litá kola na yariska a tónování oken

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
ivos
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

litá kola na yariska a tónování oken

Příspěvek od ivos »

Ahoj chtěl jsem se zeptat jaký rozměr má lité kolo na yariska jakou rozteč atd ?
Taky jsem se chtěl zeptat jaké zkušenosti máte s tónovacími foliemy jako jakou propustnost si mám dát aby to bylo schválené.
díky moc ahoj ivoš :shock:
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

kola maji 4x100, stred 54,1mm - lity kola maji stred vetsinou vetsi a prodavaji se k tomu stredici krouzky za par korun, takze treba z nekterych VW, Renaultu nebo z Felicie by kola taky mohly pasovat
jakej prumer to uz zalezi na tobe.
Jinak kdyz mrknes na www.autoprestige.cz tak si muzes vybrat primo kola ktery se delaji pro Yarise 8)

o tonovanych sklech nic nevim :oops:
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
ivos
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivos »

děkuju moc :D
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Tak ja zase o tonovani :-)

Abys dostal atest a defakto mel povoleny folie a nemel problem s policajtama...tak v predu(bocni okna) muzes mit max 30% zatmaveni....ale nezapomen ze z vyroby jiz je okno tonovane....NO a dozadu bocni okna a zadni okno....si muzes dat co chces...ja mam propustnost svetla jen 5% :D tzn 95% zatmaveni a v noci kdyz koukas z auta ven tak je to na pohodu...Jinak na 3dv, yarise prijdou folie cca 4500kc :wink:

Jinak jeste k tem kolum...kamos mi rikal ze neni moc dobre kdyz mas ten stred jinej a davas tam ty krouzky...je lepsi mit kolo ktery ma primo stred 54,1mm!! Mno a ET se doporucuje podle Canabika 8) ET 35 - ET 40 ....
ivos
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivos »

no hele děkuju za radu jen si nedovedu představit jak je vidět z auta když máš vzadu 95% folie, když sedíš vzadu jak je z auta vidět přes den a jak v noci?
a taky nevíš náhodou jak moc jsou natónovaný skla z výroby?

děkan :)
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

TOm píše:Jinak jeste k tem kolum...kamos mi rikal ze neni moc dobre kdyz mas ten stred jinej a davas tam ty krouzky...je lepsi mit kolo ktery ma primo stred 54,1mm!! Mno a ET se doporucuje podle Canabika 8) ET 35 - ET 40 ....
Jenze vetsina novych kol, se dela s velkym otvorem - cca 70mm a pak sou k tomu dodavany ty krouzky - levnejsi vyroba nez u presne vrtanych kol
myslim, ze s tim zase takovej problem neni. teoreticky by se dalo jezdit bez tech krouzku - slouzi hlavne k vycentrovani kola na osu - abys to spravne prisrouboval a dobre si to sedlo
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
ivos
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivos »

taky děkuju za odpověď, přichází jaro a já chci dopřát mazlíčkovy hezčí kola :D
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

ivos píše:no hele děkuju za radu jen si nedovedu představit jak je vidět z auta když máš vzadu 95% folie, když sedíš vzadu jak je z auta vidět přes den a jak v noci?
a taky nevíš náhodou jak moc jsou natónovaný skla z výroby?

děkan :)
No pri 95% je videt prres den uplne normalne ....kolikrat koukam zenskym do oci co stoji zamnou a no problem... Z vyroby nevim kolikjk to je procentualne natonovany...ale myslim ze by to na sklech melo byt napsano....
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

TOm píše:Mno a ET se doporucuje podle Canabika 8) ET 35 - ET 40 ....
vazne? :shock: to som niekde pisal? :shock: sory, I don´t remember..
inak nieco pravdy na tom bude...v aplikacnom dokumente OZ-tov je vsade napisane ET 37...ale roztece su tam 4x108....takze neviem
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Canabik píše:
TOm píše:Mno a ET se doporucuje podle Canabika 8) ET 35 - ET 40 ....
vazne? :shock: to som niekde pisal? :shock: sory, I don´t remember..
inak nieco pravdy na tom bude...v aplikacnom dokumente OZ-tov je vsade napisane ET 37...ale roztece su tam 4x108....takze neviem
Sry to jsi nebyl ty...ale Beckem me psal, ze ET35 - 40 :-) Sem to nejak popletl... :roll:
romanca
Člen Týmu

dobrz kamenz obchod v bratislave

Příspěvek od romanca »

neviete mi poradit dobry klasicky obchod na zliatinove kolesa v bratislave? nechcem si to kupovat cez internet a chcel by som si to najskor obzriet...
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: dobrz kamenz obchod v bratislave

Příspěvek od Canabik »

romanca píše:neviete mi poradit dobry klasicky obchod na zliatinove kolesa v bratislave? nechcem si to kupovat cez internet a chcel by som si to najskor obzriet...
no myslim ze klasicky obchod na zliatinove disky nemame v ba...podla toho co za kolesa chces...skus napriklad www.combi.sk (su smerom na avion)
...ale ide o to ze aku znacku chces a v akej cenovej relacii to chces...
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
Teo
Člen Týmu

Re: litá kola na yariska a tónování oken

Příspěvek od Teo »

ivos píše:Ahoj chtěl jsem se zeptat jaký rozměr má lité kolo na yariska jakou rozteč atd ?
Taky jsem se chtěl zeptat jaké zkušenosti máte s tónovacími foliemy jako jakou propustnost si mám dát aby to bylo schválené.
díky moc ahoj ivoš :shock:
Ahoj, já jsem na svého Yariska nechal udělat bezfóliové tónování. Je na všech oknech na 80 % a vystavili mě na to kartičku, že je to schváleno, i v němčině, do zemí EU. Jsou v ní údaje na moje auto. Taky mám kód na oknech, který je v té kartičce. Žádné problémy nemám, ani na technické, stačí jím tento doklad a policie nemá žádnou možnost na ulici zjistit stupeň zatónování skel. Je přes to normálně vidět, jediný problém je v couvání v absolutní tmě, to si musím dát okno dolů. Jinak ve městě, kde svítí pouliční osvětlení je to vklidu. Dovnitř vidět není. Stálo to 6 tis. Kč. Jinak fotečka je pod mým nickem v seznamu členů. Teo.
romanca
Člen Týmu

neviem co chcem

Příspěvek od romanca »

sam neviem co chcem. chcem aby to auto dobre vyzeralo. chcem aby to bolo lacne a kvalitne aby sa to nerozpadlo. tak do 3000 sk. nechcem si to ale kupovat cez net, lebo neviem co dostanem a predsa len vacsina je to aj pneuservis a hned by som si to aj nechal osadit. takze stale hladam, tusim sa pojdem pozriet do toho forstingera.
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: neviem co chcem

Příspěvek od drgi »

romanca píše:sam neviem co chcem. chcem aby to auto dobre vyzeralo. chcem aby to bolo lacne a kvalitne aby sa to nerozpadlo. tak do 3000 sk. nechcem si to ale kupovat cez net, lebo neviem co dostanem a predsa len vacsina je to aj pneuservis a hned by som si to aj nechal osadit. takze stale hladam, tusim sa pojdem pozriet do toho forstingera.
co tak tieto?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1863
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Odpovědět

Zpět na „Yaris“