Cau lidi
motor mi uz dlhsie zere olej a dost ma to stve dolievat asi kazde 3 mesiace. ale teraz ma to uz dorazilo lebo mi to zacalo zrat chladiacu kvapalinu tak ze musim aspon raz do tyzdna dolievat. pod autom voda neni. viete mi niekto poradit ci pomoze generalka alebo "novy" motor z vrakoviska? v pripade noveho motora ako je to s policiou, treba to nejak prihlasovat alebo nieco?
Vopred diki za radu.
pokudse ztraci olej i voda, tak to je spatny znameni - tipoval bych ruply tesneni pod hlavou a mozna i zkrivena hlava. nehreje se ti to nahodou po trochu delsi jizde po dalnici?
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Myslim že by to mohlo byt děrave těsněni pod hlavou měl jsem to same take se mě to nehřalo když jsem tam měl vodu.A to druhe co simeringy na ventilech?Tu vodu si raděj pořad hlidej mě se teplota vubec nezvedla ale jen jsem se podival pro jistotu na vodu a byl jsem na suchu.Tak jsem nechal udělat nove těsněni pod hlavou raděj i srovnal hlavu a při tom i ty simeringy a autičko je jak nový Nestoji to moc ale udělej to co nejdřiv než to někde zavařiš
Honza píše:Myslim že by to mohlo byt děrave těsněni pod hlavou měl jsem to same take se mě to nehřalo když jsem tam měl vodu.A to druhe co simeringy na ventilech?Tu vodu si raděj pořad hlidej mě se teplota vubec nezvedla ale jen jsem se podival pro jistotu na vodu a byl jsem na suchu.Tak jsem nechal udělat nove těsněni pod hlavou raděj i srovnal hlavu a při tom i ty simeringy a autičko je jak nový Nestoji to moc ale udělej to co nejdřiv než to někde zavařiš
Mohl bych prosím Tě vědět, na kolik Tě vyšla ta výměna simeringů na ventilech?? A kde jsi to nechával dělat? Zda Toyo servis či garáž? Díky..