litá kola na Yarise
litá kola na Yarise
Nabízím Vám na Yarise obutá litá kola 175/65/14 rozteč děr 100, ET 36. Nová - najeto 2500 km. Pneu Good Year . Foto mohu zaslat mailem. 4 ks za celkovou cenu 10 000 Kč. Dohoda jistá. email petrus@bkn.cz mob. 608 52 10 32
no hej v prospektoch su 15ky lenze ci nebola nejaka specialna edicia kde boli aj 16ky...mohlo sa to trebars predavat aj v englande alebo nemecku. ide o to ze ked niekde boli seriovo davane 16ky tak by ich aj napr. mne mali zapisat do TP.Yaris WRC píše:mne sa zda ze na t-sport davali 15" ale nesom si isty
fotky yariska zo zliatinovymi kolesami
chcel by som si na yariska kupit na jar zliatinove kolesa, nemohli by ste uverejnit par vasich fotiek aby sa mi lahsie vyberalo, ktore yariskovi ako pristanu.
Re: fotky yariska zo zliatinovymi kolesami
http://www.elektrony.cz/?&volba=FindKol ... 7&zobraz=1#
tu si mozes vyskusat rozne disky priamo na auto hocjake
tak vela stastia pri vybere
tu si mozes vyskusat rozne disky priamo na auto hocjake

- beckman
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak já jsem taky dlouho hledal kolečka tak doporučuju 16" budou lepší jdou i 17" ale už je to trošičku moc chytíš díru a nazdar mužeš to kolo vyhodit. tak 16" aby si nemusel nic upravovat tak max je 7x16 ET35 je ideální jinak pneu já osobně mám 195/45 a je to akorát pokud by si chtěl 205 tak velikost by byla lepší na 40. Pokud se chceš mrknout jak to vypadá tak i detail kola mám v yaris clubu pod stejnou přezdívkou jako tady tak se na to mrkni. Zatím zdárek a ať žijou pěkný kolečka 

beckman píše:Ahoj tak já jsem taky dlouho hledal kolečka tak doporučuju 16" budou lepší jdou i 17" ale už je to trošičku moc chytíš díru a nazdar mužeš to kolo vyhodit. tak 16" aby si nemusel nic upravovat tak max je 7x16 ET35 je ideální jinak pneu já osobně mám 195/45 a je to akorát pokud by si chtěl 205 tak velikost by byla lepší na 40. Pokud se chceš mrknout jak to vypadá tak i detail kola mám v yaris clubu pod stejnou přezdívkou jako tady tak se na to mrkni. Zatím zdárek a ať žijou pěkný kolečka
tak som to pozistoval a yaris turbo ma pneu 195/45 R16! takze ked zajdes do toyoty tak ti daju aj normalne osvedcenie ze take pneu su vhodne na to auto a normalne ti na policii zapisu tento alternativny rozmer pneu (na SK ma byt od 1.4.2006 nova vyhlaska a bude sa viac dohliadat na upravy resp"nedovolene zasahy do vozidla")
takze super tie pneu sedia