Tak sem přezul :-)

vše ohledně modelové řady Yaris
TOm
Věčnej rejpal

Tak sem přezul :-)

Příspěvek od TOm »

Konecne sem se dockal 8)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

195/45 R16 :D huráááá...
terrence
Člen Týmu

prezute

Příspěvek od terrence »

hmm...pekne, pekne... :D tie zlte bubny mi tam vsak akosi nepasuju...ale...proti gustu ziaden disputat :wink:
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Ty bubny sou divny. Taky sem to chtel napsat. Kdyby aspon bylo jeste neco ladenyho do zluta, tak by to bylo mnohem lepsi. Nebo kdyby to bylo ladeny do cervena k tomu svetlu :wink:

PS: ja mam svoje bubny do rezava :lol: premyslel sem, ze bych je natrel, ale nevim prave jakou barvou - mozna cernou :?:
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

Dooobré kolesa :twisted: akorát je pravda Tome že ty bubny no já bych dal červenou a na přední třmeny taky a vypdalo by to GOOD :twisted:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Vypadá dobře. Ale jak píšou kluci, ty bubny tomu opravdu moc nesedí. Jo a co ty světla?

Já to postavil na 17"
Obrázek
ivos
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivos »

No teda bomba fakt cool :twisted: , jen ty žlutý bubny :)
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Diky diky chlapi 8)

Jinak abych se vyjadril k tem bubnum... Cervenou barvu ma kazdej, modrou jsem mel na svym minulym aute...zelenou pouziva skodovka....Mno a zbejvala zluta....tak sem koupil zlutou...tu nema skoro nikdo :D Nebo napada vas jeste nejaka barva? Stribrna? Hneda? To by asi neslo....nevim... Kazdopadne musim rict ze to na tech gumach sedim uplne skvele.

to Mr.Yaris: mno patice uz mam...jenze tam sedi jen 4 ze sesti patic...ma to jiny zarovky a uz sem z tech zadnich svetel na prasky :mad: Tak nevim...musim sehnat nejakyho elektrikare kterej to cely prekope...fakt nevim zda to za ty prachy stalo :?
terrence
Člen Týmu

krytky ventilov

Příspěvek od terrence »

mierny offtopic, ale nechcel som koli tomu zakladat novy. ide o toto. dochadza k poklesu hustenia pneumatik koli chybajucim krytkam ventilov? pytam sa na to, lebo mi nejaky hajzel ukradol jednu, a na druhy den som zistil, ze uz nemam ani jednu :mad:. proste ludia su svine a co nie je primontovane, to ukradnu. btw...je to bezne v predaji? lebo kazi to celkovy efekt :)
eSafa
Řidič

Re: krytky ventilov

Příspěvek od eSafa »

terrence píše:mierny offtopic, ale nechcel som koli tomu zakladat novy. ide o toto. dochadza k poklesu hustenia pneumatik koli chybajucim krytkam ventilov? pytam sa na to, lebo mi nejaky hajzel ukradol jednu, a na druhy den som zistil, ze uz nemam ani jednu :mad:. proste ludia su svine a co nie je primontovane, to ukradnu. btw...je to bezne v predaji? lebo kazi to celkovy efekt :)
A co to vyřešit bez ventilku?
Toyota Corolla E11
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
terrence
Člen Týmu

krytky ventilov

Příspěvek od terrence »

sorry ale nepochopil som. :D resp. mozno pochopil, ale ako to spravit? ja som este tazky amater... 8) :lol:
eSafa
Řidič

Příspěvek od eSafa »

terrence píše:sorry ale nepochopil som. :D resp. mozno pochopil, ale ako to spravit? ja som este tazky amater... 8) :lol:
Koupit skrytý ventilek a kola nechat přezout resp. shodit gumy, vyměnit ventilky a gumy nahodit zpět...
Toyota Corolla E11
terrence
Člen Týmu

krytky ventilov

Příspěvek od terrence »

hm pripada mi to trochu zlozite...a aj pracne...zhadzovat gumy sa mi teda moc nechce :? asi len kupim tie krytky (dufam ze to stoji par korun) a budem dufat, ze tam vydrzia aspon rok ako tie povodne.
eSafa
Řidič

Příspěvek od eSafa »

Toyota Corolla E11
Komanche

Příspěvek od Komanche »

terrence píše:mierny offtopic, ale nechcel som koli tomu zakladat novy. ide o toto. dochadza k poklesu hustenia pneumatik koli chybajucim krytkam ventilov?
tak jen k te puvodni otazce: ne, krytky tam jsou kvuli prachu a jinym necistotam. nicmene ja nemam krytky ventilku ani na vitare, ktery obcas byva cela pod bahnem 8-)
terrence
Člen Týmu

krytky ventilov

Příspěvek od terrence »

ok chlapi dik za info :wink:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“