MIKE píše:abych to upřesnil, klika broušení 5000, ojnice nová 4000 a práce 6000. ale i tak mi to přijde dost. a hlavně mi na tu kliku nedaj záruku... což mě docela překvapilo a začal jsem se zajímat, jestli vůbec po přebroušení přežije nějaký kilometry... nemáte někdo zkušenost? motor jsem hledal, ale kde nic tu nic. a to mi řekli, že když si seženu motor, je možný že dopadne stejně. že tyhle to dělaj, když maj najeto okolo 170tisíc.
nerad bych se jí zbavoval, ale jestli jsou v kelu i zdvihátka a písty, jsem namydlenej...

Bez rozebrání motoru nezjistíš nic. To se pak nemá smysl dohadovat. Pokud má klika velké vůle, může broušení překročit pocementování a klika jde za chvíli do háje, proto nedávají záruku. Předpokládám, že za 4.000,- nejde o ojnici (jednu), ale ojnice (čtyři).
IMHO bych nechal otevřít motor a zjistil, co všechno je potřeba vyměnit,a podle toho se rozhodle dále.
Nebo kup rovnou jiný motor, ale ten by musel vybírat někdo, kdo se v tom trochu vyzná, a nejlépe jej vyzkoušel přímo na autě, případně jej koupil od někoho, kdo za stav motoru ručí (tzn. nechvátat). Kdyby nebyl k ničemu, je stále ještě prodejný a pokud není po smrti, tak na díly se dá prodat ještě dráž.