Toyota Celica TS 141kW

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Toyota Celica TS 141kW

Příspěvek od Haky »

Zdravím,
mám zájem koupit Toyotu Celicu, 7. generaci, pouze ve verzi TS (141kW), nikdy nebouranou a se serviskou. S cenou do 400.000 Kč.
Nevíte prosím o nějaké, která je na prodej? Budu rád za jakékoliv informace. Velmi by mě zajímaly i vaše zkušenosti s tímto modelem.
Děkuji.

Můj kontakt:
Mobil: 604384783
E-mail: hakluk@atlas.cz
nebo zde na foru.
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Barva, stav km, ani výbava nerozhoduje. Jde mi o celkový stav vozu. Díky.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Já už se bál, že tam nikdy znova Celicu neuvidím... :D Bohužel o žádné nevím.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Beaver:

Zdravím :)
No v plánu byla už minulej rok, ale měl jsem nečekaný výdaje, tak Celica musela počkat..
Co ty, pracuješ pořád na Seifertově ulici?
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Haky píše:Beaver:

Zdravím :)
No v plánu byla už minulej rok, ale měl jsem nečekaný výdaje, tak Celica musela počkat..
Co ty, pracuješ pořád na Seifertově ulici?
Ne, já jsem teďka živnostník (www.tuning-store.cz) 8)
Lexus IS200
Lexus RX400h
Ado
Řidič

Re: Toyota Celica TS 141kW

Příspěvek od Ado »

Haky píše:Zdravím,
mám zájem koupit Toyotu Celicu, 7. generaci, pouze ve verzi TS (141kW), nikdy nebouranou a se serviskou. S cenou do 400.000 Kč.
Nevíte prosím o nějaké, která je na prodej? Budu rád za jakékoliv informace. Velmi by mě zajímaly i vaše zkušenosti s tímto modelem.
Děkuji.

Můj kontakt:
nebo zde na foru.
jedna taka je na predaj na slovensku ale chú za nu o 100tis viac
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Ado píše:
Děkuji.

Můj kontakt:
nebo zde na foru.
no jenže 500000 sk je necelejch 400000kč takže by to mnělo být v poho ne?
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

Celica2.0GTI píše:
Ado píše:
Děkuji.

Můj kontakt:
nebo zde na foru.
no jenže 500000 sk je necelejch 400000kč takže by to mnělo být v poho ne?
ale ona je za 650000sk a to je skoro 500tis českých,som mal na mysli viac o 100tis českých
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Tak to jo. No ono u vás celkově ty auta mi připadají i vzhledem kurzu korun celkem předražený
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

pár dotazů pro mr. Beaver

Příspěvek od micron »

Ahoj, všim sem si tady reklamky na tvuj přehlednej-rulezzz shop a mam pár dotazů. To co mě zaujalo...

A: Oil Catch Tank... to se dá zapojit i do celicy 2.0 GTi (or 1.6) má to nějakej smysl bez Turba? + je v motoru vůbec místo na tuhle hračku? Celkem zajímavej product... má nějaký možný negativní vlastnosti vedle těch kladných? Rozdíly oproti tomu když to neni instalovaný Díky.

B: Čistící sada sport filtru... já to čistim tak jednou za půl roku a to pod horkou sprchou zevnitř a zvrchu. (sajrajt pěkně vyteče, pak suSHIT a je ready) co ty na to?

C: Tužka na pneu... hezkýýý :shock: takovej retro styl, nechápu proč se to nedělá seriově, je to fain efekt - vydrží to jak dlouho (myčka-kartáče- sleze to, nebo vydrží?

Díky moc +micron-
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: pár dotazů pro mr. Beaver

Příspěvek od Beaver »

micron píše:Ahoj, všim sem si tady reklamky na tvuj přehlednej-rulezzz shop a mam pár dotazů. To co mě zaujalo...

A: Oil Catch Tank... to se dá zapojit i do celicy 2.0 GTi (or 1.6) má to nějakej smysl bez Turba? + je v motoru vůbec místo na tuhle hračku? Celkem zajímavej product... má nějaký možný negativní vlastnosti vedle těch kladných? Rozdíly oproti tomu když to neni instalovaný Díky.

B: Čistící sada sport filtru... já to čistim tak jednou za půl roku a to pod horkou sprchou zevnitř a zvrchu. (sajrajt pěkně vyteče, pak suSHIT a je ready) co ty na to?

C: Tužka na pneu... hezkýýý :shock: takovej retro styl, nechápu proč se to nedělá seriově, je to fain efekt - vydrží to jak dlouho (myčka-kartáče- sleze to, nebo vydrží?

Díky moc +micron-
ad A:
Dá se to zapojit do všech aut, místo se obvykle někde najde vždycky. Negativní vlastnost mě napadá asi jen jedna - občas musíš kouknout kolik je tam nachytanýho borčusu a případně to vypustit. Rozdíl je v tom, že máš to čistší sání, ale rozdíl výkonovej patrně nepoznáš (pokud jo, tak ti buď jde moc oleje do sání, což bys asi poznal i na kouří z laufu, nebo je to placebo efekt).

ad B:
Dělají to lidi i takhle, perou to jarem a impregnujou WD40kou, ale já bych osobně doporučoval tu sadu, je to jistější (a už jsem zaregistroval názor, že tím vyčištěním podomácku potom ten filtr získá horší průchodnost - nevím, netestoval jsem). Zas tak drahá myslím není, vzhledem k tomu, že ji použiješ víckrát.

ad C:
Tužka je taková hovadinka :P Časem se to obrousí, myčka by to dost možná sundala hnedka, to ti ani nevím :D Nějak jsem to nesledoval, leda bych se zeptal lidí co už to používají, já jsem zatím nápisy neobtahoval (chtěl jsem, ale už nemám gumy Kumho Ecsta Supra a obtahovat nápis Barum nebudu).
Lexus IS200
Lexus RX400h
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Barum

Příspěvek od micron »

AD1: ještě se zeptám v servisu... o smyslu či nesmyslu :-) čim míň "sraček" v objehu tim myslim líp... for Engine... možná si po 15-16 letech zaslouží kapku rozmazlit :lol: ještě mě napadá, jestli ten "zachycenej olej někde v objehu- koloběhu oleje třeba nemůže chybět... zase promazávat se musí :?:

AD2: zůstanu u horký sprchy a topení :_)

AD3: taky mam Barum... držáky :-) napadlo mě zvýraznit ne BARUM, ale jenom //BAR// + //RUM// habana cuba libre netopyr black mnam mnam :P :P (tu tužku bych si celkem vypůjčil...test)

new AD4: ale ty elipsovitý č-očko mlhovky beru na tuty tutut :-) časem nebo na srazu... sou KÚL... to sem takhle dřív párkrát chytil vostrou mlhu v lese a viděl sem prdlajs ani metr před autem, vedle auta, za autem, no celkem adrenalin... jen pro ten ne-bezpečnejší pocit...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Barum

Příspěvek od Beaver »

micron píše:AD1: ještě se zeptám v servisu... o smyslu či nesmyslu :-) čim míň "sraček" v objehu tim myslim líp... for Engine... možná si po 15-16 letech zaslouží kapku rozmazlit :lol: ještě mě napadá, jestli ten "zachycenej olej někde v objehu- koloběhu oleje třeba nemůže chybět... zase promazávat se musí :?:

AD2: zůstanu u horký sprchy a topení :_)

AD3: taky mam Barum... držáky :-) napadlo mě zvýraznit ne BARUM, ale jenom //BAR// + //RUM// habana cuba libre netopyr black mnam mnam :P :P (tu tužku bych si celkem vypůjčil...test)

new AD4: ale ty elipsovitý č-očko mlhovky beru na tuty tutut :-) časem nebo na srazu... sou KÚL... to sem takhle dřív párkrát chytil vostrou mlhu v lese a viděl sem prdlajs ani metr před autem, vedle auta, za autem, no celkem adrenalin... jen pro ten ne-bezpečnejší pocit...
Haky bude mít radost že mu to tady zasíráme :D

Jinak olej v sání chybět rozhodně nebude, co bys chtěl mazat ? Vstřikovače nebo klapku ? :D Starý auta dokonce měly odvětrání pánubohu do oken, z ekologických důvodů se zavedlo spalování. Filtr klidně sprchuj dál, ale nezapomínej ho impregnovat aspoň nějakým tím olejem ve spreji, jinak to prdlajs chytá prach. Gumy bych podle tvýho návodu obtáhl jedině kdyby se jmenovaly Beefeater, páč rum nepiju :P A ty mlhovky - na obrázku maj z neznámýho důvodu modrou čočku, ale v reálu je klasicky bílá, budu to tam muset připsat. Stejně s nima neuvidíš v mlze o moc líp (na Favoritu mám klasický Kaufland WESEM mlhovky a taky s nima člověk o moc víc nevidí), mlhovky spíš slouží pro zvýšení viditelnosti samotnýho auta (stejně jako zadní).
Lexus IS200
Lexus RX400h
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

sorry haky

Příspěvek od micron »

haky má smůlu :-)

ještě k těm mlhovkám, to jestli je čočka modrá/bílá je mi putna, ale to že teda nesvítěj skrz hustou mlhu je jaksi "divný" co třeba ty velký kulatý (rally) (ty by mohly snad projít mlhou... chtělo by to nějakej TEST, chci něco co svítí pořádně, aby to prostě a jednoduše splňovalo svuj účel. prostě mlhovka s velkým M.
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: sorry haky

Příspěvek od Beaver »

micron píše:haky má smůlu :-)

ještě k těm mlhovkám, to jestli je čočka modrá/bílá je mi putna, ale to že teda nesvítěj skrz hustou mlhu je jaksi "divný" co třeba ty velký kulatý (rally) (ty by mohly snad projít mlhou... chtělo by to nějakej TEST, chci něco co svítí pořádně, aby to prostě a jednoduše splňovalo svuj účel. prostě mlhovka s velkým M.
Ty obrovský rampy a la rally svítí suprově, ale na rally tam myslím maj 4 dálkový (páč jet v noci 160 po šotolině a vidět na 10 metrů je myslím dost o hubu). Ona ta mlhovka pochopitelně něco osvítí, ale protože mlhovky svítí pod mlhu, tak stejně o moc rychlej jet nemůžeš. Z osobní zkušenosti vím, že žlutě svítící mlhovky na Supře maj přibližně stejnej efekt jako ty na Favouchovi a ty zároveň svítí plus mínus podobně jako ty kulatý sfině na Ochcávkách (který se mi zdály že zato svítí o něco míň do stran). Projektory mají ambice dosvítit o něco dál pod tou mlhou, ale té mlhy samotné tě zbavit stejně nedokážou 8)
Lexus IS200
Lexus RX400h
Odpovědět

Zpět na „Celica“