Prva garancna prehliadka

nová modelová řada - nástupce Corolly
rewerz
Navigátor

Prva garancna prehliadka

Příspěvek od rewerz »

Boli ste uz niekto s novym aurisom? Kde, kolko vas to stalo a co bolo v cene?
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna + VSC,TRC 08/2010
Obrázek
ultra
Manager Týmu

re

Příspěvek od ultra »

Prva prehliadka absolvovana cca pred 3 tyzdnami - Toyota Nitra. Cena a ukony podla udajov na ich stranke

http://www.toyotanitra.sk/media/Servis/ ... 011-01.pdf

- Olej som si doniesol vlastny (bezproblemov). Spokojnost.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
pepatko
Člen Týmu

Příspěvek od pepatko »

Ja byl v červnu, celková cena i s výměnou oleje cca 2600Kč(Ostrava-Hrabová). Nechal jsem si pretesnit bočni zadni okno(spatne dolehalo tesneni) a nechal jsem si vyměnit i kouli na radici pace(odrbal se ten chromovany ramecek). Vse v zaruce.
Meli to za 2 hodky hotove
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

kazdy predajca by mal mat cenu servisnych ukonov vycapenu na svojej stranke 8)

u nas je to 134,62 s DPH (PPC)
obsahuje to pracu, naplne, filter - cize cena za kompletku :twisted:
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

Rado SK píše:kazdy predajca by mal mat cenu servisnych ukonov vycapenu na svojej stranke 8)

u nas je to 134,62 s DPH (PPC)
obsahuje to pracu, naplne, filter - cize cena za kompletku :twisted:
..pocuj a uz naozaj olej aj menite? :D
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

mil: na toto reagovat nebudem, nas sa to netyka :P
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

to je super ak uz nie, lebo takto ste pred niekolkymi rokmi prisli o zakaznika :)
Czertik
Člen Týmu

Příspěvek od Czertik »

V tomto týdnu jsem absolvoval první bezplatnou prohlídku (po 1000km). Nebyla to jen klasická prohlídka servisním technikem, ale i rozhovor o vozu, kde mi odpovídali na mé dotazy, které jsem k vozu ještě měl. Nicméně jsem uvedl několik drobných problémů:
1. převodovka - při řazení z 1 na dvojku se ozve "kovové" cvaknutí, při řazení 5 jde cítit "křupnutí" a již 3x se mi stalo, že vůbec nešla zařadit zpátečka - dle servisu vše OK, zpátečka prověřena, šla řadit vždy (mě za měsíc 3x nešla)
2. nesvítí podsvícení tlačítek na ovládání (seřízení) a sklápění zrcátek - není podsvíceno od výroby, takto to má být (no teda nevím, vše svítí, jen 3 tlačítka ne????)
3. ostřikovač - na straně spolujezdce stříká kapalina i po vypnutém ostřiku - bude řešeno v záruce, výměna trysek, mají nízký sklon a stříkají do plastové mřížky, ze které poté stříká kapalina na okno

Jinak vše OK.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

tlacitka u mne to stejne...vecer nejsou videt
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

Tak jsem dnes absolvoval ve Zlíně první garančku, vše proběhlo bez problémů, za 1,5 hod. jsem odjížděl. Nechal jsem si akorát vyměnit ostřikovače př. okna, objednali je a vymění v záruce na počkání, asi už ví že je to problém, protože neřekli k tomu ani slovo. A ještě mi po zimě auto umyli :D Spokojený :wink:
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
Skarjuu
Člen Týmu

Příspěvek od Skarjuu »

Taky jsem dnes byl. Cena 3300 Kč. Auto vrátili umyté. Včetně ošetřených gumových koberců. V rámci záruky se budu domlouvat na přetěsnění čelního skla, těsnění vylézá ven. Trvalo to cca taky tu hodinu a půl.
Auris Luna 1.6 Valvematic 2011 MMT Black
MrafceK
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrafceK »

bol som pred Vianocami v Tsusho Modrany.. ci menili olej, to nezistim, ale predpokladam, ze ano..

co sa tyka zaradenia rychlosti, tiez s tym niekedy zabojujem, ale staci sa poposunut a rychlost tam skoci sama.. je to chyba? ma s tym este niekto iny problem?

ostrekovace su v pohode, ked stojim.. vtedy ostrekuju cele okno.. ked jedu, striekaju kapanek nizsie, ale uz som si na to zvykol.. ako striekaju tie vymenene, ked auto stoji? neni to az na antenu?
Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 12/2010
Obrázek
Hutte
Navigátor

Příspěvek od Hutte »

MrafceK píše:bol som pred Vianocami v Tsusho Modrany.. ci menili olej, to nezistim, ale predpokladam, ze ano..

co sa tyka zaradenia rychlosti, tiez s tym niekedy zabojujem, ale staci sa poposunut a rychlost tam skoci sama.. je to chyba? ma s tym este niekto iny problem?
Mně se to při snaze zařadit jedničku někdy taky tak chová: nechce se jí tam, ale stačí, že se auto trochu pohne a už zajede... A zpátečka se někdy brání, to obvykle stačí jen pustit a znovu vymáčknou spojku. Jinak dvojka až šestka už je OK...
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna 12/2011
MrafceK
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrafceK »

zacal som sa ucit radit s meziplynom, ma to nieco do seba.. tie rychlosti tam idu fakt lahsie.. aj pri radeni na vyzsi stupen.. co ale nasa Toyka moc neumoznuje je podradit s medziplynom a medzi tym zoslapnut plyn (ci uz spicka - pata alebo pata - spicka.. mam asi malu nohu)
Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 12/2010
Obrázek
BJ
Člen Týmu

Příspěvek od BJ »

MrafceK píše:zacal som sa ucit radit s meziplynom... aj pri radeni na vyzsi stupen...
:shock: Něco jsem si odjezdil se starými werky bez synchronů, ale o meziplynu při řazení nahoru teda slyším prvně. Dvojí spojka jo, ale meziplyn...
Toyota Auris 2.0 D-4D '08
Odpovědět

Zpět na „Auris“