nabídka se mi i po tomhle odůvodnění nezdála, tak jsem zadal do vyhledávače mailovou adresu a našel jsem na maďarských strankách toto (přeložil jsem si to z maďarštiny na googlu):2011/9/24 Martin Lemans <nadia00nadia>
Dobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Spojeném království, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Spojeném království, protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.
Dekuji vám!
PS: Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me.
Kód: Vybrat vše
Dobrý den!
Doporučuji také do pozornosti všech. Málem jsem dýchal velké vzrušení:
Zprávy, metoda je stejná, jen změnu názvu společnosti. I n expresz.hu jsem našel. I megteláljátok FIAT MULTIPA 515000. - Kč. Naznačil, ale to není na prodej.
První e-mail:
Od: Martin Lemans
Zaslal: 2011. 5.února 22:46
Předmět: Re: www . expressz . hu: vzbudil pozornost návštěvníka na vaši reklamu
Dobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. To je v dobrém stavu, žádné technické poškození nebo poškrábání nebo promáčknutí, žádné skryté vady. Je dodáván s originální klíče, manuály, knihy, údržba, zimní pneumatiky, a všechny dokumenty v maďarštině. Vůz byl můj bratr, který žil v Maďarsku, můj bratr zemřel před třemi měsíci, hloupá nehoda motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro mě to byl jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Spojeném království, Glasgow a auto se mnou. Jeho manželka mi auto prodal, to se stěhovalo do mého domu, a vy nemůžete použít, že tady v Británii, protože zde auta měla volant na pravé straně. On nechce zbohatnout na smrti mého bratra, proč jsem si za nízkou cenu. Tento maďarský model a dokumenty a záznamy, celkové zaplacené daně, a nyní všechny papíry a dokumenty ve jménu mém, pokud si chcete koupit, to je v pořádku, protože jsem poslal auto do země a já daně k platu za přepravu. Pro více informací těšit pošlete mi odpověď.
Děkuji vám!
PS: Velmi se omlouvám za špatnou maďarské, pokud víte, anglicky, bude to pro mě lepší.
Za druhé:
Dobrý den!
Jsem velmi rád, abych odpověděl na vaši e-mail, a přesto chcete koupit auto. Protože nejsme stejné zemi, a my nemůžeme plnit dohody, doporučuji uzavřít dohodu o lodní společnost, která jsem použil tady v Glasgow. Název společnosti Fredie Cargo (www.fredie.110mb.com), je to velmi dobré lodní společnost ve Velké Británii, Zaregistroval jsem se pro službu, protože jsem je v minulosti a je velmi upřímný a bezpečné. Také se můžete řídit, kontrolovat auta a papíru po dobu 5 dní, dokud platí, a firma zajistí dodávku papíru a převod jména. Lidé, společnost pomůže k registraci vozidla na své jméno a poskytnout pomoc při vyšetřování vozu. Pokud jste vážně těším a kontaktujte mě a já ti řeknu, jak to funguje v transakci.
A tak dále ..... píšu neki.De dokonce poslat pár dní později k.. Va matka!
Kód: Vybrat vše
A ještě jedna informace:
Vyzkoušejte si několik e-mailovou adresu: vše, co budete dotázáni, zda "prodávající" vždy odpovědi na tyto normy. Oni jsou "automatické" poslat odpovědi na následující číslované.
Pléldául otázku a dostat odpověď poměr (Nedělej si navzájem ....):
Jaký je atomové číslo vozu a kdo byl amagyarországi nakupují, vlastní? Vy jste ještě v maďarštině a angličtině neobdrželi registrační číslo? Poznávací značku a majitel záznamu o obchodním zastoupení FIAT věděl, že podívat se na historii vozu. Mám zájem! Jaký je přesný typ a ročník znamení, protože inzerát je v roce 2005 a 2006? Jaký druh daně, si myslel, že předpokládá, že přepravní náklady jsou venku? Teoreticky, pěti-a-DUTY daň se za něj platit. Budu trávit stejně jako v případě maďarského občana v Maďarsku, koupil jsem ho? Omlouváme se za mnoha věcech, ale určitě chci jít.
Od: Martin nadia00nadia@gmail.com Lemans
Předmět: Re: Re: Re: Re: www.expressz.hu: vzbudil pozornost návštěvníka na vaši reklamu
Nahrál:
2011.02.06 19:42
Dobrý den!
Musíš poslat peníze na účet společnosti, banka (bankovní účet nejbezpečnější platby). Po odeslání platby do 3 dnů, aby se
auto a všechny papíry a dokumenty. Po 5 dnech po zkoušce a řídit auto, a také prověřit všechny dokumenty vidět, že dobře. Konec
Tento 5 dní, pokud nechcete, aby se něco špatného ze svého vozu, budete mít všechny peníze zpět do společnosti, a nebudete muset platit nic, protože
zaplatit všechny daně a poplatky.
Děkujeme za pochopení