jj...je to maras... nedalo mi to, obětoval sem ten čas a musel sem si to přečíst celý... dlouho sem se už tak nezasmál
to mi připomělo jak sem raz jel do Prahy... jedu si to svých kilo-30 a z kopce kolem mě Fobie 1.2 HáTéPé... tak kilo pade, ale jak přišel kopec tak jel s bídou kilem... tady je vidět: "Z kopce se kutálí každý ho*no!"
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Já bych fóbie nepodceňoval. Onehdá jsem jel směr Louny po té nové silnici, dost provoz, hlavně v protisměru, ale jelo se rychle. Jel jsem tak 120 do kopce a na kufru pořád fóbie. Byla tma, svítilo se, dost mi to vadilo a závodit jsem nechtěl. Takže těsně před koncem stoupání když v protisměru nic zrovna nejelo jsem mu trochu uhnul, aby mě konečně předjel. Dost mě vyděsilo, že ten človík za sebou táhl plně naložený vozík......
2Jimmi: ale stopro to nebyla 1.2HTP... ta už nejede sama o sobě, je to technický omyl přírody... podle mě vyšší obsahy nemusej jed špatně s tím poměrem váha/výkon, sestřenka má 1.4 sedana a i když se to furt sype tak si ji pochvaluje... ale 1.2 s 3 hrnky se mi zdá na Fobii dost málo...
Co sem koukal na výkon tý silnější 1.4 tak to je celkem už dostatečnej motor v poměru k váze.. Ale ty slabý 1.4 to je děs... Jezdil sem v autoškole starou 1.2 HTP navíc přestavěnou na CNG a předjíždět traktor byla víc adrenalinovou záležitostí než simír speedující po dálnici . ALe zvuk to má krásně motokárovej to uznávám . Spíš mě šokovalo že to HTP dávaj i do Roomsteru (což je fakt extrém)
2Los_AnáhozZ: mám podobný zkušenosti... rozjez do kopce je maturita... zvuk bych nepřirovnal ani tak k motokáře, ale spíš k vysavači jak už zmínili v tý diskuzi...
Jen více takových odkazů, člověk se někdy přece musí i bavit...Jenom moje Rollka se teď cítí ukřivděná, chuděra malá, 1,2HTP s jednašestkovým čipem to jí asi nedá spát
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
CharlieCh píše:Jen více takových odkazů, člověk se někdy přece musí i bavit...Jenom moje Rollka se teď cítí ukřivděná, chuděra malá, 1,2HTP s jednašestkovým čipem to jí asi nedá spát