POMOOOC Búchanie zadnej nápravy

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
JaFer
Navigátor

POMOOOC Búchanie zadnej nápravy

Příspěvek od JaFer »

Zdravím vás chlapy búca my zadná náprava a neviem dojst na to odkial to ide tlmyče su ok ked s tím kolísame tak nič ale za jazdy je to počuť ale iba na večších jamach čím to može byt díky,,,,,,,,,,,,,,, 2,0-3S-GE
Výroba kompletných výfukových systémov
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

s největší pravděpodobností sou to vymlácený silentbloky na jednom ze 6ti ramen co máš v zadu:) mě to dělá taky a už se pracuje na odstranění
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

To je ono, bratrovi to delalo taktez, jsou to strasny rany, ale ty novy jsou drahy a tak jsme si nechali udelat novy u jednoho cloveka a bylo to v cajku :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Tak tak silenbloky na ramenech -mam po repasi a je klid...Ale zkus i tyčky stabilizatoru,tu sem měl v hajzlu tež,a taky docela mlatila...

TICHU ZDAR!!! :D
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Hehe,...taky je budu muset vyměnit,..sem tam mi to klepne,... :oops:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JaFer
Navigátor

Příspěvek od JaFer »

Dík za radu ale to som kontroloval a tam nie je žiadna vôla aj stabylizačné spojovacie guláky sú ok jedine čo sa my nezdá na 100% uloženie stabylizátoru
Výroba kompletných výfukových systémov
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No tak já jsem to teď zkoukával a mám tam vybité ty uložení tyček co jsou po směru jízdy, ale to bouchání bude dělat spíše uložení stabilizátoru na karoserii, tam to je také volnější.
RAV4 D-CAT
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Jak sem již jednou psal mam tam z fabie,mnohem lepe zpracovana,masivnější,a ta cena!! 103Kč

Obrázek

V každem origo Škoda servise pod číslem 6Q0411314L
Obrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Diablo píše:Jak sem již jednou psal mam tam z fabie,mnohem lepe zpracovana,masivnější,a ta cena!! 103Kč

Obrázek

a to se ti tam vlezlo myslím průměry atd.
v toyotě stojí oba 400kč origo a do předu jsem kupoval auto matějíček za 200kč oba nebo tak nějak plus 100kč poštovný takže se to vyplatí když toho bereš více věcí
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

aaa tak me to dela taky :) a podle me to je vinou tycky stabilizatoru :).Kde ho splasim??
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ne dělají to ty gumy stabilizátory někdy taky ale jde to poznat když ho chytneš a zatřepeš s ním a někdy to dělají ty lichoběžníkové tyčky co vedou k těhlici jsou tam 4 ale to už se tu na foru probíralo někde to tu je psal jsem k tomu jak jsem to řešil
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Petr píše:
Diablo píše:Jak sem již jednou psal mam tam z fabie,mnohem lepe zpracovana,masivnější,a ta cena!! 103Kč

Obrázek

a to se ti tam vlezlo myslím průměry atd.
v toyotě stojí oba 400kč origo a do předu jsem kupoval auto matějíček za 200kč oba nebo tak nějak plus 100kč poštovný takže se to vyplatí když toho bereš více věcí
Jo,přesně to číslo přesně sedí,a nestěžuju si...Ono i kdyby byli za stejnou cenu jak origo,tak sou prostě lepší...masivnější,a tvrdší...Fabky s sím měly problémy,tak vykutili nějakou lepší směs gumy... 8) :D
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

klepy klep

Příspěvek od micron »

Mně taky... někde napravo vzadu... občas přes kanál buch buch... právě to řešej v servisu... otázka kterej silentblok to zrovna je... je jich tam 3 prdele... zajímavý že se teda daj sehnat nový v toyotě (pokud vim tak na zadní nápravu toyota neprodává silentbloky zvlášť, ale jen celý tyče komplet- což za tu cenu si můžou opět strčit do X.) otázka je kdy konečně dealery Toyota náhradních dílů pro tyhle auta něco přinutí ty ceny srazit... naše toyoty dělaj reklamu zadara všude kde jsou, ale že by se Toyota odvděčila solidnějšíma cenama... kdy už to pochopěj ty gumy!!! jednoduše řečeno: "děsná černá díra japonskýho marketingu kterej pochopí jen tatar". Možná, že japonskou cenovou politiku dílů by změnila druhovýroba na taiwanu nebo china- to jediný by jim ty stupidní ceny srazilo... specialně fabrika na tyče, ramena apod.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

v toyotě stoji těhlice 4500Kč (sou tam ty 3 sil.) A jelikož dělám v servisu,tyk vim že když de někdo opravit auto necha tu za něj 10tis.jen to hvizdne,a u placení se ještě usmívá...A to jsou dědové s feldama... myslím že toyotu nezajímaj drobní nadšenci...ale na druhou stranu na japonsky auto sou některé ceny OK... těhlice na fabku 5000kč-holá...
řekl dych ceny nepříznivé,ALE srovnatelné s jinýma značkama (nepočítám Ladu-bezkonkurenční :lol: :lol: )
Obrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no mě to před 4 roky taky dělalo a nechtělo se mi platit tak jsem to vyřešil a je to super dodnes
ty silentbloky jsem vylísoval koupil silent. na škoda 1203 lehce je přetočil aby vnější průměr pasoval a nalísoval zajistil malým svárem jel na geometrii a stalo mě to stovku + vlastní čas :D
a funguje to
Odpovědět

Zpět na „Celica“