Prva garancna prehliadka
Prva garancna prehliadka
Boli ste uz niekto s novym aurisom? Kde, kolko vas to stalo a co bolo v cene?
re
Prva prehliadka absolvovana cca pred 3 tyzdnami - Toyota Nitra. Cena a ukony podla udajov na ich stranke
http://www.toyotanitra.sk/media/Servis/ ... 011-01.pdf
- Olej som si doniesol vlastny (bezproblemov). Spokojnost.
http://www.toyotanitra.sk/media/Servis/ ... 011-01.pdf
- Olej som si doniesol vlastny (bezproblemov). Spokojnost.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
V tomto týdnu jsem absolvoval první bezplatnou prohlídku (po 1000km). Nebyla to jen klasická prohlídka servisním technikem, ale i rozhovor o vozu, kde mi odpovídali na mé dotazy, které jsem k vozu ještě měl. Nicméně jsem uvedl několik drobných problémů:
1. převodovka - při řazení z 1 na dvojku se ozve "kovové" cvaknutí, při řazení 5 jde cítit "křupnutí" a již 3x se mi stalo, že vůbec nešla zařadit zpátečka - dle servisu vše OK, zpátečka prověřena, šla řadit vždy (mě za měsíc 3x nešla)
2. nesvítí podsvícení tlačítek na ovládání (seřízení) a sklápění zrcátek - není podsvíceno od výroby, takto to má být (no teda nevím, vše svítí, jen 3 tlačítka ne????)
3. ostřikovač - na straně spolujezdce stříká kapalina i po vypnutém ostřiku - bude řešeno v záruce, výměna trysek, mají nízký sklon a stříkají do plastové mřížky, ze které poté stříká kapalina na okno
Jinak vše OK.
1. převodovka - při řazení z 1 na dvojku se ozve "kovové" cvaknutí, při řazení 5 jde cítit "křupnutí" a již 3x se mi stalo, že vůbec nešla zařadit zpátečka - dle servisu vše OK, zpátečka prověřena, šla řadit vždy (mě za měsíc 3x nešla)
2. nesvítí podsvícení tlačítek na ovládání (seřízení) a sklápění zrcátek - není podsvíceno od výroby, takto to má být (no teda nevím, vše svítí, jen 3 tlačítka ne????)
3. ostřikovač - na straně spolujezdce stříká kapalina i po vypnutém ostřiku - bude řešeno v záruce, výměna trysek, mají nízký sklon a stříkají do plastové mřížky, ze které poté stříká kapalina na okno
Jinak vše OK.
Tak jsem dnes absolvoval ve Zlíně první garančku, vše proběhlo bez problémů, za 1,5 hod. jsem odjížděl. Nechal jsem si akorát vyměnit ostřikovače př. okna, objednali je a vymění v záruce na počkání, asi už ví že je to problém, protože neřekli k tomu ani slovo. A ještě mi po zimě auto umyli
Spokojený 

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
- MrafceK
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
bol som pred Vianocami v Tsusho Modrany.. ci menili olej, to nezistim, ale predpokladam, ze ano..
co sa tyka zaradenia rychlosti, tiez s tym niekedy zabojujem, ale staci sa poposunut a rychlost tam skoci sama.. je to chyba? ma s tym este niekto iny problem?
ostrekovace su v pohode, ked stojim.. vtedy ostrekuju cele okno.. ked jedu, striekaju kapanek nizsie, ale uz som si na to zvykol.. ako striekaju tie vymenene, ked auto stoji? neni to az na antenu?
co sa tyka zaradenia rychlosti, tiez s tym niekedy zabojujem, ale staci sa poposunut a rychlost tam skoci sama.. je to chyba? ma s tym este niekto iny problem?
ostrekovace su v pohode, ked stojim.. vtedy ostrekuju cele okno.. ked jedu, striekaju kapanek nizsie, ale uz som si na to zvykol.. ako striekaju tie vymenene, ked auto stoji? neni to az na antenu?
Mně se to při snaze zařadit jedničku někdy taky tak chová: nechce se jí tam, ale stačí, že se auto trochu pohne a už zajede... A zpátečka se někdy brání, to obvykle stačí jen pustit a znovu vymáčknou spojku. Jinak dvojka až šestka už je OK...MrafceK píše:bol som pred Vianocami v Tsusho Modrany.. ci menili olej, to nezistim, ale predpokladam, ze ano..
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna 12/2011