Jake zarovky?

vše ohledně modelové řady Celica
greddy
Věčnej rejpal

Jake zarovky?

Příspěvek od greddy »

nestacil sem se mrknout pac sem je jeste nemenil..a chci ted objednat bily protoze zluty co tam ted mam jsou hrozny tak prosim ktery mi tam pasnou..diky moc
http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=3023
http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=3025
http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=3024
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

HEHE to by jsi taky musel napsat do jakého auta ,... :D

Jinak Ty H3 jsou do mlhových světel
H4 do hlavních světlometů a H1 nevím,... :?
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

jej sory :) celica 2.0gti 5 gen
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

a jeste premejslim do jakych svicek jit :(... kazdej mi rika neco jinyho..jedne mi rika brisk za 150 dalsi denso a dalsi ngk..ngk jsem nenasel pod 500 :(.. a densa mi byli vymluveny..to stejny brisk...ngk ani nevim kde objednat sakra...

a jeste sem se chtel zeptat...kde sehnat otevreny sani...klasickej kit na 3s-ge..trubka+ filtr...bych to musel nejspis poskladat ale na to se zatim necejtim :D nebo staci koupit novou vlozku do airboxu? :D
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

greddy píše:a jeste premejslim do jakych svicek jit :(... kazdej mi rika neco jinyho..jedne mi rika brisk za 150 dalsi denso a dalsi ngk..ngk jsem nenasel pod 500 :(.. a densa mi byli vymluveny..to stejny brisk...ngk ani nevim kde objednat sakra...

a jeste sem se chtel zeptat...kde sehnat otevreny sani...klasickej kit na 3s-ge..trubka+ filtr...bych to musel nejspis poskladat ale na to se zatim necejtim :D nebo staci koupit novou vlozku do airboxu? :D
Projdi si staré témata to je furt dokola,.... :roll:
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ArnieGT píše:
greddy píše:a jeste premejslim do jakych svicek jit :(... kazdej mi rika neco jinyho..jedne mi rika brisk za 150 dalsi denso a dalsi ngk..ngk jsem nenasel pod 500 :(.. a densa mi byli vymluveny..to stejny brisk...ngk ani nevim kde objednat sakra...

Projdi si staré témata to je furt dokola,.... :roll:
hledal sem na sani sem nic nenasel a o zarovkach taky ne..koukam ze ochota obrovska teda....hlavne v tech tematech se hadaj vsichni pres druhy(o svickach) a kazdej doporucuje neco jinyho a link nikde neni...tak kdyz nechces odpovedet nemusis ja te nenutim...
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Špatně hledáš,... :D
Jinak jak jsem psal a Ty H1 jsou teda dálkové pro upřesnění,..takže si klidně objednej rovnou všechny,... :D

No co se týče svíček tak s NGK teda vůbec nic nezkazíš, jen naopak

a u sání, na to raději vykašli,..a nech to jak to je,...jinak rešíš pořád a dokola odstínění a to kvalitně teplého vzduchu od motoru a to navíc ještě ber v úvahu přísun dostatečného množství studeného vzduchu a to znamená řezat kapotu, nebo složitě přívod před přední nárazník,...atd...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ArnieGT píše:Špatně hledáš,... :D
Jinak jak jsem psal a Ty H1 jsou teda dálkové pro upřesnění,..takže si klidně objednej rovnou všechny,... :D

No co se týče svíček tak s NGK teda vůbec nic nezkazíš, jen naopak

a u sání, na to raději vykašli,..a nech to jak to je,...jinak rešíš pořád a dokola odstínění a to kvalitně teplého vzduchu od motoru a to navíc ještě ber v úvahu přísun dostatečného množství studeného vzduchu a to znamená řezat kapotu, nebo složitě přívod před přední nárazník,...atd...
dekuji ti moc :) a omlouvam se teda ;)
mno zarovky mi budous tacit zatim klasicky na denni sviceni mlhovky skoro nepouzivam a dalkovy...no ani ne pac v noci jezdim minimalne abych pouzil dalkovy a s tim air boxem koupim jen vlozku :) jeste musim najit dke NGK sehnat :) takze diky
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

kupovat sportovní vložku do airboxu je nechutně drahý... zvlášť když budeš kupovat u nějaký dobrý značky, já sem to vyřešil jednoduše a téměř zadara:) šlohnul sem v práci několik utěrek z netkaný textýlie a tu nalepil místo tý původní plsti která je ve filtru(vyřezat jí od tamtud dá sakra práci)
No a výsledek.... ani prd.... pocitově sem nepřišel ani o jednoho koně(ani poníka) ani žádnej nepřibyl, ale... ten zvuk, nad 4tis. ot. je to sakra znát, nic co by obtěžovalo, ale když se tomu šlape na krk, tak to zní tak jak má motor znít a to sem na sání jinak ani nešáhl, co teprv bez airboxu
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

garfielld píše:kupovat sportovní vložku do airboxu je nechutně drahý... zvlášť když budeš kupovat u nějaký dobrý značky, já sem to vyřešil jednoduše a téměř zadara:) šlohnul sem v práci několik utěrek z netkaný textýlie a tu nalepil místo tý původní plsti která je ve filtru(vyřezat jí od tamtud dá sakra práci)
No a výsledek.... ani prd.... pocitově sem nepřišel ani o jednoho koně(ani poníka) ani žádnej nepřibyl, ale... ten zvuk, nad 4tis. ot. je to sakra znát, nic co by obtěžovalo, ale když se tomu šlape na krk, tak to zní tak jak má motor znít a to sem na sání jinak ani nešáhl, co teprv bez airboxu
drahy??? :)))) na autokelly vzduchovej filtr asi 400 :)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

nevim jestli si rozumime mam na mysli tohle ..tohle se ukryva v airboxu nebo se mylim?
Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

greddy píše:drahy??? :)))) na autokelly vzduchovej filtr asi 400 :)
jo ale to je sériovej filt, jinak od Greena(nebo jiný firmy) když sem se ptal na Autoshow v Prazetak chtěli víc jak 1000kč a to je zlodějina
já mám na mysli přesně to samí, a tuhle origo. vložku(už byla na vyhození) sem si doma upravil
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

žár-ovky

Příspěvek od micron »

poznámka pro Greddyho... dálkový + obyč žárovky jsou jedna a tatáž... má totiž 2 vlákna :-))))) H4 osram or hella... čim víc kelvinů tim lepší shine. Osram cool blue 7.000K great shine!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Re: žár-ovky

Příspěvek od greddy »

micron píše:poznámka pro Greddyho... dálkový + obyč žárovky jsou jedna a tatáž... má totiž 2 vlákna :-))))) H4 osram or hella... čim víc kelvinů tim lepší shine. Osram cool blue 7.000K great shine!
aha..diky moc :)...takze H4ky....osram za 7k? :D:D tak to za zarovicky dat opravdu nechci :D...ty super white budou as stacit :)..
hele me napada..kdyz rosvitim svetla rosvitej se mrkacky a jeste ty bocni "blinkry"...do nich jde narvat taky H4ka? nebo co je tam za zarovicku?
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: žár-ovky

Příspěvek od Diablo »

greddy píše:
micron píše:poznámka pro Greddyho... dálkový + obyč žárovky jsou jedna a tatáž... má totiž 2 vlákna :-))))) H4 osram or hella... čim víc kelvinů tim lepší shine. Osram cool blue 7.000K great shine!
aha..diky moc :)...takze H4ky....osram za 7k? :D:D tak to za zarovicky dat opravdu nechci :D...ty super white budou as stacit :)..
hele me napada..kdyz rosvitim svetla rosvitej se mrkacky a jeste ty bocni "blinkry"...do nich jde narvat taky H4ka? nebo co je tam za zarovicku?

On myslel 7000Kelvinů... Cena asi 140Kč/ks I když ja mam za to že v kelvinech se měří teplota... Svítivost ma jednotku Kandela :D ( ale ,,K" jako ,,K" ,vime co tim myslel ) :P no a do těch boku H4 nenarveš,ale i když se ti to podaří,rozteče se ti to... Sou tam 5W bezpaticové žárovičky(parkovačky)...Mam tam diody-a COOL modrý :D
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“