Kde nechat zatmavit skla - Praha?

Tlachání o všem - bez zaměření!
kadel
Věčnej rejpal

Kde nechat zatmavit skla - Praha?

Příspěvek od kadel »

Zdravím, chci si nechat zatmavit skla foliema. Nevite nekdo o nekom schopnem v Praze a okoli, kdo to umi, dava na to zaruku a je to s atestem? Nechci auto sverit nekam, kde mi neco utrhnou z vyplne dveri apod. Predem diky
RAV4 HSD FWD
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Nedělej to pokud nechceš znepříjemnit jízdu ostatním,výhled přes "dobře" zaparkovaný vůz je lahůdka(hlavně v noci), u rakve především :evil: Pokud by museli něco rozdělat tak riskuješ následně nějaké hrkání a klepání. Je to hloupá móda,asi jako u ženský dvaceticentimetrové jehláky.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Na nalepení folií se nich nerozdělává :lol: takže žádný hrkání nehrozí, a pokud jde o módu a znepříjemnění jízdy ostatním to je pro mne novinka :wink:
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

ja byl tady, celej zadek kombika od zadnich dveri po kufr zmakli asi za 3 hodinky..

http://www.trieste.cz/

a platil sem asi 3150,-
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

m5t píše:Nedělej to pokud nechceš znepříjemnit jízdu ostatním,výhled přes "dobře" zaparkovaný vůz je lahůdka(hlavně v noci), u rakve především :evil: Pokud by museli něco rozdělat tak riskuješ následně nějaké hrkání a klepání. Je to hloupá móda,asi jako u ženský dvaceticentimetrové jehláky.
Delali mi to taky, nic se nerozdelavalo.
Nevim, jaka moda, je to naopak, mnohem mensi unava cestujicich, nelze rozbit okno jednoduse prohozeim cihly, nemusi se tolik klimatizovat v lete a na parkovisti neni videt do auta, takze pripadne zapomenute veci netahaji za oci...a to jsem vyjmenoval jen prakticke veci a ani nemluvim o designu :)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

a neprazi mi slunko na labradorku ktera obvykle truni v kufru .-)
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Karlos: Diky za tip, v pondeli tam zkusim zavolat.

Jentak pro zajimavost jsem volal do Freye a na Zlicin, protoze pri pripadnem dokurveni pri rozebirani dveri bych nejspis pri reklamaci pochodil spis u Toyoty nez nekde u Franty v dilne. Frey chce za polepeni 11tis a Lowman na Zlicine chce 8tis, takze jsem jen podekoval. U Freye mi tvrdili, ze predni skla na Avensisu T27 jsou zelena, takze se na ne nesmi lepit folie. Cumel jsem na to ze vsech stran a asi jsem barvoslepej, protoze mi zeleny (nebo jinak zatmaveny) neprijdou.

Pak jsem na foru nasel stranku http://www.tintek.cz/ , kde dvere nerozebiraji a cele auto stoji 4800,-

m5t: Mne se docela 20cm jehlaky libi...samozrejme kdyz jsou k tomu odpovidajici nohy a ostatni casti tela :-)
RAV4 HSD FWD
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

covece co vim tak pri foliich se dvere nerozebiraj...

jinak Frey ma za tech 11 ty samy folie Suntek co Trieste jak sem hazel link
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Yokohama píše:... znepříjemnění jízdy ostatním to je pro mne novinka :wink:
No ono existuje něco jako oční kontakt, zejména motorkáři by o tom mohli napsat knížku. Blížíš se ke křižovatce, z vedlejší jede auto, za normálních okolností vidíš řidiče, který vypadá, že tě vidí, u (hodně) zatmavenýho auta vidíš prd a mnohdy se stává, že i ten vůl vevnitř vidí prd a vjede ti tam. Stejná situace při předjíždění, kdy ve zpětným zrcátku (ať už vnitřním, nebo vnějším) vidíš, že tě řidič zpozoroval, máš alespoň o trochu větší jistotu, že ho můžeš předjet (přičemž nezačne předjíždět sám), i když poslední dobou člověk potkává čím dál víc bláznů, co se ho snaží vytlačit ze silnice - naschvál, u zatmavenýho auta nevidíš nic.

