Tak už víme, jak se bránit!
Tak už víme, jak se bránit!
Konečně možná na někoho došlo. Viz tady:
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-dr ... apelu.html
Překvapuje mě, že se tím policie zabývala, u nás bych čekal spíše nezájem. Ale je to jediný způsob, jak se proti podobným vrahům bránit.
P.S. Aha asi není příliš dobrý zdroj, ale ty fotky stojí za to.
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-dr ... apelu.html
Překvapuje mě, že se tím policie zabývala, u nás bych čekal spíše nezájem. Ale je to jediný způsob, jak se proti podobným vrahům bránit.
P.S. Aha asi není příliš dobrý zdroj, ale ty fotky stojí za to.
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Už v době průseru toho ko*ota Trpišovskýho jsem tvrdil, že pokud ho soud exemplárně a tvrdě nepotrestá, bude se tohle dít stále častěji, protože když to prošlo u duté hlavy 2222, projde to i dalším... A už je to tady. Prostě namachrovanej tupec (kterej bude asi ještě lepší, páč mu na SPZ chybí 3 dvojky) kterej ohrožuje spousty životů takovým manévrem jenom proto, že má v hlavě nasráno.
Jak myslíte že to dopadne? Pár měsíců poběží na TV Nova info o tom jak ho vláčí po soudech a za půl roku po něm neštěkne ani pes a všechno bude OK. Proč? No protože přeci záznam na fotkách a videu není důkaz! A že bylo v autě 8 lidí? Nezájem, ty se mohli domluvit na výpovědi. ->> Pro nedostatek důkazů se ukládá bloková pokuta ve výši 5000,-Kč za nedovolené zastavení na dálnici. A to možná ani to ne
Kua tyhle debilové mě dokážou nasrat....
Jak myslíte že to dopadne? Pár měsíců poběží na TV Nova info o tom jak ho vláčí po soudech a za půl roku po něm neštěkne ani pes a všechno bude OK. Proč? No protože přeci záznam na fotkách a videu není důkaz! A že bylo v autě 8 lidí? Nezájem, ty se mohli domluvit na výpovědi. ->> Pro nedostatek důkazů se ukládá bloková pokuta ve výši 5000,-Kč za nedovolené zastavení na dálnici. A to možná ani to ne
Kua tyhle debilové mě dokážou nasrat....

Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Re: Tak už víme, jak se bránit!
Naprosto typický. Koncern a 50ka na krku. Tohle jsou naprosto největší šmejdi na silnicích. Tak a teď do mě.
dneska jsem měl co dělat, abych pochopil blázna co mě v městě předjel tak sprostou myškou, že to tady musím napsat: v polském městě, kde je padesátka, jsou dva souběžné pruhy. asi 50m přede mnou kruháč, levý pruh na kruháč byl docela plný. pravý pro odbočení doprava volný a v něm jsem jel předepsanou rychlostí.
kde se vzal tu se vzal kombík BMW, odhadem jel 90 a z levého pruhu těsně před kolonou aut vjel do pravého pruhu, musel jsem brzdit. ještě jsem ho pěkně dojel šmejda
mám o důvod víc pořídit si telefon s foťákem, abych byl připraven tyhle šmejdy fotit a zvěčňovat.
kde se vzal tu se vzal kombík BMW, odhadem jel 90 a z levého pruhu těsně před kolonou aut vjel do pravého pruhu, musel jsem brzdit. ještě jsem ho pěkně dojel šmejda

EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
|Tý vole... to je teda... na piču.. koukám, že se tady rozmůže bonzování, focení ... donášení.... Nesouhlasím s tím, aby nějaký debil byl nebezpečný a blokoval někoho bržděním po rychlém předjetí, ale na druhou stranu, pokud fakt jedu rychle a holt se rychle zařadím někam, kde to už tak rychle nejde, tak musím dost přibrzdit, takže to na ty za mnou může působit jako vybrždění a už mě budou fotit? A bonzovat? a volat policii? To snad kurva ne... Není přeci mou úlohou na silnici vynucovat si nějaká prává, když si nepolním povinnosti... Takže já osobně radši nechám "rychlíka projet" než abych mu bránil, fotil si ho a ještě na něj donášel... Kurva kam ta republika spěje....
Back in Czech.
ptáš se kam tahle republika spěje? já se zase ptám kam spějou lidi, když jedou přes přeplněné město 90. vůbec jim nedojde, že ani BMW jim nepomůže, když jim někdo náhodou vkročí do vozovky...
kdyby tihle šmejdi ohrožovali jen sami sebe, tak si řeknu - jejich blbost. když ohrožují mě a kohokoliv, kdo je zrovna v jejich blízkosti, tak takové by měla policie pořádně přitlačit. a o omezování ostatních snad náš silniční zákon taky něco říká, nebo se pletu? nehledě na to, že z toho koukala bouračka jak vyšitá. a kdyby se něco stalo, tak to ještě potom hodí vinu na tebe, to si piš
kdyby tihle šmejdi ohrožovali jen sami sebe, tak si řeknu - jejich blbost. když ohrožují mě a kohokoliv, kdo je zrovna v jejich blízkosti, tak takové by měla policie pořádně přitlačit. a o omezování ostatních snad náš silniční zákon taky něco říká, nebo se pletu? nehledě na to, že z toho koukala bouračka jak vyšitá. a kdyby se něco stalo, tak to ještě potom hodí vinu na tebe, to si piš

EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Nesmysl.aczasa píše: ...pokud fakt jedu rychle a holt se rychle zařadím někam, kde to už tak rychle nejde, tak musím dost přibrzdit, takže to na ty za mnou může působit jako vybrždění a už mě budou fotit?
Zrovna dneska mě předjel v Praze, tuším je to ještě Korunovační ul. (jel jsem právě z letiště), je tam takové místo na dlažbě z kopce, pravý pruh odbočuje a levý pak prudce zatáčí doprava, je tam třicítka a docela hrboly, tak přes ten odbočovací pruh(!!!) mě předjel dement s esúvéčkem tak kilo (jel jsem tam padesát), míjeli jsme se o milimetry. Tam navíc musel uhýbat těsně před betonovou zábranou. V tom autě měl malé dítě.
Dokud budou jezdit takoví lidé, není jiné cesty než se začít nějak bránit.
A stále souhlasím jen velmi málo. Nejsem POLICIE ČR. Nehlídáme provoz na silnici a nemáme žádné právo vynucovat si svoji přednost!!!!!!
Já vozím dítě v autě často a potkávám obrovské množství rychlých i pomalých, asertivních i agresivních řidičů, ale nemohu říci, že v jakékoliv "téměř konfliktnějších situací" bych neměl ještě nějakou možnost nebezpečí odvrátit jinak, než focením a bonzováním. Radši lehce přibrzdím.
A ke komentářům tipu musel jet nejmíň kilo..... A ve městě jel 90, co kdyby mu tam někdo vkročil..... To je přeci extrémně subjektivní hodnocení. Neznáme motivaci toho druhého, třeba je to sebevrah, nebo vrah, ale má řidičák, má auto (no, s tím řidičákem možná ne až tak nutně...) a je potřeba se s ním taky na silnici vejít..... Přestaňte se chovat jako ublížení chudáčci, kteří trpí BMWčkama a Trpišovským...... Nejdříve začněme více koukat do zrcátek a přestaňme se cpát někam, kde jiný byl už dvakrát...
Já vozím dítě v autě často a potkávám obrovské množství rychlých i pomalých, asertivních i agresivních řidičů, ale nemohu říci, že v jakékoliv "téměř konfliktnějších situací" bych neměl ještě nějakou možnost nebezpečí odvrátit jinak, než focením a bonzováním. Radši lehce přibrzdím.
A ke komentářům tipu musel jet nejmíň kilo..... A ve městě jel 90, co kdyby mu tam někdo vkročil..... To je přeci extrémně subjektivní hodnocení. Neznáme motivaci toho druhého, třeba je to sebevrah, nebo vrah, ale má řidičák, má auto (no, s tím řidičákem možná ne až tak nutně...) a je potřeba se s ním taky na silnici vejít..... Přestaňte se chovat jako ublížení chudáčci, kteří trpí BMWčkama a Trpišovským...... Nejdříve začněme více koukat do zrcátek a přestaňme se cpát někam, kde jiný byl už dvakrát...
Back in Czech.
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
aczasa: Píšeš totální nesmysly. Nikdo přeci nemluví o žádném vynucování si přednosti a nějakém bonzování, tak o čem to tady píšeš? Uvědomuješ si, co ti dotyční, o kterých se píše, způsobili? Jak to všechno mohlo dopadnout? A nebejt záznamu, vůbec by se nic neřešilo!
"Přestaňte se chovat jako ublížení chudáčci, kteří trpí BMWčkama a Trpišovským...... Nejdříve začněme více koukat do zrcátek a přestaňme se cpát někam, kde jiný byl už dvakrát..."
Naprosto zcetný názor!
"Přestaňte se chovat jako ublížení chudáčci, kteří trpí BMWčkama a Trpišovským...... Nejdříve začněme více koukat do zrcátek a přestaňme se cpát někam, kde jiný byl už dvakrát..."
Naprosto zcetný názor!
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono obecně natáčení a udávání někoho kdo mě “údajně“ ohrozil což můžu tak vnímat jen já… to je taktika chudáků obecně, těch co si nevymůžou právo jinak než donášením. To mi připomína základní školu tam to funguje stejně
Mě už nespočetněkrát ohrozila nějaká paní, mladá holka co neumí řídit. Prostě ti tam vjede a čau…taky je budem natáčet, budem bonzovat na svoje družky, matky a tak?? 
Další věc je ta, že hodně řidičů brzdí provoz a pak ta druhá polovina si říká co to je za paka, protože je zdržují a proto jsou dva tábory, to zná každej. Bohužel je to zastaralými pravidly, jenž tady asi zavedl ještě soudruh, který jezdil do práce Volhou. Dodržovat padesátku ve městě je na hodně úsecích už úsměvný ale daleko horší je dodržovat devadesátku pokud jedu třeba Olomouc- Ostrava po okreskách. Tak nikdo nejezdí ale pak se najde "člověk", kterej si myslí, že on je v právu protože jede 90 a ti co ho předjíždí, dyť to je samý prase…

Další věc je ta, že hodně řidičů brzdí provoz a pak ta druhá polovina si říká co to je za paka, protože je zdržují a proto jsou dva tábory, to zná každej. Bohužel je to zastaralými pravidly, jenž tady asi zavedl ještě soudruh, který jezdil do práce Volhou. Dodržovat padesátku ve městě je na hodně úsecích už úsměvný ale daleko horší je dodržovat devadesátku pokud jedu třeba Olomouc- Ostrava po okreskách. Tak nikdo nejezdí ale pak se najde "člověk", kterej si myslí, že on je v právu protože jede 90 a ti co ho předjíždí, dyť to je samý prase…
Pravidla plati pro vsechny a zarputile se drzeni v levem jizdnim pruhu na 130kmh je o pres drzku, s resenim predjeti z prava vybrzdenim nesouhlasim. Takoveho ridice co se drzi v levem pruhu at uz 90 nebo 130kmh za kazdou cenu tim ze jede podle predpisu bych pokutoval. Normlane bych bonzoval tyhle blbecky co nechapou a nerespektujou pravidla silnicniho provozu. Mas pomaly auto a nejsi schopen bezpecne a rychle predjed auto pred tebou bez toho aby jsi spomaloval a ucelne zdrzoval levy jizdni pruh? Pak zustan v pravem, je totiz urcenej pro tebe.
Kazdej pripad je samozdrejme individualni, ale za agresivitu nekterych ridicu muzou i tihle slusnacci a tupci co se neumi na silnici chovat. Agresivni chovani jako takove si samozdejme zaslouzi poradne trestat.
Nikdy jsem nikoho nevybrzdil, nevytroubil a nikdy jsem na nikoho nenajizdel a ani neblikal, i presto me neustale nekdo zdrzuje a ohrozuje, dela picoviny a misto aby jel tam kde ma jed dela jesitny gesta z necim co je rado ze jede az mi prijde ze tihle tupci provokujou zamerne a pak se divi, delaji fotky a stezujou si.
Nejvic co se mi stava ze jedu v levem pruhu, predjizdim pomalu jedouci auta v pravem a najednou i kdyz zamnou nic nejede predeme vjede kokot v 90kmh a ja musim dupnout na brzdy, co to kurva je? Zamnou nic nejede, mohl pockat az projedu. Pak se tam drzi tech 90 av rodilu 5kmh predjizdi vsehcny ostatni v pravem. Pak ma misto a neuhne, proc pomalu se prece vysplhal na 130 a jedem ted spolu pekne predpisove. V pravo dira jako prase, ale proc by uhybal ze. Ono totiz podle jeho teorie ma kazdej kdo ma vetsi a silnejsi auto v hlave vymleto a je picus.
V tom pripade v privnim prizpevku by meli dostat pokutu oba. Trandak za brzdeni provozu v levem jizdnim pruhu a ten druhej za ohrozeni. POkud to nebude spravedlive budem cim dal casteji potkavat v levem jizdnim pruhu provokatery a kokoty co na to budou cekat, az vam rupnou nervy. Jak je mozny ze mel v pravo misto na to aby ho podjel, kdyz mel podle pravidel ten co si stezuje a fotil tohle misto zaplnit?
Kdysi se na me ritilo auto, prva blikal a pak jsem slysel i klakson, automaticky jsem uhnul, on projel kolem me a dodnes si pamatuju ten vyraz toho ridice
do ty zatacky co byla pred nama jsem jel sam. on jel totiz bez brzd rovne
Navic histercil takze me prislo ze spis slapal na plyn
Takze az na vas nekdo blikne a bude se to stupnovat zvazte i tuhle variantu
btw: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/388829
Kazdej pripad je samozdrejme individualni, ale za agresivitu nekterych ridicu muzou i tihle slusnacci a tupci co se neumi na silnici chovat. Agresivni chovani jako takove si samozdejme zaslouzi poradne trestat.
Nikdy jsem nikoho nevybrzdil, nevytroubil a nikdy jsem na nikoho nenajizdel a ani neblikal, i presto me neustale nekdo zdrzuje a ohrozuje, dela picoviny a misto aby jel tam kde ma jed dela jesitny gesta z necim co je rado ze jede az mi prijde ze tihle tupci provokujou zamerne a pak se divi, delaji fotky a stezujou si.
Nejvic co se mi stava ze jedu v levem pruhu, predjizdim pomalu jedouci auta v pravem a najednou i kdyz zamnou nic nejede predeme vjede kokot v 90kmh a ja musim dupnout na brzdy, co to kurva je? Zamnou nic nejede, mohl pockat az projedu. Pak se tam drzi tech 90 av rodilu 5kmh predjizdi vsehcny ostatni v pravem. Pak ma misto a neuhne, proc pomalu se prece vysplhal na 130 a jedem ted spolu pekne predpisove. V pravo dira jako prase, ale proc by uhybal ze. Ono totiz podle jeho teorie ma kazdej kdo ma vetsi a silnejsi auto v hlave vymleto a je picus.
V tom pripade v privnim prizpevku by meli dostat pokutu oba. Trandak za brzdeni provozu v levem jizdnim pruhu a ten druhej za ohrozeni. POkud to nebude spravedlive budem cim dal casteji potkavat v levem jizdnim pruhu provokatery a kokoty co na to budou cekat, az vam rupnou nervy. Jak je mozny ze mel v pravo misto na to aby ho podjel, kdyz mel podle pravidel ten co si stezuje a fotil tohle misto zaplnit?
Kdysi se na me ritilo auto, prva blikal a pak jsem slysel i klakson, automaticky jsem uhnul, on projel kolem me a dodnes si pamatuju ten vyraz toho ridice

btw: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/388829
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Píšeš úplně mimo.aczasa píše: ...nejdříve začněme více koukat do zrcátek a přestaňme se cpát někam, kde jiný byl už dvakrát...
Já ho v tom zrcátku viděl, jak podstatně vyšší rychlostí, než je nejenom povolená, ale v daném místě i bezpečná, předjíždí mě a ještě auto za mnou v odbočovacím pruhu

Kdyby tohle udělal třeba mé manželce, tak se lekne, šlápne na brzdu, a to auto za ní to do ní napere.
Moje manželka řídí tak zhruba jako polovina řidičů v této zemi.
To, co píše Kubrt, je zcela jiný případ.
Ano, jsou lidé, kteří jedou bezdůvodně v levém pruhu - stačí probliknout.
Jsou lidé, kteří na tříproudé D1 jedou zarputile stovkou v prostředním, tak je předjedu zprava, protože jiná možnost není, zatroubím a jedu.
Ale jestliže předjíždím souvislou kolonu kamionů, nemůže mě nikdo nutit, abych brzdil na osmdesát a řadil se do mezery mezi ně.
Podle fotek daného případu byl asi pravý pruh plný avií nebo něčeho podobného. Prostě ty dálnice jsou čím dál ucpanější.
To sů stresy, to sů stresy...
"proti podobným vrahům", "pokud ho soud exemplárně a tvrdě nepotrestá", "Koncern a 50ka na krku. Tohle jsou naprosto největší šmejdi na silnicích", "kombík BMW, odhadem jel 90", "by měla policie pořádně přitlačit", "dement s esúvéčkem tak kilo"....
Aczasa podle mě vůbec mimo nepíše.
Ad. Polsko, tam by si měl každej s čerstvým řidičákem udělat výlet, aby viděl, co všechno jsou lidi schopni dělat na silnici
"proti podobným vrahům", "pokud ho soud exemplárně a tvrdě nepotrestá", "Koncern a 50ka na krku. Tohle jsou naprosto největší šmejdi na silnicích", "kombík BMW, odhadem jel 90", "by měla policie pořádně přitlačit", "dement s esúvéčkem tak kilo"....
Aczasa podle mě vůbec mimo nepíše.
Ad. Polsko, tam by si měl každej s čerstvým řidičákem udělat výlet, aby viděl, co všechno jsou lidi schopni dělat na silnici

Kurna jak se tam ten chlap z prava pak dostal pres vsechny ty avie. Ta fotka je podle vseho az na konci incidentu. Navic ridic zavodnik muzikant sam rekl. "jel jsem 130 v levym podle predpisu" to podle predpisu ale neni. Coz pusobi jak ono zaryte, ja jsem jel podle predpisu a hovno, to ze se zamnou dela kolona me nezajima. Kurna plynulost je prece na prvnim miste. Pak se neni cemu divit ze je to ucpany a narvany kdyz kazdej musi jak debil cumet co se deje a kolony se tvori kvuli veci ktera je v protismeru a jeste v prikope. Lidi jezdi jak blbci bez pudu sebezachovy. jeste jsem nepotkal situaci do zipu ktera by byla tak jak ma. 500metru pred zipem vsichni prejizdi do levyho pruhu a vubec si to neuvedomujou jak zdrzujou. Silnice neni o tom kdo je vetsi a silnejsi ..Jimmi píše: Podle fotek daného případu byl asi pravý pruh plný avií nebo něčeho podobného. Prostě ty dálnice jsou čím dál ucpanější.
Nerikam ze vsihni jsou takovi, ale kdyz na to nemam tak jednoduse jedu mezi aviema a neohrozuju ostatni ridice v levym pruhu.
Jak dlouhy usek je potreba k predjeti z prava pro auto ktery jede 130kmh ja jedu za nim stejnou rychlosti. Mam 200koni tak kolik metru to je? Je to opravdu tolik ze by ten v tom trandiku (kdyby se slusne mel zaradit) musel strasne dupnout na brzdu a zaradit se do diry? Myslim ze ne. Vyhodil by blinkr vjel do mezery a pustil plyn nic vic. Pak by se zaradil zpet kdyby chtel a nikoho by neohrozil mohl zaradit do leveho, v pripade ze by chtel predjed nekoho pred sebou v pravem pruhu bez toho aby vjel pod kola nekomu v levem.
Hodne je o slusnosti ridicu, kolikrat chytnu takovou partu curaku ze musim normalne slapnout na plyn az na podlahu a ujet i 10km abych potkal normlani lidi kteri nekam jedou a nikoho neohrozujou klickovanim, jesitnosti a zbytecnejma nesmyslama.
Kecy typu jel predpisovych 130km me fakt dokazou tocit. MInce ma dve strany a pokud chcete trestat agresivni ridice musite trestat vsechny vcetne tech co jezdi v levem a nerespektuji to zeje to predjizdeci pruh a jako takovy ma jasna pravidla.
Sluzebnim i soukromym autem najezdim dohromady neco kolem 60tkm.
"Jsem zly a zeru male deti"
A jsme u dalšího problému, pojmenoval ho Jimmi, neochota se zařadit do pravého pruhu, na dálnici v čechách extrémně častý jev. Jak píše Kubrt, často prostě lidi jedou v levém jen proto, že se jim zdá, že v pravém je moc plno.... Ale mezitím by je stačili předjet i tři čtyři lidi... Ach jo...
Jestliže opravdu chceme být ubožáci a ublížení egoisti, tak foťme, natáčejme, bonzujme a volejme policii.... Ale promiňte, tohohle se rozhodně účastnit nebudu!
A opět přidám tu větu z předchozího příspěvku.... Nemůžeme znát motivaci toho kdo takto jede, třeba mu umírá někdo blízký, třeba opravdu spěchá kvůli důležité věci, třeba má v autě zraněného.... nebo taky třeba je to jen kokot.... nebo je to sebevrah.... Prostě najednou si říci, je to jen pirát a zaslouží si potrestat je úchylné....
Jestliže opravdu chceme být ubožáci a ublížení egoisti, tak foťme, natáčejme, bonzujme a volejme policii.... Ale promiňte, tohohle se rozhodně účastnit nebudu!
A opět přidám tu větu z předchozího příspěvku.... Nemůžeme znát motivaci toho kdo takto jede, třeba mu umírá někdo blízký, třeba opravdu spěchá kvůli důležité věci, třeba má v autě zraněného.... nebo taky třeba je to jen kokot.... nebo je to sebevrah.... Prostě najednou si říci, je to jen pirát a zaslouží si potrestat je úchylné....
Back in Czech.