Plasty
Plasty
Jak vam jdou otvirat ty plastove kryty v kufru? V pravo je zatim schovany hever a na druhy strane nic.
Mne se po dlouhem boji podarilo otevrit pravy, ale ulomila se mi na mem jedna packa, ten na leve strane je o neco lepsi, ale taky zadny zazrak.
A ty jen obarveny plasty na klikach dveri zevnitr taky asi delal nejaky genius, uz to mam odrenou barvu.
Ma to cenu reklamovat?
Mne se po dlouhem boji podarilo otevrit pravy, ale ulomila se mi na mem jedna packa, ten na leve strane je o neco lepsi, ale taky zadny zazrak.
A ty jen obarveny plasty na klikach dveri zevnitr taky asi delal nejaky genius, uz to mam odrenou barvu.
Ma to cenu reklamovat?
Auris 1,6 Valmetic Luna
Re: Plasty
Samozrejme. Kamosce se odrbala radici paka ( ten stribrny krouzek nahore ) a taky ji to museli opravit. Kupujes si auto za 350 litru - nemuze se ti odrbat barva z plastu za rok. To jsi si mohl za 180 koupit dacii... Budou samozrejme zkouset takove keci jako prstynek atd., ale kdyz na ne zatlacis a pohrozis TMCZ respektive TME tak budou ochotni... Samozrejme ze musis rozeznat co je jejich chyba a co se ti pouze nelibi - viz sedacky, co tu spousta lidi resi...Skopek píše:Jak vam jdou otvirat ty plastove kryty v kufru? V pravo je zatim schovany hever a na druhy strane nic.
Ma to cenu reklamovat?
podle me je to stejne, jako kdyby si nekdo stezoval na nevhodnou velikost vence volantu, nebo radici paky. Proste takto byl auris konstruovany, kazdy z nas kdo si ho kupoval mel urcite zkusebni jizdu a tam si toho mel vsimnout. ja mam treba 92 kg a 184 cm a vystuha mi vubec nevadi... pokud se nekdo domniva, ze ma nekomfortni sedacky, tak to neni chyba vyrobce - me treba taky nesedi sedacky u stareho avensise, ale urcite bych si kuli tomu nesel stezovat na toyotu. Sorry, ale tot muj nazorkrumlov píše:Samozrejme ze musis rozeznat co je jejich chyba a co se ti pouze nelibi - viz sedacky, co tu spousta lidi resi...
Můžeš to rozvést? Toyota nekomunikuje, úpravu sedačky si budu muset zaplatit sám.
skoro vsechny auta maji rozdilne konstruovanou sedacku ridice a spolujezdce. Malo ktere auto je ma totozne - je to z duvodu snizeni nakladu. Na sedadle ridice vzdy nekdo sedi, kdezto na sedadle spolujezdce pouze nekdy, proto naroky na tuto sedacku jsou nizsi... automobilky se snazi setrit kde to jde - toyotu nevyjimaje - a toto je jedna z moznosti...
podle me je to stejne, jako kdyby si nekdo stezoval na nevhodnou velikost vence volantu, nebo radici paky. Proste takto byl auris konstruovany, kazdy z nas kdo si ho kupoval mel urcite zkusebni jizdu a tam si toho mel vsimnout. ja mam treba 92 kg a 184 cm a vystuha mi vubec nevadi... pokud se nekdo domniva, ze ma nekomfortni sedacky, tak to neni chyba vyrobce - me treba taky nesedi sedacky u stareho avensise, ale urcite bych si kuli tomu nesel stezovat na toyotu. Sorry, ale tot muj nazor[/quote]
U nového auta se závada neprojevila, až po čase. Bohužel mám přes sto kilo a problém mám. Toto mě neudělalo sedadlo ani ve Felicii po 12-letech, ani sedadlo v Peugeotu po 60-ti tisících kilometrech. Někde udělali soudruzi z NDR chybu. Možná budou mít starosti i ostatní po delší době, až po skončení záruky. On totiž ten molitan v boční výztuze drhne a láme se o konec výztuhy, která není do konce. Nikoho nebudu předvědčovat o mé pravdě. Vemte si zrcátko a podívejte se odspodu, je to částečně vidět, dá se to také nahmatat. Toť vše o mém názoru, více už k tomu nemám co říct. Posaďte se do hybridu a srovnávejte anglické a turecké provedení.
U nového auta se závada neprojevila, až po čase. Bohužel mám přes sto kilo a problém mám. Toto mě neudělalo sedadlo ani ve Felicii po 12-letech, ani sedadlo v Peugeotu po 60-ti tisících kilometrech. Někde udělali soudruzi z NDR chybu. Možná budou mít starosti i ostatní po delší době, až po skončení záruky. On totiž ten molitan v boční výztuze drhne a láme se o konec výztuhy, která není do konce. Nikoho nebudu předvědčovat o mé pravdě. Vemte si zrcátko a podívejte se odspodu, je to částečně vidět, dá se to také nahmatat. Toť vše o mém názoru, více už k tomu nemám co říct. Posaďte se do hybridu a srovnávejte anglické a turecké provedení.
