Už fakt k posrání. Nejdřív sedřenej bok u nádrže, pak ukopnutý zrcátko, a teď mi nějakej idiot sedřel zaparkovanou Carinu.
Mimo vozovku, zaparkovaná zcela legálně,...
Naštěstí se našel člověk, co to viděl, zapsal SPZ/RZ na lísteček spolu se svým telefonem a nechal mi vzkaz za stěračem.
Jedná se o nějakého pšonka s náklaďáčkem.
Dotaz: Po nahlášení na PČR a na CKP - je třeba ještě něco provést?
Kolegovi na parkovišti u práce promáčkli dveře, viník byl i na kameře, ale stejně se to vleklo, nejdřív prý museli zjistit, jestli to parkoviště je veřejná komunikace nebo soukromy pozemek, aby věděli, jestli to má řešit dopravka nebo normální policajti (na tom to stálo asi týden, dokud je nepopíchl k další aktivitě)... Taky mu radili, ať si to nechá zaplatit z havarijní pojistky apod, kolega tomu musel věnovat dost úsili, dokonce volal i na inspekci ministerstva vnitra, kde mu potvrdili, že policie v jeho věci nepostupuje správně a až když použil tento argument se to pohnulo k tomu, že našli "viníka" (mno.. na kameře prý byl range-rover, ale našli viníka s tranzitem...) a nemusel to platit ze svého...
No, havarijní nemám, myslím si, že by bylo dražší než auto samotné (holt není to Octavia TDI )
Každopádně proto jsem se obrátil na ČKP; peníze by podle mých poznatků měly jít z jejich "fondů", neboť pšonek s Varšavskou SPZ WI2181S bude mít těžko českou pojistku (a polskou si zjistit prostě neumím).
Jestli je to cizinec a máš svědka, tak je to lepší, než nabourané místním. Proplatí to z povinného ručení. Jinak bys musel toho člověka vypátrat a tak dále.
Každopádně bych si Pšonka zapamatoval a on se určitě ještě jednou ukáže