základní barva 3P0
základní barva 3P0
Zdravím,jak přesně vypadá tato základní červená barva bez příplatku?
Mě připadá že je trochu do růžova,je to zdání,nebo je to tak?Kdo tuto barvu má,dejte pls vědět,díky...
Mě připadá že je trochu do růžova,je to zdání,nebo je to tak?Kdo tuto barvu má,dejte pls vědět,díky...
BRunner píše:2 Jindrouš: černou si nekupuj. Mám černou Celicu. Vypadá fakt hezky....vždycky tak půl dne po umytí.....
Ne vážně. Na té černé je vidět opravdu všechno.
Je ta červená opravdu OK?,manželka už jí objednala - model Yaris 1,3 MMT výbava Sol ,dali nám cenu 375 tis. , místo 389900,- a máme jí převzít v srpnu.Už je vyrobená,ale než sem z továrny přes sklady dorazí,tak si musíme počkat.
A mám z té červené barvy husí kůži,snad bude v pohodě...
vyber farby je subjektivna vec, ja mam tuto cervenu a inu by som asi nechcel,
je naozaj velmi pekna, parkujem na velkom parkovisku a z okna
mam celkom slusny vyhlad (8.posch.) a myslim, ze ta moja cervena je najkrajsia (mozno aj preto, ze auto ma iba 1 rok), ...
a este jeden maly postrech k farbe: ak jazdis autom, tak urcite vies, ze
niekedy pri reakciach na okolie (ine auta, cyklisti, atd.) rozhoduju stotiny sek.,
a ak mas auto, ktore je lepsie vidiet (zlte, cervene, ...), bude reakcia okolia
na Teba mozno o stotinu rychlejsia a mozno to bude ta podstatna stotina
je naozaj velmi pekna, parkujem na velkom parkovisku a z okna
mam celkom slusny vyhlad (8.posch.) a myslim, ze ta moja cervena je najkrajsia (mozno aj preto, ze auto ma iba 1 rok), ...
a este jeden maly postrech k farbe: ak jazdis autom, tak urcite vies, ze
niekedy pri reakciach na okolie (ine auta, cyklisti, atd.) rozhoduju stotiny sek.,
a ak mas auto, ktore je lepsie vidiet (zlte, cervene, ...), bude reakcia okolia
na Teba mozno o stotinu rychlejsia a mozno to bude ta podstatna stotina

- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Barva nejezdí.....
jinak tuhle červenou máme na Yariskovi a naCorolle mám bílou 040 a obě jsou to móóóc hezký barvy... Bílá i po těch letech vypadá daleko líp než třeba koncernová bílá na škodofce.. Uvidíme, jak se předvede ta červená, ale myslím, že zrovna Toyoťácký barvy moc neblednou...

jinak tuhle červenou máme na Yariskovi a naCorolle mám bílou 040 a obě jsou to móóóc hezký barvy... Bílá i po těch letech vypadá daleko líp než třeba koncernová bílá na škodofce.. Uvidíme, jak se předvede ta červená, ale myslím, že zrovna Toyoťácký barvy moc neblednou...
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08