ja len preto píšem,že teta mi ponukla v KIA ako protihodnotu 5-6tis.€-ak u nich kupim RIO..bolo to asi takto:
(mal som toto vo vlákne o servisnej knižke,ale prehodil som to radšej sem... )
- Cez týždeň medzi sviatkami som mal dovolenku a kedže som sa nudil,išiel som so synátorom na exkurziu do BMW,Mercedes,Audi,Vokswagen a aj KIA do toho prišla. Išli sme proste "dělat machra" ,že si chceme kúpiť mini cooper ,audi A3,Golf...a iné značky.Synátor mi stále hovoril,aby sme sa išli pozreť aj do iných predajní-zo zvedavosti -len tak.Nikde sme však nešli až do takého extrému,že by sme chceli vyrátať cenu-čo by stálo ak by sme kupili daný model.
Teda krem KII.Kedže bola KIA poslednou zastávkou a chceli sme zabiť čas,dali sme si predviesť nové KIA RIO - ako reklamujú auto roka 2012
No, priznám sa, nie je to zasa taký prepadák - na pohlad.Ako som si však do toho sadol,50% z celkového posudzovania aj z telky u mňa prepadol na 50%-neskušal som jazdu(a ani nebudem-ved načo..že..??)
No prišlo dokonca aj na to,že o aký model by som mal záujem a hned začala rátať aj splátkový kalendár-ak by som sa chcel rozhodnuť na splátky.
Ja som jej nechcel povedať,že to nemyslím vážne,tak som len prikyvoval na každú píč..nu .
Ved mal som čas,tak nech sa slečna vykecá.No ked už dlho kecala a rátala ,povedal som,že ja auto mám a to by som ho aj tak najskôr musel predať a tak...
No poteš prdel-hned sa toho chytila a ponukla mi možnosť odkupiť moje vozidlo a možnosť použiť ako akontáciu a -bla,bla..Čo som mal robiť..-spýtala sa na ročník, kilometre najazdené a úsmev jej zamrzol na xichte,ked som jej povedal 2011,naj.6000km,motor 1.33 atd...a aj tak by som "chcel" kupiť až v máji budúceho roka-teda už tento rok 2012.
Kedže sa nevedela na čo spýtať,tak sa spýtala ktorý mesiac bol vyrobený.No ja na to,že asi 2-3 mesiac v r. 2011,potom že či je k tomu aj servisná knižka. Ked som jej povedal,že servisnú knižku už nové yarisi nemajú,miesto toho je elektronická knižka,tak mi hned vyhodila na oči,že je to ale velké mínus,pretože servisnú knižku môže vidieť každý už pri kupe auta a to je velká výhoda. Ja som ju nevedel presvedčiť,že nie je problém si dať vytlačiť k danému dátumu v prípade predaja od servisu TOYOTA celú historiu servisu. Ona aj tak,že je to nezmysel,že čo ak im padne server,a tak..ale nechcel som sa s ňou hádať aj ked som jej povedal,že servisnú knižku jej zoženiem na hocijaké auto. Aspoň v AAA to v r. 2006 nebol problém ked som sa tam spýtal na servisnu knižku na chevrolet,ktorá ju nemala. Takže je to výhoda mať knižku ako takú,alebo nie??-No to je jedno.
Dohodli sme sa,že mi zavolá,akú cenu mi môže dať za tohoto môjho yarisa-dream. Nechcel som jej brať to potešenie z potenciálneho zákazníka a zavolala mi teda o 2 dni,že mi môže ponuknuť
5-6.tis € v tom máji 2012.Povedal som si-
No čo ti už načisto je.e moja ???? že sa nehanbíš dať na košielku titul Ing. .Ja mám titul "Pán",ale až tak mešuge nie som,ako možno vypadám
Nakolko som tam bol len ako na exkurzii a veškeré jej slová som bral ako hádzanie hrachu o stenu,tak som jej povedal,že dobre.OK,takže sa teší na našu "spoluprácu" v máji a ozve sa mi
Vtedy jej poviem z celého hlbokého srdca,či to myslí naozaj vážne,že to predám za 6tis.€ ????
Koniec-koncov ,aj tak to predať nechcem - čo som už naozaj ušiel z ústavu????????? !!!!!!!!!
P.S. -ja viem,že aj oni chcú na tom zarobiť,ale táto ponuka je už ozaj extrém...