motor klepe
motor klepe
prominte ze mam furt ty blby dotazy...ale dalsi vec co mi ta supra dela ze motor chvilema dost kovove klepe...nekdy to prestane,ale za chvili zase zacne....mate s tim zkusenost?ze by hydrostel?je to zvuk jak kdyby neco litalo ve valci(ale snazil jsem se skrz svicku neco vydolovat-kousek kovu jsem vyndal...ale klepe to stejne......bojim se to uz startovat..
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Velmi pravdepodobne pridrena na klice - zvlast jestli motor klepe pri otackach kolem 2000 a vys. Hydrostely tam zadne nejsou.
Otazka je, cos vyndal z valce, pokud to byl kousek lopatky turba nebo matice z hridele, tak je zadelano na problemy, pist a valec muzou byt taky dost pomlacene, ale to skrz otvor pro svicku bohuzel stejne nepoznas.
Otazka je, cos vyndal z valce, pokud to byl kousek lopatky turba nebo matice z hridele, tak je zadelano na problemy, pist a valec muzou byt taky dost pomlacene, ale to skrz otvor pro svicku bohuzel stejne nepoznas.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
nejhorší je že tohle už je koupen nový motor:(....když jsem kupoval supru tak jsem ji koupil s tim že majitel tvrdil že je špatné těsnění pod hlavou a šla do motoru voda...tak jsem to rozdělal a zjistil jsem že je uplne total rozpraskaný blok motoru(pravděpodobně mrazem protože to je podel celyho bloku od vodních kanálu..tak jsem sháněl asi půl roku nový blok nebo celý motor...nakonec jsem koupil tenhle o kterém mě majitel tvrdil že je uplně super.....takže jsem pravděpodobně zase na začátku:(
- NiCKSON
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No já měl taky záhadný klepání na 5M-GE, znělo to dost typicky jako klika, ale dělalo to jen někdy.
Hledalo se dlouho, kliku jsme vyloučili poměrně záhy, nakonec to byla prasklá řemenice na klice.
Bylo to prdlý na tom krčku co je v něm klínek a kolem vožvejkaný.
Hledalo se dlouho, kliku jsme vyloučili poměrně záhy, nakonec to byla prasklá řemenice na klice.
Bylo to prdlý na tom krčku co je v něm klínek a kolem vožvejkaný.
Supra'85 + Corolla 4wd'88 + MR2 Racing'85 + Corolla AE86 fun project'84
díky za tip..zítra to pujdu omrknout..mě to právě taky dělá jen někdy teďka to asi hodinu běželo a bylo to úplne tichy ale pak se na chvilku ten zvuk zas objevil a zase to ztichlo...myslim kdyby to byla klika tak by to dělalo furt ne?
ještě jeden dotaz je možné sundat olejovou vanu aniž bych musel vyndat motor nebo nápravu???
ještě jeden dotaz je možné sundat olejovou vanu aniž bych musel vyndat motor nebo nápravu???
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
motor nevyndavej, jen nadzvedni v silentech ( povol si i uložení převodovky ) nemusí jit uplne ven, stačí když ho o 10-15cm zvedneš..Mara126 píše:díky za tip..zítra to pujdu omrknout..mě to právě taky dělá jen někdy teďka to asi hodinu běželo a bylo to úplne tichy ale pak se na chvilku ten zvuk zas objevil a zase to ztichlo...myslim kdyby to byla klika tak by to dělalo furt ne?