Handsfree SWC
Handsfree SWC
chci se zeptat, zda lze současně mít používat 2 telefony. V návodu se píše, že mohou být spárovány 4 telefony. Ale nevím jestli současně?...
tipoval bych že vyhraje pořadí vloženíLuke_Luke píše:Pridavam se, taky mne to zajima.
Hlavne pak, jak kdyz mas 4 v nejake pomyslnem white listu, co urcuje poradi autom. pripojeni, kdyz napr 2 z tech 4 maji nejednou zaply BT

Odpovím si na svou otázku. Dvousimkový Samsung Star II Duos normálně funguje, volá se ze sim, která je aktuálně v telefonu přepnutá jako "výchozí" a přijmout hovory jde z obou sim.on22 píše:Nemáte někdo zkušenost, jestli a jak funguje telefon na 2 SIM?
Corolla 1.6 Valcematic CVT Active Trend+ 2017
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
Promin, nevsiml jsem si tveho dotazu jinak bych ti odpovedel - Pouzivam dual SIM Nokii a bez problemu. Neni tam rozdil od bezneho telefonu - vzdy je pri hovoru aktivni pouze jedna SIM presne jak pises.on22 píše:Odpovím si na svou otázku. Dvousimkový Samsung Star II Duos normálně funguje, volá se ze sim, která je aktuálně v telefonu přepnutá jako "výchozí" a přijmout hovory jde z obou sim.on22 píše:Nemáte někdo zkušenost, jestli a jak funguje telefon na 2 SIM?
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Pridam se ze zkusenosti s dualsimem Gsmart 1345 system android 2.3.4.on22 píše:Nemáte někdo zkušenost, jestli a jak funguje telefon na 2 SIM?
Pripojeni bez problemu. Dve sim nemaji na toto vliv protoze se vuci BT HF je to jedno zarizeni.
Mel jsem trosku obavy, protoze predchozi typ Gsmart 1205 obcas mel problem s pripojenim nekdy to vypadavalo. Tento typ je bez problemu. Jedine co se mi nepovedlo sparovat jako HF a jako datove uloziste pro muziku zaroven. Nezverejnil by tu nekdo postup jak na to?. Me funguje bud jedno nebo druhy

Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011