Kamera do auta..

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
sidi
Člen Týmu

Kamera do auta..

Příspěvek od sidi »

Zdravim,uvazuji koupit kameru do auta.Uz to nekdo vlastni? Po jake znacce se asi podivati atd.Diky za radu.
gbudajs
Člen Týmu

Příspěvek od gbudajs »

To záleží na tom, jakou částku bys do toho chtěl investovat. Já vozím kamerku v autě už dobrého půl roku. Ale jsem pouze vlastníkem takové té řekněme střední trídy no. Stála mě jen 1.300 kč. Nicméně je dostačující a jsem spokojen. Už se mi párkrát hodila. Ne tedy kvůli nějaké nehodě, ale tak nějak jsem zrovna teď před pár týdny dostal smyk na ledě a ač to zní hloupě ... bylo docela fajn se na to podívat :D Autko je v pořádku, pouze to odneslo pravě přední kolo, kterým jsem vrazil do patníku doslova jsem odrovnal jeho polovinu a zatlačil boční lem dovnitř. V pneumatice byla taková řekněme "jáma". Ujel jsem naštěstí ještě 14 km ke známému mechanikovi a na druhý den jsem měl za 300 kč kolo jako nové. Takže Yarisek nezklamal a zvládnul to dobře :D To jen tak naokraj :)
Toyota Yaris 1.0 2010
Peto
Řidič

Příspěvek od Peto »

Toyota Yaris 1,3 Terra Cool 2008
Toyota RAV4 2,0 Valvematic Lux 2013

Obrázek
sidi
Člen Týmu

Příspěvek od sidi »

Celou noc jsem vybiral--asi poridim tuhle kameru.Cena trochu vyssi,ale vypada dosti dobre.

Blackvue DR400G-HDII
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ja som sice jeden čas tiež na kameru brúsil zuby,ale nevedel som si to predstaviť ho mať stále na okne-teda na očiach "dlhoprstých" a stále to schovávať by ma to asi tiež nebavilo. Keďže svoju osobu dosť dobre poznám a bohužial už ten môj prijeb..ný mozog ma začína sr.ť (zabúdam aj na to,kde som si pred minutou položil napr. klúče) , určite kameru nie raz zabudnem na skle. .
Mám na mysli to,že spoluobčanom, ktorím sa to zapáči môžu vám kvôli jednej kamere rozbiť okno a uje.ať ho aj so záznamom... Aj keby sa to nahrávalo rovno na nejaký server,aj tak z boku nevidieť,čo sa deje a stále ho schovávať by ma to asi tiež nebavilo-hlavne pri častých vystupovaniach a nastupovaniach po meste... :?
Alebo ako si to vy predstavujete to mať v aute? (pokial nechcete využiť ten pohybový senzor,ktorí je myslím si pri krádeži aj tak 2 veci )

Sorry,upravil som "dlhoprstích" na "dlhoprstých" , lebo to slovo s tým "í" vypadalo škaredo - :oops:
Naposledy upravil(a) muco dne stř 13.02.2013, 09:53, celkem upraveno 1 x.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ono se da poridit i neco jako jsou treba outdoorove HERO a jine a ty namontovat treba do grilu masky pripadne naopak ty takove "spionske" kamery a ty dat jako objektiv treba do "korene vnitrniho zrcatka" a zbytek nekam pod palubku. Ale je to trochu vic prace. Rozhodne jsem jako ty nakonec skoncil, ze mam kameru stale schovanou a nebavi me ji vytahovat... A to presne z toho duvodu, ze je na ocich...
Back in Czech.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No, veď... to je to , čo ma odrádza od toho :?
A tie špionske kamerky-nie su jednak kvalitou boh vie ako na tom (okrem tých outdoorových - tam je ale zasa ta cena...) a ešte aby sa niekto babral ich montážou - to tiež nechcem (ja by som sa s mojimi "vedomosťami" do toho neodvážil pustiť....) 8)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Odporucam pozriet aplikacie pre smartfony. Ja mam na iPhone niekolko app,kolega na HTC android takisto a free a super to funguje pre zaznam jazdy...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“