prodám křídlo mr2-revize 4
prodám křídlo mr2-revize 4
pokud by někdo měl zájem, prodám originál křídlo na Toyotu mr2, mkII, revize 4 v červené barvě za 2000,-kč-viz. foto, křídlo je orginál, tudíž přidělatelné na origo díry v kapotě od revize 1 až po revizi 5

je to na tobě, ale se starým křídlem to nikdy jako revize 4 vypadat nebude a jestli už máš novej motor i zadní světla, tak je to poslední co ti chybí...
, já ho prodat nepotřebuju, jenom mi tady v bytě zabírá místo, jinak určitě ses koukal na ebay, kde za něj usilovně chtěj přes dvě stě éček, tudíž cena za dvojku je myslim dobrá, tak když budeš chtít tak se vozvi.
Jinak hoši kdopak to byl v sobotu v Hradci na votvírání vokruhu s černou mr2? Stál jsem se svojí červenou asi vo deset míst vedle.

Jinak hoši kdopak to byl v sobotu v Hradci na votvírání vokruhu s černou mr2? Stál jsem se svojí červenou asi vo deset míst vedle.
Re: prodám křídlo mr2-revize 4
Ta fotka nejde nebo je problém jen u mě?marcelus píše:pokud by někdo měl zájem, prodám originál křídlo na Toyotu mr2, mkII, revize 4 v červené barvě za 2000,-kč-viz. foto, křídlo je orginál, tudíž přidělatelné na origo díry v kapotě od revize 1 až po revizi 5
Toyota MR2 Turbo
ne-ta fotka tady byla před tím rokem a půl kdy jsem tu nabídku zakládal. Orientačně je to tenhle typ, pokud máš zájem, můžu ho znovu nafotit a hodit sem znovu fotku
http://www.diseno-art.com/encyclopedia/ ... turbo.html
http://www.diseno-art.com/encyclopedia/ ... turbo.html
prodám křídlo mr2-revize 4-konečně prodáno
tak konečně prodáno-šlo na Slovensko, ale jinak klasika-každej druhej tady píše jak by chtěl tu svoji revizi 1-2 předělat na revizi 4-5, ale když tu náhodou někdo a ještě k tomu levně prodává odlišující díly z těchto revizí 4-5, rázem je ticho po pěšině, tudíž nejlíp dát zadarmo a ještě to dotyčnýmu dovýzt...
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já to svoje možná budu muset časem prodat takže už nechci přijít ještě o víc peněz, na te revizi 1 by se musela nejspíš zavařit kastle a to bych neřešil. Vlastně sem se poučil z vlastních chyb a takovej ten tuning dělat z hovna něco lepšího mě opustilm protože ono to často nesedí jak by si člověk představoval