Prodaný Auris 2010
Auris TS hybrid Executive
Auris TS hybrid Executive
to je pravda ale taketo setrenie je v tomto pripade proti logike. neviem aku funkciu ma presne ta vyztuha ale ked uz setrili tak kludne mohli setrit aj na sedacke spolujazdcahandis píše:skoro vsechny auta maji rozdilne konstruovanou sedacku ridice a spolujezdce. Malo ktere auto je ma totozne - je to z duvodu snizeni nakladu. Na sedadle ridice vzdy nekdo sedi, kdezto na sedadle spolujezdce pouze nekdy, proto naroky na tuto sedacku jsou nizsi... automobilky se snazi setrit kde to jde - toyotu nevyjimaje - a toto je jedna z moznosti...

re
Zbadal som ze na tapacire dveri v mieste kde je klucka dveri - resp madlo dveri mam skrabance v plastovom oblozeni - to oblozenie je z dost mekeho materialu a skrabance sa uz nedaju odstranit - neviem ci ma niekto podobnu skusenost.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Tak moje mamča má zatím madla OK, ale co jsem si všiml, tak má docela slušně poškrábaný ten stříbrný most pod pákou ruční brzdy a jeden škrábanec na spodních dvířkách schránky spolujezdce. A to má to auto najeto jen 5tis.
Kdyby jsme to auto nekupovali s vědomím, že to tak dopadne a jen za 300k, tak by mě to asi štvalo, ale dokud vše funguje jak má, tak tohle nemáme potřebu řešit a považuji to za prkotiny, které trochu zamrzí u jinak super auta.
Naši už další auto mít nebudou, takže jim nebude vadit, když za 10let nebude interiér vypadat jako nový a sráželo by to cenu při případném prodeji. Hlavně, když je to spolehlivě povozí po nákupech a doktorech
Kdyby jsme to auto nekupovali s vědomím, že to tak dopadne a jen za 300k, tak by mě to asi štvalo, ale dokud vše funguje jak má, tak tohle nemáme potřebu řešit a považuji to za prkotiny, které trochu zamrzí u jinak super auta.
Naši už další auto mít nebudou, takže jim nebude vadit, když za 10let nebude interiér vypadat jako nový a sráželo by to cenu při případném prodeji. Hlavně, když je to spolehlivě povozí po nákupech a doktorech

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
Interier je z prevazne vetsiny vyplnen tvrdymi plasty, nemluve o verzi pred FL, kde je trvrdy snad uplne vsechno. S tim, ze se interier casem poskrabe, s tim je nutne proste pocitat.
Po 2 letech se par smouh najde, osobne: kolem klicovy zdirky zapalovani a defendlocku, madlo dveri u ridice (od hodinek, klicu apod.), plast pod rucni brzdou atd.
Z hlediska estetiky jsem s tim smiren, vic me stve tu a tam ruzne povrzavani z ruznych casti interieru: tu z pravy strany u spolujezdce, od uchyceni pasu, z podvolantu, ted nove povrzava mrizka vydechu na sklo nad radiem (u autom. klimy) ...
Nejhorsi to je v zime, kdy se interier zahriva, pak naopak vlete, kdy se do prehrateho interieru chladi klimou, to je kolikrat teprve koncert.
Tyhle "drobnosti" celkem kazi celkovy dojem z pouzivani, ale co by clovek chtel od evropskyho auta, ze? Ikdyz neznam jiny auto nizsi stredni tridy, kde by plasty byly tak hrozne jak u Aurisu (mozna tak jeste u Cruze).
Po 2 letech se par smouh najde, osobne: kolem klicovy zdirky zapalovani a defendlocku, madlo dveri u ridice (od hodinek, klicu apod.), plast pod rucni brzdou atd.
Z hlediska estetiky jsem s tim smiren, vic me stve tu a tam ruzne povrzavani z ruznych casti interieru: tu z pravy strany u spolujezdce, od uchyceni pasu, z podvolantu, ted nove povrzava mrizka vydechu na sklo nad radiem (u autom. klimy) ...
Nejhorsi to je v zime, kdy se interier zahriva, pak naopak vlete, kdy se do prehrateho interieru chladi klimou, to je kolikrat teprve koncert.
Tyhle "drobnosti" celkem kazi celkovy dojem z pouzivani, ale co by clovek chtel od evropskyho auta, ze? Ikdyz neznam jiny auto nizsi stredni tridy, kde by plasty byly tak hrozne jak u Aurisu (mozna tak jeste u Cruze).
Auris 1.6, r.v. 2008
ja uz mam tiez par skrabancov kade tade po plastoch aj v exterieri ale rozhodol som sa ze take hluposti nema cenu riesit inak by som v 30tke uplne zosedivel
Keby som bol puntickar tak si kupim bentley alebo nieco podobne. v dnesnej dobe sa setri uplne vsade takze s tym treba pocitat aj u japoncov (vlastne Turkov). ja len pevne verim, ze dlho vydrzia take veci ako elektronika a vsetky mechanicke casti respektive ze to auto bude aj po 20-30 rokoch jazdit bez problemov.