T22 a šíře ráfků
T22 a šíře ráfků
Kluci,asi těžko máte někdo zkušenost se širšíma ráfkama co? Jde mi konkrétně o 17" ET 35....to je v poho...ale šířka je 8 palců....na elektrony.cz je při ET35 šířka psaná 7,5....půl palce víc při stejným ET je cca 1,15 cm do vnitř....jasan,zvednout auto a podívat se kolik je místa...ale jen mě napadlo jestli někdo tak jezdil aby to někde nedrhlo...a co výměna šroubů co vedou z náby?Je velkej problém je vyměnit za delší??6e by se případně daly delší aby se udělalo místo pro podložky...stejně napíše jen Luke_Luke 

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Haluzove jsem to rozkliknul 
Ja to delal na svem aute tak, ze kdyz jsem daval sirsi rafek, tak jsem presne o tolik vysunul kolo ven, tzn vnitrni hrana disku zustala na stejnem miste...vnejsi se vysunula ven o rozdil sirky rafku, coz vice namaha loziska a dily v okoli kola a naboje.
Nicmene, pokud mas rafek sirsi o 1/2'' tzn 1,27cm a zustane stejne ET, tak to znamena 1/4'' vice dovnitr a 1/4'' palce vice ven. coz je 6mm na kazdou stranu a to bych vubec neresil...tolik mista je tam urcite. I tech 1,27 by bylo v pohode u vetsiny aut u 2,54'' tedy cely palec dovnitr bych uz opravdu mel strach o drhnuti napriklad o tlumic.

Ja to delal na svem aute tak, ze kdyz jsem daval sirsi rafek, tak jsem presne o tolik vysunul kolo ven, tzn vnitrni hrana disku zustala na stejnem miste...vnejsi se vysunula ven o rozdil sirky rafku, coz vice namaha loziska a dily v okoli kola a naboje.
Nicmene, pokud mas rafek sirsi o 1/2'' tzn 1,27cm a zustane stejne ET, tak to znamena 1/4'' vice dovnitr a 1/4'' palce vice ven. coz je 6mm na kazdou stranu a to bych vubec neresil...tolik mista je tam urcite. I tech 1,27 by bylo v pohode u vetsiny aut u 2,54'' tedy cely palec dovnitr bych uz opravdu mel strach o drhnuti napriklad o tlumic.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox