prodám křídlo mr2-revize 4

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
marcelus
Věčnej rejpal

prodám křídlo mr2-revize 4

Příspěvek od marcelus »

pokud by někdo měl zájem, prodám originál křídlo na Toyotu mr2, mkII, revize 4 v červené barvě za 2000,-kč-viz. foto, křídlo je orginál, tudíž přidělatelné na origo díry v kapotě od revize 1 až po revizi 5
Obrázek
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Když ho nikdo neveme tak bych ho za čas možná vzal já ať už to mám překopaný na 4. revizi se vším všudy :lol: :lol: ale ještě to musím rozmyslet jestli by se mi líbilo víc
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

je to na tobě, ale se starým křídlem to nikdy jako revize 4 vypadat nebude a jestli už máš novej motor i zadní světla, tak je to poslední co ti chybí... :-), já ho prodat nepotřebuju, jenom mi tady v bytě zabírá místo, jinak určitě ses koukal na ebay, kde za něj usilovně chtěj přes dvě stě éček, tudíž cena za dvojku je myslim dobrá, tak když budeš chtít tak se vozvi.

Jinak hoši kdopak to byl v sobotu v Hradci na votvírání vokruhu s černou mr2? Stál jsem se svojí červenou asi vo deset míst vedle.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak kdyby měl někdo zájem-nechám za 1500,-kč, chci se ho zbavit-co Yokohamo?
TJSumar
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: prodám křídlo mr2-revize 4

Příspěvek od TJSumar »

marcelus píše:pokud by někdo měl zájem, prodám originál křídlo na Toyotu mr2, mkII, revize 4 v červené barvě za 2000,-kč-viz. foto, křídlo je orginál, tudíž přidělatelné na origo díry v kapotě od revize 1 až po revizi 5
Obrázek
Ta fotka nejde nebo je problém jen u mě?
Toyota MR2 Turbo
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

ne-ta fotka tady byla před tím rokem a půl kdy jsem tu nabídku zakládal. Orientačně je to tenhle typ, pokud máš zájem, můžu ho znovu nafotit a hodit sem znovu fotku

http://www.diseno-art.com/encyclopedia/ ... turbo.html
marcelus
Věčnej rejpal

prodám křídlo mr2-revize 4-konečně prodáno

Příspěvek od marcelus »

tak konečně prodáno-šlo na Slovensko, ale jinak klasika-každej druhej tady píše jak by chtěl tu svoji revizi 1-2 předělat na revizi 4-5, ale když tu náhodou někdo a ještě k tomu levně prodává odlišující díly z těchto revizí 4-5, rázem je ticho po pěšině, tudíž nejlíp dát zadarmo a ještě to dotyčnýmu dovýzt...
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Já to svoje možná budu muset časem prodat takže už nechci přijít ještě o víc peněz, na te revizi 1 by se musela nejspíš zavařit kastle a to bych neřešil. Vlastně sem se poučil z vlastních chyb a takovej ten tuning dělat z hovna něco lepšího mě opustilm protože ono to často nesedí jak by si člověk představoval :idea:
Odpovědět

Zpět na „MR2“