Odtahovka

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Rampa89
Věčnej rejpal

Odtahovka

Příspěvek od Rampa89 »

Nevíte o někom nejlépe jih moravy s odtahovkou? Nebo ještě lépe co půjči odtahovku? Potřeboval bych zajet pro jedno auto do A až skoro k Mariboru, momentálně sice nevím co dřív, ale nechci riskovat, že se zase rok v inzerci nic neobjeví.

Za E10 nemůžu táhnout na podvalu další E10, vypadá to, že budu muset půjčit dodávku + vlek. Řidičák problém není. Tak kdyby náhodou... :? :?:
Holomek!
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Kenny má v podpisu odtahovku
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Ahold píše:Kenny má v podpisu odtahovku
jj
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Díky za tip, ale než jsem mu zavolal domluvil jsem nakonec dodávku i s vlekem za pěkných 2kkč. Teď ještě, aby mi to auto tam vydrželo.
Holomek!
michaela
Člen Týmu

Příspěvek od michaela »

jinak tata má odtahovku v olomouci, ale zahraničí moc nejezdí, spíše tak do 200km
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

michaela píše:jinak tata má odtahovku v olomouci, ale zahraničí moc nejezdí, spíše tak do 200km
Prosím pisni mi do SZ tel.číslo na něj - třeba ho někdy využiju (doufán že nebudu muset ale člověk nikdy neví)
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Rampa89 píše:Díky za tip, ale než jsem mu zavolal domluvil jsem nakonec dodávku i s vlekem za pěkných 2kkč. Teď ještě, aby mi to auto tam vydrželo.
:lol: naposledy co jsem měl pujčenou dodávku s vlekem pro cestu do Německa, tak mě ta cesta vyšla cca o 40tis.kč víc a na místo úterního návratu, jsem byl doma v pátek :lol: No a o soudu ani nemluvě :lol:
P.S.: nech si vystavit od majitele papír, že ručí za stav. U mě dle německého policajta naloženej vlek nebrzdil dostatečne...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Toro> No, už to mám naštěstí za sebou, ale bylo to dobrodružství. Když jsem to ve čt přebíral, tak se mi pronajímatel omlouval (zprostředkovatel), že mu ti majitelé zapomněli dát doklady od vleku. Tak jsem čekal přes hodinu a nakonec dovezl pán kopii VTP. No říkal jsem si budiž no. Další z věcí, co jsem měl obavy byla, že dodávka měla černá skla... Návrat přes Vídeň po A23 ve špičce si vzalo 2 hodiny a to jsem si v té koloně vyzkoušel i nouzový brždění z 60 km/h s naloženým vlekem.. Když jsem včera večeř přejel čáru a byl opět u nás v kocourkově, tak mi spadl kámen ze srdce :D

A další z poznatků je, že v rakousku stačí dálniční známka do 3,5 t i když celková hm. tažnýho vozidla s celkovou vleku překračuje 3,5. Hmotnost vleku se do toho totiž nezapočítává.

Jinak ono vůbec nejlepší by bylo mít takovou techniku svou a nemuset se spoléhat na půjčené.

Obrázek
Holomek!
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“