Autokosmetika - "obnoveni" plastu apod.

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
Odpovědět
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

nehodi sa to sem, ale aj tak to poviem:
silichromom som prebrusil aj zadne plastove svetla, potom som ich este napatlal sheron rain-off a vyzeraju trosku novsie, nie tak vyblednute a vytahane.

drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

drgi píše:nehodi sa to sem, ale aj tak to poviem:
silichromom som prebrusil aj zadne plastove svetla, potom som ich este napatlal sheron rain-off a vyzeraju trosku novsie, nie tak vyblednute a vytahane.

drgi
tak s tim problem nemam, ale zajimalo by me jak "obnovit" cerny plastovy listy na dverich, zrcatka pripadne narazniky aby nebyly tak zasedly

zatim sem zkousel turtle wax na interier (nasel sem ho v garazi :) ) a vypada to o 100% lip, ale nevim jak moc to bude trvanlivy

mate nekdo zkusenosti s turtle wax black chrome?
Obrázek

PS: zacina to byt docela offtopic, takze to casem rozdelim a presunu :wink:
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 wong: koupil jsem loni něco podobnýho, akorát nějakj noname. Vypadá to hezky, ale vydrží to tak měsíc. Třeba ten Turtle bude lepší.

BTW. když už jsme u těch off-topiců, jaké máte zkušenosti s Turtle autokosmetikou a co třeba originál Toyota autokosmetika?
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

BRunner píše: BTW. když už jsme u těch off-topiců, jaké máte zkušenosti s Turtle autokosmetikou a co třeba originál Toyota autokosmetika?
mam turtle wax PTFE aj klasicky. oba su super, po navoskovani sa voda na laku zhlukuje do kvapociek. ten klasicky vydrzi asi mesiac-dva, mozno aj dlhsie ak by som denne neparkoval pri stavenisku. PTFE vydrzi tusim trosku dlhsie.

original toyota kozmetika bude iba prebalene nieco, akurat si priplatitte par korun za toyota znak. btw, originalne oleje toyota su vraj Mobil.

co sa tyka cierneho sajrajtu (mal som daky ceskoslovenskej vyroby), pomoze to a vyzera to chvilku dobre., ale ja som mal vzdy viac cierne ruky ako narazniky :oops:
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
dlik
Řidič

hm...

Příspěvek od dlik »

já sem teď minulý týden leštil komplet celé auto a na plasty se mi mooooc osvědčila občejná velvana - čistič plastů.... všichni známí co dělají do aut mi to doporučili,že to vydrží perfektě dlouho a efekt je super - jak se říká: černá je zase černá.....
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Pánové, dávejte si bacha hlavně na palubovku. Na tu nesmí přijít nic se silikonem. Vypadá pak sice jako nová (hlavně v garáži), ale na sluníčku se to leskne jak blázen a obráží se to v předním skle. Onehdá jsem to viděl u jednoho opla, který měl sice palubovku tmavě černou, ale v bazáru ji něčím takovým asi namastili. A odrážela se v předním skle podstatně více nežli moje neošetřená (vlhký hadr stačí) světle šedá :!:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“