...
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jen taková malá odpověď na tutu otázku: jo za 50- 70t, koupíš tutově EMRKU i pozlacenou, akorát , že to zlato bude možná alobal, ale možná seženeš i zlatouPepeCZ píše:to je presne ono co jsem chtel vedet. moc dekuju. takze kdyz kupovat mr2 tak se servem ok jeste jednou diky.
ps vsiml jsem si ze mas ve svem podpisu mr2,jestli jste vlastnik mohu poprosit o dotaz kolik tak udrzovana normalni mr2 muze stat? 50t 60t 70tisic? zacinam se teprve divat a nerad bych se nenechal napalit.

podívej se zde: ta má servo , dokonce i málo najeto ta by možná byla i v pořádku, tak a budeme počítat -cena voz. dovoz, přihlášení, ekodaň a jseš na těch 70.t, a to nevíš v jakém stavu je toto vozidlo ??
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/to ... LSO_EXPORT
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Re: Dotaz nováčka - MR2 a posilovac rizeni?
čoveče říká se to tady všem, který sem jakožto nováčci vznášej dotazy, který byly milionkrát zodpovězeny-případně jsou nesmyslnýˇ"Čtěte nejdíř, než napíšete podobný dotaz", následně sem člověk ve snaze pomoci, napíše slohový cvičení a následně většinou již není na tuto odpověď ani reagováno...PepeCZ píše:ahoj vsichni, rad bych se zde zeptal nekoho znaleho ohledne toyota mr2.
chtel bych koupit toyotu mr2 - 2.revize, mam pocit ze to je rok 1990 nebo 1991/2, 2.0i benzin.
jde do techto starsich modelu mr2ky vubec nejak dat posilovac rizeni nebo vubec nejde?
snazil jsem se o tom neco vygooglit ale bohuzel jsem o tom nikde nic nenasel, tak jestli by se tu nasel nekdo kdo by mi mohl poradit jestli vubec a popripade jak a zakolik by sel dat posilovac do mr2 byl bych moc vdecny.
predem vsem co se pokusi nejak pomoct moc dekuju.
Tudíž ve zkratce-řešíš zbytečnou záležitost, jelikož mr2, revize 2, se vyráběla pouze již s posilovačem řízení. Pouze revize 1(1989-1991) se vyráběla bez posilovače řízení, s menšími brzdami, třírameným volantem bez airbagu, atd.
navíc u mr2 opravdu není posilovač řízení vůbec zapotřebí, jelikož motor a tím i celá váha je na zadní nápravě-tudíž i bez posilovače jde i na místě kroutit volantem celkem snadno
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz nováčka - MR2 a posilovac rizeni?
co naděláš: každej by chtěl auto nejlépe do 30 táců a ještě pozlacenémarcelus píše:čoveče říká se to tady všem, který sem jakožto nováčci vznášej dotazy, který byly milionkrát zodpovězeny-případně jsou nesmyslnýˇ"Čtěte nejdíř, než napíšete podobný dotaz", následně sem člověk ve snaze pomoci, napíše slohový cvičení a následně většinou již není na tuto odpověď ani reagováno...PepeCZ píše:ahoj vsichni, rad bych se zde zeptal nekoho znaleho ohledne toyota mr2.
chtel bych koupit toyotu mr2 - 2.revize, mam pocit ze to je rok 1990 nebo 1991/2, 2.0i benzin.
jde do techto starsich modelu mr2ky vubec nejak dat posilovac rizeni nebo vubec nejde?
snazil jsem se o tom neco vygooglit ale bohuzel jsem o tom nikde nic nenasel, tak jestli by se tu nasel nekdo kdo by mi mohl poradit jestli vubec a popripade jak a zakolik by sel dat posilovac do mr2 byl bych moc vdecny.
predem vsem co se pokusi nejak pomoct moc dekuju.
Tudíž ve zkratce-řešíš zbytečnou záležitost, jelikož mr2, revize 2, se vyráběla pouze již s posilovačem řízení. Pouze revize 1(1989-1991) se vyráběla bez posilovače řízení, s menšími brzdami, třírameným volantem bez airbagu, atd.
navíc u mr2 opravdu není posilovač řízení vůbec zapotřebí, jelikož motor a tím i celá váha je na zadní nápravě-tudíž i bez posilovače jde i na místě kroutit volantem celkem snadno

