Pozor na lákavé nabídky vozidel

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Alliq
Manager Týmu

Pozor na lákavé nabídky vozidel

Příspěvek od Alliq »

Narazil jsem na jeden inzerát, uchvátil mne až moc hezkou cenou, která neodpovídala dobrému stavu a stáří vozidla, tak jsem na inzerát odpověděl a dorazila tato odpověď:
2011/9/24 Martin Lemans <nadia00nadia>

Dobrý den,

Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Spojeném království, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Spojeném království, protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.

Dekuji vám!

PS: Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me.
nabídka se mi i po tomhle odůvodnění nezdála, tak jsem zadal do vyhledávače mailovou adresu a našel jsem na maďarských strankách toto (přeložil jsem si to z maďarštiny na googlu):

Kód: Vybrat vše

Dobrý den!
Doporučuji také do pozornosti všech. Málem jsem dýchal velké vzrušení:
Zprávy, metoda je stejná, jen změnu názvu společnosti. I n expresz.hu jsem našel. I megteláljátok FIAT MULTIPA 515000. - Kč. Naznačil, ale to není na prodej.

První e-mail:

Od: Martin Lemans
Zaslal: 2011. 5.února 22:46
Předmět: Re: www . expressz . hu: vzbudil pozornost návštěvníka na vaši reklamu
Dobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. To je v dobrém stavu, žádné technické poškození nebo poškrábání nebo promáčknutí, žádné skryté vady. Je dodáván s originální klíče, manuály, knihy, údržba, zimní pneumatiky, a všechny dokumenty v maďarštině. Vůz byl můj bratr, který žil v Maďarsku, můj bratr zemřel před třemi měsíci, hloupá nehoda motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro mě to byl jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Spojeném království, Glasgow a auto se mnou. Jeho manželka mi auto prodal, to se stěhovalo do mého domu, a vy nemůžete použít, že tady v Británii, protože zde auta měla volant na pravé straně. On nechce zbohatnout na smrti mého bratra, proč jsem si za nízkou cenu. Tento maďarský model a dokumenty a záznamy, celkové zaplacené daně, a nyní všechny papíry a dokumenty ve jménu mém, pokud si chcete koupit, to je v pořádku, protože jsem poslal auto do země a já daně k platu za přepravu. Pro více informací těšit pošlete mi odpověď.
Děkuji vám!
PS: Velmi se omlouvám za špatnou maďarské, pokud víte, anglicky, bude to pro mě lepší.

Za druhé:
Dobrý den!
Jsem velmi rád, abych odpověděl na vaši e-mail, a přesto chcete koupit auto. Protože nejsme stejné zemi, a my nemůžeme plnit dohody, doporučuji uzavřít dohodu o lodní společnost, která jsem použil tady v Glasgow. Název společnosti Fredie Cargo (www.fredie.110mb.com), je to velmi dobré lodní společnost ve Velké Británii, Zaregistroval jsem se pro službu, protože jsem je v minulosti a je velmi upřímný a bezpečné. Také se můžete řídit, kontrolovat auta a papíru po dobu 5 dní, dokud platí, a firma zajistí dodávku papíru a převod jména. Lidé, společnost pomůže k registraci vozidla na své jméno a poskytnout pomoc při vyšetřování vozu. Pokud jste vážně těším a kontaktujte mě a já ti řeknu, jak to funguje v transakci.

