Teď se mi nechce moc fotit... ale mam 4 modelky celic + galantose. Zatim sem dám první, která neni focená mnou, ale autorem, kterej je i podepsanej na křídlu (MAXIMÁLNÍ RESPEKT)... musim říct, že tahhle modelka mi udělala fakt radost, neskutečný dílo... absolutně nechápu tu úpravu povrchu- to bláto, naprostá fascinace... zatim zde jsou tedy fotky autora, moje budou pozdějc... na tohle se budu muset soustředit... lova lova lova... pak mam ještě další 3 celicy... z toho jednu mam ještě radši než tuhle... z prostýho důvodu... je modrá

přišla v pořádku, jen křídlo se trošku kinklalo, a pravá zadní zástěra upadla... přilepil jsem sekundovým lepidlem a pak jsem jí musel vzít na bar... mezi lidi (chudinka byla v krabici takovou dobu) Tak koukala na píva, na lidi, a měla radost... že se líbí... a pak šup domu na výstavní místo a spokojeně si hoví nad počítačem. Možná že někdy ještě pude na výlet, ale bojí se, aby se jí něco nestalo "čuněti"

Zvláštní to byl pocit... nikdy by mě nenapadlo jít o půlnoci na bar s modelkou auta... lidi byli zvědavý, ale drželi si odstup... nikdo neměl ani páru o jakej unikát se jedná, a že prostě z mýho pohledu modelka zažila trauma- byla zvyklá někde se ukazovat, byla zvyklá na svý místo a najednou jí někdo zabalil do papíru a vyslal do micronesie... musel sem jí vzít na exkurzi, jinak by to nepochopila, že má novýho majitele... trošku jí rozhodit

Takže Numero 8 Safari Rally (Carlos Sainz + Luis Moya) team Repsol