Nové Verso 1,8
Nové Verso 1,8
Zdravím. Tak se taky přídávám k novým majitelům Versa 1,8 . Najeto 600km a zatím to jede. Máme ještě Passata 1,9 TDI a popravdě se mi do něj už moc nechce. Samozřejmě výkon motoru se nedá srovnávat, ale to pohodlí, ticho a posez výš je perfektní. Jsem zvědavý, co nás čeká... Snad ten motor trochu povolí a nějaký ten koník se tam probudí a budu spokojený
Gratulace k dobrý volbě,já mám 1,6 ,najeto 2000 km a už to jede
A to ticho v boudě je fakt úžasný!

Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
Taky jsem se nedávno stal majitelem nového Versa 1,8. Mám najeto 4.000 km a je to super. Stále voní vše novotou. Motor jsem do 2000 km šetřil, teď už mu občas trochu naložím. Většinou však jezdím podle šipky, která doporučuje řazení. Se vším jsem max spokojen, jen jedno stále nedokážu pochopit a to umístění tlačítek vyhřívání sedadel. Když nemám zvednutou loketní opěrku a chci si zapnout vyhřívání, tak si málem zlomím zápěstí. Rád bych viděl toho japonce jak si to zápěstí vytáčí, když to vymýšlel. Co s se týká ještě motoru, tak někdy se mi zdá, že v kopci to auta má větší sílu, než když jede po rovině. Spotřeba: nikdo mi to nevěří. Mám 7 sedadel. Jeli jsem 4 dospělí a 3 děti na výlet, jedna cesta 90 km, z toho 40 km dálnice a 140 na tacháču, pak již okresky 90 km/h, kombinovaná spotřeba 6/6 l/100, co dodat. Jestli spotřeba po zajetí motoru ještě klesne, tak si koupím nálepku Hybrid 

Je to tak, sotva jedu 70 km/h už to chce 6. rychlostní stupeň. Kdyby ta šipka nesvítila, nikdy bych to nezařadil. Kolikrát mám pocit, že to už snad podtáčím, ale motor jede v klidu, žádné cukání, normální zvuk, vlastně ticho. Když se mým autem projede někdo jiný co to nezná, tak jen kroutí hlavou. 50 ve městě jezdím normálně na 5. stupeň. Ve městě je ta spotřeba různá, když je plynulý provoz jezdím kolem 7,8, když jsou zácpy tak skoro za 9 litrů. To už brblám.
-
- Člen Týmu
Ahoj, mám také nové Verso 1.8 psal jsem to v tématu ale proti vám mám zatím najeto jen 900km po 14 dnech a je 100% spokojenost.Spotřeba je zatím na 7,2l /100km motor si krásně přede a 6 je fakt super, kolegům v práci jsem říkal že si jezdím 5 rychostní stupen na (cca 1200otáček ) po městě a nevěřili tomu že prej tam mám turboTomulda píše:Je to tak, sotva jedu 70 km/h už to chce 6. rychlostní stupeň. Kdyby ta šipka nesvítila, nikdy bych to nezařadil. Kolikrát mám pocit, že to už snad podtáčím, ale motor jede v klidu, žádné cukání, normální zvuk, vlastně ticho. Když se mým autem projede někdo jiný co to nezná, tak jen kroutí hlavou. 50 ve městě jezdím normálně na 5. stupeň. Ve městě je ta spotřeba různá, když je plynulý provoz jezdím kolem 7,8, když jsou zácpy tak skoro za 9 litrů. To už brblám.

Dnes ráno jsem otestoval vyhřívání sedadla. Velice příjemná věc, ale mám jeden postřeh. Během 30min. jízdy vyhřívání topilo asi 10min, pak došlo k vypnutí až k úplnému vystydnutí a pak opět začalo hřát. Máte někdo podobný postřeh ? Sedadlo u spolujezdce mi připadalo, že hřeje trvale. Zaměřím se na to. Jinak jsem velice spokojený s muzikou. Opravdu to pěkně hraje.
Verso 1,8 ACTIVE 108kW
-
- Člen Týmu
je pravda ze som to nikdy nemal pustene dlhsie ako 5min ale to moze byt sposobene nejakou poistkou voci prehriatiu-naschval urobeneMartyCR píše:Dnes ráno jsem otestoval vyhřívání sedadla. Velice příjemná věc, ale mám jeden postřeh. Během 30min. jízdy vyhřívání topilo asi 10min, pak došlo k vypnutí až k úplnému vystydnutí a pak opět začalo hřát. Máte někdo podobný postřeh ? Sedadlo u spolujezdce mi připadalo, že hřeje trvale. Zaměřím se na to. Jinak jsem velice spokojený s muzikou. Opravdu to pěkně hraje.