Picnic
- Aleš Brustmann
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Picnic
Nazdar Toyoťáci, jednoho Picnica bych měl a jsem s ním fakt spokojenej. Na kouli mám 2000kg, takže s ním tahím i "hengr" na auta. Taky vám tu nechám nějakou fotku, aby jste věděli, jak Pikouš vlastně vypadá. aha, tak foto asi nebude, nepřišel jsem na to, jak, jedině snad na mém webu www.toykaservis.cz je v galerii. Ať vám to frčíííí
LC120 

- Aleš Brustmann
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar TOme ( nazdar Bobe ha ha ha), ne sory, teď vážně. Díval jsem se na tvoje stranky (Yaaris) na jedné fotce je tam Yaris 1,3 při 199km/h, já jen, že jsem ho měl taky, a fakt tak letí, dokonce víc, jen ten digitál víc neumí. to ti potróblenci z bavoráků a meďourů čučeli, co se přes ně na dálnici řítí dvoustovkou. (jen nesměl foukat moc boční vítr)
LC120 

NO ja tomu verim....prave dukaz je ta fotkaAleš Brustmann píše:Nazdar TOme ( nazdar Bobe ha ha ha), ne sory, teď vážně. Díval jsem se na tvoje stranky (Yaaris) na jedné fotce je tam Yaris 1,3 při 199km/h, já jen, že jsem ho měl taky, a fakt tak letí, dokonce víc, jen ten digitál víc neumí. to ti potróblenci z bavoráků a meďourů čučeli, co se přes ně na dálnici řítí dvoustovkou. (jen nesměl foukat moc boční vítr)

- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kup si 1,5 a budeš 2x coolTOm píše:NO ja tomu verim....prave dukaz je ta fotkaAleš Brustmann píše:Nazdar TOme ( nazdar Bobe ha ha ha), ne sory, teď vážně. Díval jsem se na tvoje stranky (Yaaris) na jedné fotce je tam Yaris 1,3 při 199km/h, já jen, že jsem ho měl taky, a fakt tak letí, dokonce víc, jen ten digitál víc neumí. to ti potróblenci z bavoráků a meďourů čučeli, co se přes ně na dálnici řítí dvoustovkou. (jen nesměl foukat moc boční vítr)Ja si chci 1,3 koupit....a pak to bude
cool
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem Yarise 1,0 a vymčknul jsem z něj 189 a ne jednou. Hodně lidí na té dálnici koukalo!!Aleš Brustmann píše:Nazdar TOme ( nazdar Bobe ha ha ha), ne sory, teď vážně. Díval jsem se na tvoje stranky (Yaaris) na jedné fotce je tam Yaris 1,3 při 199km/h, já jen, že jsem ho měl taky, a fakt tak letí, dokonce víc, jen ten digitál víc neumí. to ti potróblenci z bavoráků a meďourů čučeli, co se přes ně na dálnici řítí dvoustovkou. (jen nesměl foukat moc boční vítr)

Na 1,5 bohuzel nemam penizeyarisek píše:Kup si 1,5 a budeš 2x coolTOm píše:NO ja tomu verim....prave dukaz je ta fotkaAleš Brustmann píše:Nazdar TOme ( nazdar Bobe ha ha ha), ne sory, teď vážně. Díval jsem se na tvoje stranky (Yaaris) na jedné fotce je tam Yaris 1,3 při 199km/h, já jen, že jsem ho měl taky, a fakt tak letí, dokonce víc, jen ten digitál víc neumí. to ti potróblenci z bavoráků a meďourů čučeli, co se přes ně na dálnici řítí dvoustovkou. (jen nesměl foukat moc boční vítr)Ja si chci 1,3 koupit....a pak to bude
cool

- Aleš Brustmann
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Aleš Brustmann
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Je na dohodě ale 260 000 bez kol a muzika by byla originál rádio,originál desítky repro, ale clariony šestnáctky místo 13 ve dveříchTOm píše:Tak jo..kolik za to chcesyarisek píše:kup si moje...TOm píše: Na 1,5 bohuzel nemam penizei tak mam problem s lovama
a jeste k tomu se blizi Vanoce....
jinak klasika klima,airbagy,cd,spotřeba, všechno co má novej yaris