já vim Pepo, dyž já sem takovej dobrák vod kosti a pouštět rozumy, který nejsou z mojí hlavy, to bylo dycky moje
prostě většina dotazů co tady byla za poslední rok se dá velmi lehce najít kdekoliv na netu, případně i ve vláknech zde, jenže to by dotyčný nesměli bejt líný číst a pokud bych o to auto měl opravdu zájem, tak si vo něm nejdřív něco přečtu...

prostě většina dotazů co tady byla za poslední rok se dá velmi lehce najít kdekoliv na netu, případně i ve vláknech zde, jenže to by dotyčný nesměli bejt líný číst a pokud bych o to auto měl opravdu zájem, tak si vo něm nejdřív něco přečtu...
tak ok-naposled, protože i tyhle odpovědi tady stopro všechny jsou, doufám že zbytek si přečtešPepeCZ píše:diky vsem co se snazily pomoct, hlavne "kolja" za link a "marcelus" za popis revizi.
jsem novackem co se tyce mr2ky, budu za ni davat okolo 70tisic tak na hloupe popisky typu "za 30 chce koupit pozlacenou" atd je zbytecne odpovidat:D
jestli bych se vas mohl jeste zeptat na posledni vec a pak muzete tenhle thread locknout, pod jakou eko dan podleha mr2ka? nikde to nemuzu dohledat nebo sem spatnej googlitel:D predem diky za odp.
@ marcelus: jasne ja vim ze sem hned po nalezeni techto stranek pridal nez procetl ale nabidka byla velmi aktualni a musel jsem se rozhodnout jeste ten den tak jsem nemel moc cas:/ ale i tak diky treba ten popis revizi dost pomohl:) jinak ses take majitel mr2? ja jestli bys mohl dat nejake info o spolehlivosti atp informace jsou nejlepsi primo od majitelu nez od nejakeho prodejce ktery se snazi vzdy kazde auto vylepsit a hlavne prodat.

ano jsem taky majitel první rok revize 1 a následně revize 4 asi pět let, i o revizích toho tady máš popsáno v několika příspěvcích celkem hodně-v podstatě všechno-jen hledat..., o splehlivosti a poruchách u mr2 máš příspěvek asi o čtyři příspěvky dolu
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=21432
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ebay.co.uk/itm/1990-TOYOTA-M ... 3a75ac4844marcelus píše:tak ok-naposled, protože i tyhle odpovědi tady stopro všechny jsou, doufám že zbytek si přečtešPepeCZ píše:diky vsem co se snazily pomoct, hlavne "kolja" za link a "marcelus" za popis revizi.
jsem novackem co se tyce mr2ky, budu za ni davat okolo 70tisic tak na hloupe popisky typu "za 30 chce koupit pozlacenou" atd je zbytecne odpovidat:D
jestli bych se vas mohl jeste zeptat na posledni vec a pak muzete tenhle thread locknout, pod jakou eko dan podleha mr2ka? nikde to nemuzu dohledat nebo sem spatnej googlitel:D predem diky za odp.
@ marcelus: jasne ja vim ze sem hned po nalezeni techto stranek pridal nez procetl ale nabidka byla velmi aktualni a musel jsem se rozhodnout jeste ten den tak jsem nemel moc cas:/ ale i tak diky treba ten popis revizi dost pomohl:) jinak ses take majitel mr2? ja jestli bys mohl dat nejake info o spolehlivosti atp informace jsou nejlepsi primo od majitelu nez od nejakeho prodejce ktery se snazi vzdy kazde auto vylepsit a hlavne prodat., mr2 revize 1-2 má teoretricky euro 1, od revize 3 by měla mít teoreticky euro 2, ale to všechno pouze teoreticky, protože co já vím tak japonci v tý době při výrobě na nějaký označení euro srali, takže to auto oficialně tohle označení nenese, tudíž platíš jako za tu nejhorší třídu, občas při prodeji z něměcka se píše, že to má euro 2, ale nevim jak to tam vykouzlej...
ano jsem taky majitel první rok revize 1 a následně revize 4 asi pět let, i o revizích toho tady máš popsáno v několika příspěvcích celkem hodně-v podstatě všechno-jen hledat..., o splehlivosti a poruchách u mr2 máš příspěvek asi o čtyři příspěvky dolu
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=21432
http://www.ebay.co.uk/itm/Mr2-kit-car-G ... 3a75920b1f
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to jen tak mimo soutěžmarcelus píše:čoveče Koljo pjekný bastly ala ferary si sem přidal, ale jakou tyhle bastly za 5 a 10 tisíc anglickejch liber s pravostranným řízením maj souvislost s tím, že dotyčnej shání mr2 do 70.000,-kč?![]()
jinak ta druhá celkem zajímavost, jelikož f430 se většinou stavěla v kabriu a na podvozku mk3

