Tady u nás v Barum country se úspěch nenosí... v době krize už vůbec... mně je po tom celkem putna, ale na druhou stranu musim říct, že třeba takový téma.... ne mě že by to ranilo

já hodinky nenosim, ale jak tu jednou bylo téma že si kupuješ takový a makový předražený hodinky... proč to vůbec psát na forum? někdo napíše pěkný... ale dalších xxx lidí si řekne, to je pěknej dobžo... mno mně je to šuma fuk a taky si píšu cokoliv chci... ale zase vim, že psát o tom, jak se daří, jak je všechno skvělý, jak tečou prachy proudem... to bych si nedal... znám lidi

skomnost se cení... tady... je to tak... (ty sms nepíšu já

právě přemejšlim že si snížim tarif... mam pořád dohodu s oskarem

a už mi připadá že neni moc výhodná
prostě cenim si nesmírně rad, který tady dáváš zdarma... jsi mega kapacita v oboru, respekt!... ale určitá skromnost by bodla, v týhle zemi to prostě takhle funguje... lidi neděkujou, ale naopak když viděj že se někomu daří, tak obtěžujou... škoděj, z čehož plyne to, nepsat nic co má společný s majetkem a úspěchem- finančním, nemovitostním. s tzv. hamouněním... to by si měl každej nechat pro sebe, nebo pro svlečnu... protože ani na tzv. kamarády z hospody to neudělá dobrej dojem... i když se budou tvářit vesele...