A tak dále ..... píšu neki.De dokonce poslat pár dní později k.. Va matka!
dále na maďarských stránkách bylo toto:

Kód: Vybrat vše

A ještě jedna informace:

Vyzkoušejte si několik e-mailovou adresu: vše, co budete dotázáni, zda "prodávající" vždy odpovědi na tyto normy. Oni jsou "automatické" poslat odpovědi na následující číslované.
Pléldául otázku a dostat odpověď poměr (Nedělej si navzájem ....):

Jaký je atomové číslo vozu a kdo byl amagyarországi nakupují, vlastní? Vy jste ještě v maďarštině a angličtině neobdrželi registrační číslo? Poznávací značku a majitel záznamu o obchodním zastoupení FIAT věděl, že podívat se na historii vozu. Mám zájem! Jaký je přesný typ a ročník znamení, protože inzerát je v roce 2005 a 2006? Jaký druh daně, si myslel, že předpokládá, že přepravní náklady jsou venku? Teoreticky, pěti-a-DUTY daň se za něj platit. Budu trávit stejně jako v případě maďarského občana v Maďarsku, koupil jsem ho? Omlouváme se za mnoha věcech, ale určitě chci jít.

Od: Martin nadia00nadia@gmail.com Lemans
Předmět: Re: Re: Re: Re: www.expressz.hu: vzbudil pozornost návštěvníka na vaši reklamu
Nahrál:
2011.02.06 19:42

Dobrý den!
Musíš poslat peníze na účet společnosti, banka (bankovní účet nejbezpečnější platby). Po odeslání platby do 3 dnů, aby se
auto a všechny papíry a dokumenty. Po 5 dnech po zkoušce a řídit auto, a také prověřit všechny dokumenty vidět, že dobře. Konec
Tento 5 dní, pokud nechcete, aby se něco špatného ze svého vozu, budete mít všechny peníze zpět do společnosti, a nebudete muset platit nic, protože
zaplatit všechny daně a poplatky.
Děkujeme za pochopení
tak si dejte bacha ať na něco podobnýho neskočíte... ;)
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Upřímně na tohle může skočit jenom blbec. Nedávno jsem narazil na podobný inzerát ohledně Audi A6 rv. 2005 za 150000,-Kč. Bylo jasné, že je to podvod, ale ze zvědavosti jsem poslal email na uvedenou adresu. Mail který dorazil byl podobný, akorát se jednalo o inženýra, který tu pracoval a tak si zde zakoupil auto. Pak se přestěhoval zpět do anglie a teď musí auto prodat, jelikož v anglii není možné přihlásit auto, které má řízení vlevo. V době obchodu by byly doklady a všechno uložené u bezpečnostní firmy, po zaplacení částky na zabezpečený účet by auto na jejich náklady poslali kontejnerem až na místo určení. Na tento email jsem odpověděl, že bych měl zájem, ale že musím požádat o zaslání VIN kódu vozidla a kopie servisní knížky. Na to mi dotyčný odpověděl, že tedy stačí složit zálohu a doplatit až po dokončení obchodu, ale VIN nikde. Dál už jsem neodepisoval, protože se mi už nechtělo dál tenhle podvod rozvádět.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

tak jsem upozornil hyperinzerci na existenci tohoto inzerátu, ale myslím si, že to nemá valný smysl, protože si inzerent založí jiný na jiné auto a třeba i jinde...
slamic9
Člen Týmu

bacha na něj

Příspěvek od slamic9 »

celý den si dopisuju se stejným člověkem.. ohledně tohoto inzerátu http://www.annonce.cz/detail/mitsubishi ... wzx8y.html
chce abych poslal přes nějakou agenturu peníze, ale to se mi nelíbí a tak projíždím net a koukám co je zač.. jinak kontakt mi dával na tuto agenturu http://www.freight.elementfx.com/payment_option.htm
slamic9
Člen Týmu

kkk

Příspěvek od slamic9 »

mimochodem psal mi uplně to samé :?
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Na hlouposti lidí se musí krásně vydělávat.

Takovejch stránek jako od zmiňované přepravní společnosti udělám na netu 10 do hodiny...svým stupidním názvem maskují i skutečnost, že jedou na free hostingu nehledě na to, že i všechny ostatní informace jsou fake.

Ale co, když už někoho napálej, tak jim ty peníze přeju...ten, kdo jim ty peníze nakonec pošle si nic jinýho než o ně přijít nezaslouží.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

tak uz mi z hyperinzerce odepsali, ze si inzerat proverili a byl smazan...
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“