A to parkování je fakt, rozebíral jsem jedno auto, který mělo fólie všude krom předního skla a teda byla to fakt zábava s tím couvat/parkovat v noci.

Jinak ale platí každýho věc, každýho problém. Nijak to neřeším.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Rampa89 píše:
Yokohama píše:... znepříjemnění jízdy ostatním to je pro mne novinka :wink:
No ono existuje něco jako oční kontakt, zejména motorkáři by o tom mohli napsat knížku. Blížíš se ke křižovatce, z vedlejší jede auto, za normálních okolností vidíš řidiče, který vypadá, že tě vidí, u (hodně) zatmavenýho auta vidíš prd a mnohdy se stává, že i ten vůl vevnitř vidí prd a vjede ti tam. Stejná situace při předjíždění, kdy ve zpětným zrcátku (ať už vnitřním, nebo vnějším) vidíš, že tě řidič zpozoroval, máš alespoň o trochu větší jistotu, že ho můžeš předjet (přičemž nezačne předjíždět sám), i když poslední dobou člověk potkává čím dál víc bláznů, co se ho snaží vytlačit ze silnice - naschvál, u zatmavenýho auta nevidíš nic.

A to parkování je fakt, rozebíral jsem jedno auto, který mělo fólie všude krom předního skla a teda byla to fakt zábava s tím couvat/parkovat v noci.

Jinak ale platí každýho věc, každýho problém. Nijak to neřeším.
No něco na tom bude ale já s tím problém nemám protože mě většinou každej slyší dřív než sem mu pověsím na paty, jedna z výhod otevřenýho výfuku. Každopádně parkování tam kde není ani veřejný osvětlení to si stahuju okýnka, mám tu prostřední variantu 3M ve předu. Ale bydlím ve městě kde se i pohybuju takže málokdy. Nedělá mi to problém...elektrika v oknech je paráda. Jinak ty motorky ani komentovat nebudu, vybrali si to sami :D :D
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

parkovani resi parkovaci asistent.. nebo se nemsi tmavit predni okna, zadni a zavazadlak uplne staci a pochvalujou si to i spolucestujici, a daj se v tom aute delat ruzny aktivity bez zvedavejch zraku cumilu :twisted:
Nohis
Řidič

Příspěvek od Nohis »

Já mám tónovaný i přední boční na 50% a pochvaluji si to.
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Proto je lepší pokovení než fólie. Fólie je tmavá ať se koukáte z venku nebo zevnitř. Ale pokov je z venku zrcadlový, takže není vidět dovnitř, ale ven vidíte úplně bez problémů a zatmavení je minimální. Mám pokov na Versu a upřímně bych fólie už nikdy nechtěl z výše jmenovaného důvodu. Ale i pokov má svoje negativa a jedním z nich je to, že se v nich odráží i věci vevnitř vozu, čili například vidím kus palubky v bočním okně a podobně.

Ještě jedna věc. Nevím jestli to je i u fólií, ale například u pokovu jde na přání vynechat zatmavení v zorném poli zrcátek. Takže sklo je sice zatmavené, ale do zrcátka vidíte normálně.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Jak tu čtu - samé já,já,já,mě..... -nic se nezměnilo. Vycouvat do ulice z řady takto upravených rakví je lahůdka,nebo dobře zaparkovaný model s zadkem málem do hlavní ulice taky nemá chybu- vyjíždím na hlavní a modlím se aby po ní zrovna nefičel nějaký fitipaldi. A nemelte že to neděláte,ve městě je parkovacích míst málo a každá možnost zaparkovat je dobrá. Hlavně že já jsem v pohodě, na těch pár měsíců slunka(když to sečtu dva) se to opravdu vyplatí, ostatní si vystřelte oko :mad: Zlodějům je to taky jedno,místo jedné rány dá dvě.Někro tu napsal "Jinak ale platí každýho věc, každýho problém. Nijak to neřeším." - to je pravda,ale pokud tím neotravuji druhé třeba dodat.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

m5t: ber to jinak, je to narosto legalni... to by sis mohl taky stezovat ta vysoky offroady a SUVcka, nakladaky, dodavky atd....
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“