to je:
Mr2 kit car GTF 430 replica super car looks 1997 car built 2012 fast sale may PX
Vážení a mili Dobráci od kosti a majitelé MRchy Druhý,
Nedělám si z výs srandu a svůj dotaz myslím smrtelně vážně
Nedávno jsem se bavil se skupinkou lidi a jedním majitelem SW20 na "sporotvním" podvozku... když jsem mu jí pochváli a řekl, že tajně si jí chci koupit, byl jsem opomenut lidma co znám, ať na ní ani nemyslim protože nezatačí.. A se svojí Acčou bych ho smlsnul jak malinu.
Jev byl popsán: "při najezdu zatočí kolama a jede potečně dál rovně, protože čumák je moc lehký a nezakousne se do zatáčky."
Je to vubec možný? Osobně to přisuzuji "sportovnímu" podvozku, ale i tak mi to hlava nebere, dyť na to šáhli kluci od Lotusu!!
Jaký máte pocit z řízení a chování auta?
Případně, jaká je lepší první W10 nebo druhá W20 generace, nejde mi o rychlost, jen a čistě řízení/zábava.
Vubec mi to připomína Elise v TopGearu kde to vyžraný prase s Elise nedokázal zatočit a když přišel Gavan (dřívější šefinženýr na podvozky Lotusu), tak všechny zatáčky prolitl bokem a po nedotáčivosti ani zmíňka...
Nejsem tuner, když bych jí kupoval musela by být v seriovém stavu...
Děkuji za názaory lidi, co s autem umí jezdit a nemaj MRchu jen na machrovaní...
Nedělám si z výs srandu a svůj dotaz myslím smrtelně vážně

Nedávno jsem se bavil se skupinkou lidi a jedním majitelem SW20 na "sporotvním" podvozku... když jsem mu jí pochváli a řekl, že tajně si jí chci koupit, byl jsem opomenut lidma co znám, ať na ní ani nemyslim protože nezatačí.. A se svojí Acčou bych ho smlsnul jak malinu.
Jev byl popsán: "při najezdu zatočí kolama a jede potečně dál rovně, protože čumák je moc lehký a nezakousne se do zatáčky."
Je to vubec možný? Osobně to přisuzuji "sportovnímu" podvozku, ale i tak mi to hlava nebere, dyť na to šáhli kluci od Lotusu!!
Jaký máte pocit z řízení a chování auta?
Případně, jaká je lepší první W10 nebo druhá W20 generace, nejde mi o rychlost, jen a čistě řízení/zábava.
Vubec mi to připomína Elise v TopGearu kde to vyžraný prase s Elise nedokázal zatočit a když přišel Gavan (dřívější šefinženýr na podvozky Lotusu), tak všechny zatáčky prolitl bokem a po nedotáčivosti ani zmíňka...
Nejsem tuner, když bych jí kupoval musela by být v seriovém stavu...
Děkuji za názaory lidi, co s autem umí jezdit a nemaj MRchu jen na machrovaní...