Rezonace vyfuku
Rezonace vyfuku
pri volnobehu mi hrozne rezonuje vyfuk. 3x jsem byl v servisu, odmontovali zadni dil, namazali, slozili. po cca 1000km rezonuje znova. Co stim? je to na vymenu vyfuku? Auto mam v zaruce
Re: Rezonace vyfuku
heh me to dela takyroman.upc píše:pri volnobehu mi hrozne rezonuje vyfuk. 3x jsem byl v servisu, odmontovali zadni dil, namazali, slozili. po cca 1000km rezonuje znova. Co stim? je to na vymenu vyfuku? Auto mam v zaruce

Ve stredu 16.8. jedu s autem do Toyota Tsusho Praha protoze pruser: ted mi uz asi 2 dni sviti kontrolka "chyba motoru" auto cuka jak krava, nechce jit do otcek a volnobeh je tak na polovine oproti normalu. Benzin tankuji od koupi auta jedine u OMV takze spatnym benzinem to asi nebude.a to ty problemy zacly po prohlidce po 60000km v servisu SAPRO Kladno. Asi mi tam soudruhove neco zapomeli vymenit, nevim, uvidim. SAPRO uz nikdy vice.TOm píše:heh me to dela takyroman.upc píše:pri volnobehu mi hrozne rezonuje vyfuk. 3x jsem byl v servisu, odmontovali zadni dil, namazali, slozili. po cca 1000km rezonuje znova. Co stim? je to na vymenu vyfuku? Auto mam v zaruceale v servise sem zatim nebyl....a koukam ze ani nema smysl nic s tim asi neudelaj coo
Pak napis zda ti to nekde opravili...
Dam vedet jak jsem dopadnul. Roman
Tak, auticko mam hotove, chyba byla zpusobena vodou pod vzduchovym filtrem kde jsou svicky, zapomel jsem to vysusit kdyz jsem myl auto a tu rezonaci vyfuku mi udelali tak, ze vymenili tesneni v zadni casti vyfuku. Bylo to zdarma.roman.upc píše:Ve stredu 16.8. jedu s autem do Toyota Tsusho Praha protoze pruser: ted mi uz asi 2 dni sviti kontrolka "chyba motoru" auto cuka jak krava, nechce jit do otcek a volnobeh je tak na polovine oproti normalu. Benzin tankuji od koupi auta jedine u OMV takze spatnym benzinem to asi nebude.a to ty problemy zacly po prohlidce po 60000km v servisu SAPRO Kladno. Asi mi tam soudruhove neco zapomeli vymenit, nevim, uvidim. SAPRO uz nikdy vice.TOm píše:heh me to dela takyroman.upc píše:pri volnobehu mi hrozne rezonuje vyfuk. 3x jsem byl v servisu, odmontovali zadni dil, namazali, slozili. po cca 1000km rezonuje znova. Co stim? je to na vymenu vyfuku? Auto mam v zaruceale v servise sem zatim nebyl....a koukam ze ani nema smysl nic s tim asi neudelaj coo
Pak napis zda ti to nekde opravili...
Dam vedet jak jsem dopadnul. Roman