Více zde: http://www.aagent.cz/upload/20051109165134_b306.jpg
EDIT: spravny odkaz je http://www.aagent.cz/detail.asp?id=39159&kdo=-3 wong
Mno to možná vysvětluje tu nezaškrnutou kolonku: Nebarané, může to bejt nádherná studna na peníze nebo taky nádherná adrenalinová(bohužel neskutečně těžká) káraBeaver píše:Docela podezřele levná. Auta v perfektním stavu jsou tak za 600.
Taky jsem na to koukal,...ale pak jsem listoval na Britských stránkách a mají jich tam mraky na prodej za ceny kolem 4000liber,.. což je něco kolem 170 000,- a to je paráda,..a ne jeden kousek,..ale hned desítky,...Beaver píše:Docela podezřele levná. Auta v perfektním stavu jsou tak za 600.
Spíš píšeš rychleji než čteš ne?..Komanche píše:Arnie a na kolik vyjde prestavba P rizeni na L rizeni? myslim ze na britsky auta zapomenes...
aha pardon, zase myslim ryhclejc nez pisu
No v Japonsku jsou totiž taky za pár šupů a do Anglie se Japonský auta vozí jako výhodnej import. Pro nás je to vzhledem k volantu nezajímavý.ArnieGT píše:Taky jsem na to koukal,...ale pak jsem listoval na Britských stránkách a mají jich tam mraky na prodej za ceny kolem 4000liber,.. což je něco kolem 170 000,- a to je paráda,..a ne jeden kousek,..ale hned desítky,...Beaver píše:Docela podezřele levná. Auta v perfektním stavu jsou tak za 600.a to už se vyplatí si pro ni zajet,...ale pokud někoho bude iritovat volant na pravé straně, tak ať na to zapomene,..
Jojo Japana cars jsou taky docela levná sranda,..no asi navrhnu ministerstvu dopravy aby se změnil směr jízdy a budeme v klidu,..Beaver píše:No v Japonsku jsou totiž taky za pár šupů a do Anglie se Japonský auta vozí jako výhodnej import. Pro nás je to vzhledem k volantu nezajímavý.ArnieGT píše:Taky jsem na to koukal,...ale pak jsem listoval na Britských stránkách a mají jich tam mraky na prodej za ceny kolem 4000liber,.. což je něco kolem 170 000,- a to je paráda,..a ne jeden kousek,..ale hned desítky,...Beaver píše:Docela podezřele levná. Auta v perfektním stavu jsou tak za 600.a to už se vyplatí si pro ni zajet,...ale pokud někoho bude iritovat volant na pravé straně, tak ať na to zapomene,..