Posilovac rizeni - jde nepravidelne a zacina jit ztuha
Posilovac rizeni - jde nepravidelne a zacina jit ztuha
volant jde částečně ztuha,částečně zvolna,prostě krokuje,je to opruz,připadám si jak řidič náklaďáku...
menil jsem gufero v tom cerpadylku co je na systemu kladek u motoru. takze by snad melo byt ok i kdyz abych rekl pavdu osobe co mi to menil moc neverim... co byste doporucovali proverit, projit?
menil jsem gufero v tom cerpadylku co je na systemu kladek u motoru. takze by snad melo byt ok i kdyz abych rekl pavdu osobe co mi to menil moc neverim... co byste doporucovali proverit, projit?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1754
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1057
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1057
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Buď ten řemen...Ale spiš zavzdušněne,když to čerpadlo nasaje vzduch,tak jde chvilkama naprázdno,a volant ti stuhne.Dej si kola rovně,dolij kapalinu na max,nech otevřenou nádobku,nastartuj,a toč parkrad střídave plný levý,a plný pravý rejd,parkrat to ,,Zahučí" a bude pokoj...Kdyby to byl řemen,pištělo by to. 

TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD

Ty jo tak jsem s tim prubezne v ramci mych moznosti experimentoval cele leto.
> Zkontroval jsem vymenu gufera na cerpadle je to asi OK protoze z toho uz nic netece ( nebo po letnich 8000 kilometrech jsem dolevat nemusel ) , > Vymenil klinak na cerpadle ale stejne je to picu platne.
Dle nalady - nepodarilo se mi vypozorovat cim by to mohlo byt - to bud ridi dobre nebo spatne. Vlhkost nebo tak na to vliv nema. Odvzdusnit jsem to zkousel ale nepomohlo to. Nevim tedy v cem muze byt problem ale mam na Vas panove dotaz:
Kdyz zacnete tocit a naskoci posilovac o kolik Vam vyskoci nahoru otacky? ? ?
A jeste jeden dotaz > da se nejak overit funkcnost ventilu na cerpadle - vedou do nej dve hadicky kdyz jsem je prehodil tak se to chova stejne...
dik
> Zkontroval jsem vymenu gufera na cerpadle je to asi OK protoze z toho uz nic netece ( nebo po letnich 8000 kilometrech jsem dolevat nemusel ) , > Vymenil klinak na cerpadle ale stejne je to picu platne.
Dle nalady - nepodarilo se mi vypozorovat cim by to mohlo byt - to bud ridi dobre nebo spatne. Vlhkost nebo tak na to vliv nema. Odvzdusnit jsem to zkousel ale nepomohlo to. Nevim tedy v cem muze byt problem ale mam na Vas panove dotaz:
Kdyz zacnete tocit a naskoci posilovac o kolik Vam vyskoci nahoru otacky? ? ?
A jeste jeden dotaz > da se nejak overit funkcnost ventilu na cerpadle - vedou do nej dve hadicky kdyz jsem je prehodil tak se to chova stejne...
dik
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
My jsme vymenily pumpu, kapalinu, hreben, profoukly trubky a porad to nebylo ono. Nikde mi to neteklo, ale jakoby se to zavzdusnovalo.
Vse se spravilo az v momente kdy jsem "zaparkoval v prikopu". Dostalo to ranu a rizeni je jedna basen.
Vse se spravilo az v momente kdy jsem "zaparkoval v prikopu". Dostalo to ranu a rizeni je jedna basen.
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
heh tak dik za radu pankaci ale prece sveho milacka neprasknu do prikopu