TRIKO SUPRA

cokoliv co Vás zaujalo v kategorii foto a video, jednotlivé vkládejte, více fotek linkujte...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

TRIKO SUPRA

Příspěvek od Petr »

ahoj lidi neměli by jste zájem o tohle triko cena 300kč+poštovné velikost XL,L,M barva jen černá
tak kdo by měl zájem tak se ozvěte petet.h@seznam.cz

Obrázek[/quote]
a ještě zadek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Petr dne stř 15.03.2006, 21:53, celkem upraveno 1 x.
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

Je to XL dost velký XL????? :wink:
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

a bude to nazehleny, vysity, potiskly nebo jak?

zatim to je jenom nepovedena fotomontaz...
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

wong píše:a bude to nazehleny, vysity, potiskly nebo jak?

zatim to je jenom nepovedena fotomontaz...
je to sitotisk
chápejte abych to mohl nechat dělat tak musím zjistit jaký je zájem nebudu pak mít 30 triček na každý den jedno.
jo a myslím foto montaž zas tak hrozná není ale origo je super.
a kdyby byl zájem víc o tyhle taky by to šlo.
Obrázek
Naposledy upravil(a) Petr dne sob 18.03.2006, 21:01, celkem upraveno 1 x.
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

tak pánové přehodnotil jsem vaše připomínky a dávám tu konečnou podobu nic na ni nebudu měnit berte nebo ne cena 250kč +poštovné velikost XL,M,L kontakt petet.h@seznam.cz
upozorňuji tohle je jen předloha výsledek bude lepší!!!!
Obrázek
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

No nechci ti kecat do tvých podnikatelských aktivit ale jsi na fóru toyot kde je asi 3 až 5 majitelů super takže o to asi moc velkej zájem nebude kdyby jsi trošku popřemýšlel tak třeba celic je tu už v desítkách takže by jsi asi měl popemýšlet jestli by spíš borci co mají celicy nechtěli celicu místo nápis supra co a to nemluvím o ostatních typech
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

:lol: No comment.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Celica2.0GTI píše:No nechci ti kecat do tvých podnikatelských aktivit ale jsi na fóru toyot kde je asi 3 až 5 majitelů super takže o to asi moc velkej zájem nebude kdyby jsi trošku popřemýšlel tak třeba celic je tu už v desítkách takže by jsi asi měl popemýšlet jestli by spíš borci co mají celicy nechtěli celicu místo nápis supra co a to nemluvím o ostatních typech
jo tricka toyota celica ty už mám 2 hotový více jak rok jsou červený z černým potiskem davám tu jednu fotku at vidite že nekecám jak jsem v něm vyfocený na srazu v kopřivnici ten malý nápis na prsou je i na zádech ve velkým jenom že tohle není sitotisk ale takový nažehlovací potisk ale to triko vyšlo na 500kč a to je dost tak to řeším takhle a nechci z toho dělat tady byznys.
a ještě přikládám foto mé celici po naleštění
Obrázek
Obrázek
Bunny
Řidič

Příspěvek od Bunny »

OT: Koukám, že máme skoro stejný auta i fotky (na trávě) 8)

Obrázek
Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kde jsi sehnal ty polepy celica co mášn a dveřích a nárazníku?
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Celica2.0GTI píše:Kde jsi sehnal ty polepy celica co mášn a dveřích a nárazníku?
to jsem si nechal tady dělat v jedné firmě i hlavové opěrky mám z potiskem celica jak mi tiskly ty trika ale už to vybledlo myslím ten potah
Obrázek
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

A co takhle jen napis toyota? Ja odmitam nosit tricko toyota supra a jezdit 1.4 corollou :lol:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Marty píše:A co takhle jen napis toyota? Ja odmitam nosit tricko toyota supra a jezdit 1.4 corollou :lol:
nevím jak to bereš ty já mám celicu mám ji rád ale kdybych mohl mít supru mkiv tak ji beru hned spíš kdybych na ni měl
a musíš uznat že supra od celici je o řadu víš tak proč bych nenosil triko supra
rozhodně bych na sebe nevzal opel,nebo tak nějak
no a corolla je super spolehlivostí se jí může rovnat málo co ale je to toyota a na špici toyot je supra NE jako nej model nepočítám off road atd.jen osobní
no tak to vnímám já a že se na další supru čeká už XXXXlet to je jíný téma
a celica už taky není co bývala nejvíc ji proslavil carlos-saint
poslední celica už ja stará a prej se má přestat vyrábět a místo ní je předražená corolla t-sport
vždyt dneska každý hot hatch od ruzných značek jsou na tom výkonově lépe než nejvýkonejší celica ze 191PS v tomhle toyota spí
a nebo vyčkává na vhodnější přiležitost

jo a NECHTĚLI BY JSTE KAŽDEJ NA TO SVÝ TRIKO FOTKU
myslíš že na to mám razítko že to každýmu natisknu zvlášt!!!!
když firma NIKE vyjde na trh z novým modelem trika taky mu budeš psát že k tomu háčku chceš svoje jméno???
nechci se tu hádat a každýmu výjdu rád vstříc ale když seženeš 10 zájemců jen triko z logem toyota tak ti to klidně zajistím
a jestli má někdo jiný další nápad tak to udělám taky ale jen min. při 10kusech at to nestojí majlant
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Petr píše:
Marty píše:A co takhle jen napis toyota? Ja odmitam nosit tricko toyota supra a jezdit 1.4 corollou :lol:
nevím jak to bereš ty já mám celicu mám ji rád ale kdybych mohl mít supru mkiv tak ji beru hned spíš kdybych na ni měl
a musíš uznat že supra od celici je o řadu víš tak proč bych nenosil triko supra
rozhodně bych na sebe nevzal opel,nebo tak nějak
no a corolla je super spolehlivostí se jí může rovnat málo co ale je to toyota a na špici toyot je supra NE jako nej model nepočítám off road atd.jen osobní
no tak to vnímám já a že se na další supru čeká už XXXXlet to je jíný téma
a celica už taky není co bývala nejvíc ji proslavil carlos-saint
poslední celica už ja stará a prej se má přestat vyrábět a místo ní je předražená corolla t-sport
vždyt dneska každý hot hatch od ruzných značek jsou na tom výkonově lépe než nejvýkonejší celica ze 191PS v tomhle toyota spí
a nebo vyčkává na vhodnější přiležitost

jo a NECHTĚLI BY JSTE KAŽDEJ NA TO SVÝ TRIKO FOTKU
myslíš že na to mám razítko že to každýmu natisknu zvlášt!!!!
když firma NIKE vyjde na trh z novým modelem trika taky mu budeš psát že k tomu háčku chceš svoje jméno???
nechci se tu hádat a každýmu výjdu rád vstříc ale když seženeš 10 zájemců jen triko z logem toyota tak ti to klidně zajistím
a jestli má někdo jiný další nápad tak to udělám taky ale jen min. při 10kusech at to nestojí majlant

V tomhle s tebou nesouhlasím ukaž mi atmosferickou 1,8 s takovým výkonem a od každé automobilky když už to tedy má každý?
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

jo máš pravdu když to bereš přesně jen v 1.8 a myslím že honda je na ton stejně civic r.97 170ps no a celica ta silnější byla až srpen 2000 jestli se nepletu
ale ty hot hatche jsem myslel nezavysle v kubatůře tak sorry to jsem špatně napsal
ale ted ten motor zacaly dávat do lotus elise z kompresorem a nějaký upravama a má to 240PS to je bomba z 1.8
no a corrolla T-sport má 220PS jestli se nepletu
podívej se na tyhle stránky tady si jeden borec na tu celdu nechal namontovat kompresor za 250tis.a pěkně to auto štěká teda aspoň jak jsem to viděl z videa
http://www.kageki-racing.com/index.php? ... e=celica_h
Odpovědět

Zpět na „Fotky + videa ostatní“