Ahoj lidi, dnes se mi stala taková věc. Ráno příjdu k autu a vidím, že mi do něho nacouval nějakej blbec a ještě k tomu odjel. Mám prasklý a vysypaný světlo, promáčknutej nárazník a ten plech mezi zadkem auta a levema zadníma dveřma. Chci se zeptat jestli se dá vyměnit jen ten kus, a nebo je to monolit a ten zadní díl vede až dopředu k A sloupkům?
taky jestli máte představu kolik by to mohlo stát opravit?
Díky ivoš
nabouraný yarisek :(
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
už je auto opravené
Ahoj přátelé, tak jsem si dnes šel pro fakturu a zjistil jsem že je na 49701 Kč. Jinak auto v TSUSHO Praha opravily na jedničku super. Musím je pochválit ač to často nedělám

- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
COŽEEEEEEEEEE ????!!! KOLIKKKK ?!
Na takovouto částku jsme se nedostal ani s takovouto bouračkou :

Je pravda, ze to nedelali ve znackovem servisu, ale kvalitativne to udelali na jednicku. Celkove na dily to bylo - obe svetla, chladic, cele brejle, vyklepat blantik, dvere, predni naraznik, tahlo prevodovky, srovnat predni nosniky, vyztuha narazniku, srovnat kapota, nadobka ostrikovace. Pak to vsechno nalakovat.
Na takovouto částku jsme se nedostal ani s takovouto bouračkou :

Je pravda, ze to nedelali ve znackovem servisu, ale kvalitativne to udelali na jednicku. Celkove na dily to bylo - obe svetla, chladic, cele brejle, vyklepat blantik, dvere, predni naraznik, tahlo prevodovky, srovnat predni nosniky, vyztuha narazniku, srovnat kapota, nadobka ostrikovace. Pak to vsechno nalakovat.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT