tak jsem byl v sobotu v Hradci na toyota srazu-sprinty jsem vyhrál i když konkurence byla velká-viz.foto
a tady jsou moje nový koncovky vejfucku-už čekám na vyjádření Pepo-jestli jsou vopravdu tak hrozný, jak si říkal, že budou ale mě se líběj a hlavně po dvou letech kecání vo tom, to mám konečně z krku...
a mě se líběj , má to lemovat tvar zadního spoileru, nedovedu si představit jak by to k tvaru toho spoileru vypadalo a jestli by to vůbec v někom evokovalo, že to má připomínat tvar světel a hlavně nevím kam bys to chtěl narvat-na to abys dělal koncovky ve tvaru zadních světel-to znamená po dvou na každý straně - na to tam opravdu není místo-už tohle bylo tak tak, bylo mi jasný, že né každýmu se to bude líbit, ale chtěl jsem nějakej originál, né jenom kupovaný kulatý nebo DTM koncovky. Já jsem si to takle představoval a moje očekávání to splnilo
esík on tím nemyslel spíše jednoduché koncovky v poměrově zmenšeném obdelníku s kulatými rohy jako má jedno i druhé z těch světel.... :-/ ty hrany jsou strašný...
aczasa píše:esík on tím nemyslel spíše jednoduché koncovky v poměrově zmenšeném obdelníku s kulatými rohy jako má jedno i druhé z těch světel.... :-/ ty hrany jsou strašný...
presne tak
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
to aczasa-hele jak říkal v sjůprstár Michal Šepsů panu Rytmusovi-"nevyjadřuj se k mýmu zpěvu, dyž sám nejseš zpěvák...", dělám si legraci, každej má svůj názor a já sem ani nečekal, že to sklidí nějaký ovace-po rameni jsem se už poplácal sám...
tak na tohle by ti snad ani neměli co říct, že máš vyměněný pouze koncovky výfuku, emise to nijak nezvedá, protože celej vejfuck mám kromě koncovek původní a jinak nevim co by jim na tom mohlo vadit, to už by jim pak mohli vadit i neorigo ventilky...
tak sem se na to byl znovu kouknout na živo a objektivně musim říct, že to sou nejhezčejší koncovky na svjetě a taky že mám nejvíc nejlepčejší auto na svjetě a nigdo mi to nevymluví..., takže klidně pište dál že to je hnusný-hlavně že bastler neboli tuner je spokojenej...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova