tak kdo by měl zájem tak se ozvěte petet.h@seznam.cz

a ještě zadek

je to sitotiskwong píše:a bude to nazehleny, vysity, potiskly nebo jak?
zatim to je jenom nepovedena fotomontaz...
jo tricka toyota celica ty už mám 2 hotový více jak rok jsou červený z černým potiskem davám tu jednu fotku at vidite že nekecám jak jsem v něm vyfocený na srazu v kopřivnici ten malý nápis na prsou je i na zádech ve velkým jenom že tohle není sitotisk ale takový nažehlovací potisk ale to triko vyšlo na 500kč a to je dost tak to řeším takhle a nechci z toho dělat tady byznys.Celica2.0GTI píše:No nechci ti kecat do tvých podnikatelských aktivit ale jsi na fóru toyot kde je asi 3 až 5 majitelů super takže o to asi moc velkej zájem nebude kdyby jsi trošku popřemýšlel tak třeba celic je tu už v desítkách takže by jsi asi měl popemýšlet jestli by spíš borci co mají celicy nechtěli celicu místo nápis supra co a to nemluvím o ostatních typech
nevím jak to bereš ty já mám celicu mám ji rád ale kdybych mohl mít supru mkiv tak ji beru hned spíš kdybych na ni mělMarty píše:A co takhle jen napis toyota? Ja odmitam nosit tricko toyota supra a jezdit 1.4 corollou
Petr píše:nevím jak to bereš ty já mám celicu mám ji rád ale kdybych mohl mít supru mkiv tak ji beru hned spíš kdybych na ni mělMarty píše:A co takhle jen napis toyota? Ja odmitam nosit tricko toyota supra a jezdit 1.4 corollou
a musíš uznat že supra od celici je o řadu víš tak proč bych nenosil triko supra
rozhodně bych na sebe nevzal opel,nebo tak nějak
no a corolla je super spolehlivostí se jí může rovnat málo co ale je to toyota a na špici toyot je supra NE jako nej model nepočítám off road atd.jen osobní
no tak to vnímám já a že se na další supru čeká už XXXXlet to je jíný téma
a celica už taky není co bývala nejvíc ji proslavil carlos-saint
poslední celica už ja stará a prej se má přestat vyrábět a místo ní je předražená corolla t-sport
vždyt dneska každý hot hatch od ruzných značek jsou na tom výkonově lépe než nejvýkonejší celica ze 191PS v tomhle toyota spí
a nebo vyčkává na vhodnější přiležitost
jo a NECHTĚLI BY JSTE KAŽDEJ NA TO SVÝ TRIKO FOTKU
myslíš že na to mám razítko že to každýmu natisknu zvlášt!!!!
když firma NIKE vyjde na trh z novým modelem trika taky mu budeš psát že k tomu háčku chceš svoje jméno???
nechci se tu hádat a každýmu výjdu rád vstříc ale když seženeš 10 zájemců jen triko z logem toyota tak ti to klidně zajistím
a jestli má někdo jiný další nápad tak to udělám taky ale jen min. při 10kusech at to nestojí majlant