Rozdělení fóra
Rozdělení fóra
Snad nejsem sám, komu vadí, že Aurisy, ale i Corolly, Avensisy a ostatní, všech roků výroby, jsou tady pomíchaný vždycky v jedný sekci. Chtěl jsem něco najít o novém Avensisu, ale úplně mě zahltily stovky příspěvků o starých modelech. Nestálo by za to, rozdělovat fórum ještě podle typu nebo aspoň roku výroby?
-
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Podle ceho se da posoudit, co je hovadina?
pro nekoho muze byt hovadina folie na celnim skle a pro jineho prehlednejsi cleneni infrmaci...prvni chce setrit penize a druhy cas...kdo rozsoudi, co je vetsi hovadina?
)
podle mne nikdo, je to podle povahy a uhlu pohledu, mno aspon vidis, jak muzou tve prispevky pripadat lidem, kteri vnimaji zivot z jine perspektivy nez ty.
pro nekoho muze byt hovadina folie na celnim skle a pro jineho prehlednejsi cleneni infrmaci...prvni chce setrit penize a druhy cas...kdo rozsoudi, co je vetsi hovadina?

podle mne nikdo, je to podle povahy a uhlu pohledu, mno aspon vidis, jak muzou tve prispevky pripadat lidem, kteri vnimaji zivot z jine perspektivy nez ty.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

-
- Věčnej rejpal
Mluvim o tom, že je krajní hovadina, aby se po přechodu zpět na potvrzovací stránku odeslání příspěvku či zprávy daný data automaticky znovu odeslaly, aniž by měl člověk možnost to odsouhlasit...
A u každýho modelu by tady SAMOZŘEJMĚ měla bejt zvlášť kategorie témat, který se týkaj více než jedný generace danýho modelu + samostatný kategorie témat pro jednotlivý generace. Spoustě lidí by to výrazně zjednodušilo hledání toho, co chtěj najít. Situace se navíc bude neustále zhoršovat, jak bude generací přibývat... Logika je jen jedna a nezávisí na úhlu pohledu. Nejde tady o uspokojování nějakejch okrajovejch potřeb pár jedinců se speciálními zájmy, jde o optimalizaci webu pro většinu uživatelů. Navíc je to relativně snadno proveditelný (na to, jak přínosnej efekt by to mělo).
A u každýho modelu by tady SAMOZŘEJMĚ měla bejt zvlášť kategorie témat, který se týkaj více než jedný generace danýho modelu + samostatný kategorie témat pro jednotlivý generace. Spoustě lidí by to výrazně zjednodušilo hledání toho, co chtěj najít. Situace se navíc bude neustále zhoršovat, jak bude generací přibývat... Logika je jen jedna a nezávisí na úhlu pohledu. Nejde tady o uspokojování nějakejch okrajovejch potřeb pár jedinců se speciálními zájmy, jde o optimalizaci webu pro většinu uživatelů. Navíc je to relativně snadno proveditelný (na to, jak přínosnej efekt by to mělo).
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
podivej se do zdrojoveho kodu stranky a pochopis, je to stejny princip jako v elektronickem bankovnictvi, taky tam v nekterych krocich nedas zpet bez znovuodeslani dat...

S Tebou bych chtel mit teda dvojdomekJakub Krčma píše:Logika je jen jedna a nezávisí na úhlu pohledu

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

-
- Věčnej rejpal
Mělo by to po uživateli chtít potvrzení (a samozřejmě i nabídnout možnosti ohledně globálního či website-specific odesílání/neodesílání již odeslanejch údajů, aby to prostě fungovalo pro uživatele, ne proti němu).
A ohledně kategorií témat jsem nevýhody současného systému a výhody systému lepšího popsal dostatečně.
A ohledně kategorií témat jsem nevýhody současného systému a výhody systému lepšího popsal dostatečně.
Aczasa a Jimmi- doufám, že vás oba v životě nikde nepotkámaczasa píše:A ještě podle barvy, výbavy a motorizace... To je nápad, super.

EDIT: No tak jsme si to a aczasou vyjasnili

Naposledy upravil(a) cuba66 dne pát 04.10.2013, 14:30, celkem upraveno 1 x.