanca
Člen Týmu

ako prestavit hodiny

Příspěvek od romanca »

prosim poradte mi ako prestavit hodiny - yaris diesel 1,4. uz ma to irituje a neviem si spomenut, ktore tlacidla to bolo treba skombinovat.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“