Zatím nejlepší, co jsem potkal, je mezi Janovicemi a Rýmařovem (to tady asi moc lidem nepomůže) -- ještě jsem snad neviděl, že by byl kompresor mimo provoz, koncovka po nacvaknutí nesyčí, displej ukazuje požadovaný a aktuální tlak v pneu, naťukám si na kolik chci dofoukat, stisknu tlačítko, stroj zahrčí, natlačí požadovaný tlak, vypne -- jak by bylo na světě krásně, kdyby to tak šlo všude

Bořislav - koncovku jsem tlačil ke kolu, zatímco přítelkyně zapínala kompresor, ale jak jsem se díval na rafiku lítala nahoru dolu, že by se na nějaké hodnotě aspoň zastavila... Něco jsem tam nafoukal, ale asi to bylo málo, asi jsem měl mít víc trpělivosti.
Agip Strakonická, Praha -- před několika měsíci koncovka vypouštěla kolo, včera mimo provoz
EurOil? Vrbova, Praha -- sláva, budík ukazuje nějakou stabilní hodnotu, koncovka sice při foukání syčí, ale naštěstí kompresor vydrží vždycky rozumnou chvíli bežet, takže zvládám odbíhat a přidržovat hadici. Zdá se, že syčí i nějaký spoj na hadici, tak to chvíli trvá. Konečně jsem pořádně dofoukal LP kolo a corolla zase jezdí rovně

Agip Olbrachtova, Praha -- když někdo neukradne koncovku, tak to většinou jde docela dobře. Kdysi mi ji půjčili u pokladny. Posledně, co jsem tam byl, už žádnou neměli.