xenony
Pred tyzdnom som nahodil prestavbovy kit, svietivost 4500 K. Nic som nemusel na parabole prerabat, boli k tomu kontakty na origo kabelaz, nic sa nemuselo cvakat....
Robi to firma BLESK, cena bola dost vysoka, nieco cez 20 000 Sk, ale je to vykompenzovane tym, ze je k tomu TUV cert. a clovek ma pokoj s policajtmi a STK.
Robi to firma BLESK, cena bola dost vysoka, nieco cez 20 000 Sk, ale je to vykompenzovane tym, ze je k tomu TUV cert. a clovek ma pokoj s policajtmi a STK.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
aky je zmysel xenonov za 20 litrov na yarisa?
chapem, ze niekto vrazi 20 litrov za skraslenie svojho yarisa ale naco je dobre dat do yarisa xenoony za 20 litrov? pochybujem, ze ho niekto pouziva na dlhe cesty v tme a pri svieteni cez den je to predsa zbytocnost a navyse draha na prevadzku. xenony su predsa kvoli uzitkovosti a nie pre frcu (teda krasu)
Re: aky je zmysel xenonov za 20 litrov na yarisa?
100 ludi 100 chuti ja by som si tiez dal keby som mal buky ale neviem ci sa nebude menit kaaara

Re: aky je zmysel xenonov za 20 litrov na yarisa?
romanca píše:chapem, ze niekto vrazi 20 litrov za skraslenie svojho yarisa ale naco je dobre dat do yarisa xenoony za 20 litrov? pochybujem, ze ho niekto pouziva na dlhe cesty v tme a pri svieteni cez den je to predsa zbytocnost a navyse draha na prevadzku. xenony su predsa kvoli uzitkovosti a nie pre frcu (teda krasu)
Treba to vyskusat, je to taky rozdiel, hlavne v noci mimo mesta, ze tie prachy nelutujem.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
xenony na yariska
Ahoj moc mě zaujal tvůj článek. Již dlouho uvažuji o tom že dám xenony do yarise,a le měl sem obavy kvůli policajtům Jak je to prosimtě s tím certifikátem?
Je to v pohodě?
Díky za odpověď
ivoš 
Je to v pohodě?
Díky za odpověď

no keby som vedel kontakt na takeho cloveka tak by som urcite hodil...lenze toto som nasiel na echo clube australia
...skoda...ale su uplne nehorazne dobreee!

Naposledy upravil(a) Canabik dne ned 05.03.2006, 23:10, celkem upraveno 1 x.
Re: xenony na yariska
ivos píše:Ahoj moc mě zaujal tvůj článek. Již dlouho uvažuji o tom že dám xenony do yarise,a le měl sem obavy kvůli policajtům Jak je to prosimtě s tím certifikátem?
Je to v pohodě?
Díky za odpověď
ivoš
Zatial som nemal problem, vobec ma vecer nezastavuju.
Tu je link na prerabku tych svetiel, je tam dost super napadov.
http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/indexmoden.htm