Problem s vyfukom
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Problem s vyfukom
Mam YARISA ´99 a predvcerom sa mi odtrhol vyfuk. Ulomila sa ta spojka pod pravym zadnym kolesom ktora spaja tlmic a hlavnu trubku od motora. Ulomila sa na strane tej trubky. Vyzera to tak ze to je jeden kus aj s katalyzatorom. Poradite mi niekto ci sa to da kupit aj po mensich castiach, lebo sa mi nechce kupovat cely vyfuk.
- beckman
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak tenhle problém by Ti pomohla vyřešit taková spojka, určitě nemusíš kupovat celý díl výfuku tyhle spojky prodává firma BOSAL dělá výfuky určitě když se někde zeptáš kde prodávají díly na auta tak by Ti to sehnali. Je to taková sada, která obsahuje takové dva kalíšky které musíš navařit na původní výfuk a pak je k tomu taková svorka (objímka tou to jenom sepneš a je to hotovo), u nás to vychází cca na 250-300Kč. A výfuk bude jako nový 

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No lenze co s tou odtrhnutou koncovkou s ktorou sa to napaja na zadny tlmic? Ta sa neda len tak lahko navarit. Skusal mi to robit jeden manik, ale vyzera to hrozne a netesni to. Urcite budem portebovat aspon cast original vyfuku. Uz som zistil ze sa da kupit samostatne stredna cast od katalyzatora po zadny tlmic a vyjde to cca 2200 Sk. Plus robota, tipujem ze ma to vyjde 3000. Dakujem pekne
. Je to prva porucha na mojom Yarisiku... snad na dlho aj posledna.

kde si povedali ze sa to neda zohnat? skusal si www.ddauto.sk, www.superauto.sk, www.automatejcek.cz ?Andrej píše:Ludkovia zlati zachrante ma! Ta stredna cast vyfuku sa neda zohnat! Na japoncov sa to da vraj kupit len spolu s katalizatorom a to stoji 31600 Sk!!! Poradte mi prosim niekto co s tym mam robit. Urcite sa najde niekto co si upravoval vyfuk... Som bezradny.
drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk