Poděkování

Tlachání o všem - bez zaměření!
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Poděkování

Příspěvek od libor12 »

Zdravím vespolek! :) Chtěl bych touto cestou poděkovat neznámému(neznámým) který mne a osoby v mém okolí se mnou v kontaktu "zásobuje" web sms různého znění. Zprvu se to týkalo jen aut,nyní už je to záležitost osobních věcí. Děkuji za to že mi dáváš(dáváte) motivaci pokračovat dále v tom co dělám a ostatní v mém okolí také. Víme,že když se o nás někdo stará,že žijeme. :) Milí/ý neznámí/ý když už tedy tu sms zprávu napíšeš, neformuluj ji v dotazovacím tvaru. :) já bych Ti/Vám rád odpověděl,protože jsem slušně vychovaný,ale bohužel nemám kam. Protože vím,že člověk/lidé jsou odsud i z jiného fóra,napadej/te mne tady. Takhle se nemůžu dělit o inspiraci. :) za každou tuto sms která je formou jisté závisti,zvláštní že všichni závidí výsledek,ne to co za tím stojí hodin námahy,si dělám radost a protože poslední měsíc opravdu byly "šťávnate" a na auto v podstatě už není co koupit,rozhodl jsem se začít ke svým dvěma domům začít stavět také chatu. Přeci jen ta spolkne větší finanční investice. :) takže milí/ý zlatí/ý pokračujte dále v započatém díle,slibuji ze za každou doručenou sms navýším rozpočet o 10000kč aby má radost z vaší závisti byla o to větší. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Hezky napsano, vycaroval jsi mi zase na chvili usmev...

Lidi jsou zvlastni a nekterý ne moc rozumný
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

libor12: fandim :wink: jen tak dal :wink:
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Muhehe držím palce aby te ty sms nakonec touhle cestou nevycucly :D
Z osobní zkusenosti vím že málokdo vidí více než jen výsledek a málokdo dokáže ocenit co clověka výsledek stál ( a tím nemylsím jen finančne ) at je jakýkoliv.
Měj ze své práce ( jejiího výsledku ) co největší radost a takovéhle ko*oty bud přehlížej nebo se jim proste zasměj ( což jak vidím asi děláš :D )

GL

Edit : dovolím si doplnení - nechceš obcas pobavit i nás tim že tu občas nejakou "perlu" zveřejníš ? :D
Naposledy upravil(a) Idaho dne úte 18.10.2011, 21:39, celkem upraveno 1 x.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Já myslím, že to bude nějaký škodofkář. Páč někoho s Toyotou by něco podobného určitě nenapadlo :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

mě to nenapadlo, ale beru to jako motivaci... budu teď Liborovi posílat 1000sms denně :-DDDDD Jooooooo.... Jsem úplný kretén.. .-))))
Back in Czech.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

jako já úplně vidím ten scénář :D psychopat se zvedne s pivem v 21.30 od televize,sedne k pc proleze fóra,utre slzu,umyje se a v 22.00 jde do postele. :D sotva usne začne v te hloupé hlavě šrotovat co právě viděl :) protože jednou rychlou půjčkou od providentu splácí druhou :D je totálně v prdeli a tak ho to před půlnoci vzbudí a jde psát. :D potom klidný uleha aby byl čerstvý ráno na úřad práce. :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tady u nás v Barum country se úspěch nenosí... v době krize už vůbec... mně je po tom celkem putna, ale na druhou stranu musim říct, že třeba takový téma.... ne mě že by to ranilo :-) já hodinky nenosim, ale jak tu jednou bylo téma že si kupuješ takový a makový předražený hodinky... proč to vůbec psát na forum? někdo napíše pěkný... ale dalších xxx lidí si řekne, to je pěknej dobžo... mno mně je to šuma fuk a taky si píšu cokoliv chci... ale zase vim, že psát o tom, jak se daří, jak je všechno skvělý, jak tečou prachy proudem... to bych si nedal... znám lidi :lol: :lol: skomnost se cení... tady... je to tak... (ty sms nepíšu já :-) :biggrin: právě přemejšlim že si snížim tarif... mam pořád dohodu s oskarem :-) a už mi připadá že neni moc výhodná :lol:

prostě cenim si nesmírně rad, který tady dáváš zdarma... jsi mega kapacita v oboru, respekt!... ale určitá skromnost by bodla, v týhle zemi to prostě takhle funguje... lidi neděkujou, ale naopak když viděj že se někomu daří, tak obtěžujou... škoděj, z čehož plyne to, nepsat nic co má společný s majetkem a úspěchem- finančním, nemovitostním. s tzv. hamouněním... to by si měl každej nechat pro sebe, nebo pro svlečnu... protože ani na tzv. kamarády z hospody to neudělá dobrej dojem... i když se budou tvářit vesele...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Idaho píše:Edit : dovolím si doplnení - nechceš obcas pobavit i nás tim že tu občas nejakou "perlu" zveřejníš ?
Jsem pro, inspirace není nikdy dost 8)
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Jen zde u nás v kocourkově lidi závidí i to, že člověk jezdí v autě bez střechy, jí plesnivý sejry a pije starý víno :D
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

zvláště pokud ty plesnive sýry nekupuje v LIDLu :) a to staré víno bere ze sklepů Gerarda Depardieu. Úplně Tě chápu,jeho cabernet Anjou 89' je prostě elixír života.
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

libor12 píše:zvláště pokud ty plesnive sýry nekupuje v LIDLu :) a to staré víno bere ze sklepů Gerarda Depardieu. Úplně Tě chápu,jeho cabernet Anjou 89' je prostě elixír života.
:D :D :D :D :D provokatér :D
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Že se někdo naváží do mne je mi opravdu šuma fuk,ale zašlo to už i do lidi z meho okolí a Ti už to tak dobře nenesou... někteří. Třeba tady anonym začne diskutovat pod nějakym ze svych mnoha nicku :)
kandry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kandry »

jedno slovo > OMEZENEC :-D :-D :-D
Mitsubishi Galant 1.8 GLSi 85 Kw SOLD
Mitsubishi Galant 2.5 4WS 4WD 125Kw SOLD
Toyota Celica GT4 ST165 136 Kw NOW:-)
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Když to zveřejníš, tak zaručeně přestane. Představa, že se všichni smějí jeho nápadům, ho podle mě skolí :idea:
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“